Miresele anului 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

quote:
Originally posted by preda_vicky

si eu, am gasit rochie de mireasa, rochita pt. sfat si incaltamintea aferenta. Plus voal si saculet.
Acum urmeaza sa-l "echipez" si pe ginerica. alta alergatura, dar merita, ca e cel mai bun sotior!.
Rallu, sa le porti iubita si sa fiti fericiti, sunt tare frumoase toaletele tale.
Miresicilor, eu am deja emotii. Nu mai vreau sa ma marit...
Vicky
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39

TU nu mai vrei sa te mariti!!!??? Da' eu ce sa mai spun ca mai am 3 saptamani si ceva???

Pregatiri

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralu_trancu

unde gasesc eu niste sosete inalte pana la genunchi pentru stefan?
ca nu vreau sa i se vada mararul de pe picioare

Incearca la Bigotti. Eu de acolo am luat, dar am dat 250.000 pe ei!!! Si nici nu sunt de bumbac 100% ... atata doar ca-i poarta doar la civila, ca noi pt costumul de civila i-am luat.

Pregatiri

Mergi la inceput

Si ... ma scuzati! ... Salutare pe ziua de azi miresici

Pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanna_s spune:

Buna!

Stiti ceva de rochitele de la DIVINA Atelier (fac reclama?)..calitate..preturi....pe net am vazut ca sunt la Brasov..si vreau sa dau o fuga sambata (sunt in zona)...merita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

buna...n-am mai trecut de o gramada de vreme pe la voi, dar v-am citit aproape mereu, atat cat mi-a permis serviciul....
Pt nunta, mare lucru n-am mai facut...mi-am luat pantofiorii de la Viflor din Unirea, sunt aurii cu varful ascutit, (adica exact invers decat imi doream eu),au costat 2.000.000, si-a gasit si el pantofi, de la Leornardo, 2.700.000, frumusei foc si foarte eleganti....
In rest, am tot cautat ceva de imbracat pt civila prin oras, dar sunt in majoritate costume cu fustita, iar eu as vrea ceva cu panataloni, un costumas mai elegant...stiti cumva pe unde as putea sa gasesc?

Naty, am vazut si eu ca avem nunta la aceeasi biserica si acelasi restaurant...

Va pupic pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

helloooooo everybody!!!! ma primiti si pe mine in grupul vostru???....si eu sunt miresica anul asta...pe 13 august...in Ploiesti desi acum locuiesc in Oradea....

am gasit lucruri interesante pe topicul acesta si m-am gandit sa ...particip si eu...

so...ce ziceti???

ramosss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Buna fete si pe ziua de azi!!!
Rallu apropo de pahare: sunt superbe, dar tu le spargi pe astea la intrare? sau iei unele normale?
si atunci cu astea ce faci?

nu de alta dar am mai intrebat odata si habar n-am ce fac cu paharele frumoase. le sparg sau beau din ele la nunta?

Trenurelule noi ne lovim in Timisoara peste tot de sosete lungi, dar noua nu ne plac. sunt tipic italienesti.
Lasa draga sa i se vada mararul, ca doar nu e femeie. sau du-l la epilat

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

quote:
Originally posted by voicu_bebi

cri[/red],ne bucuram si pt tine pt rochita ta dar eu as vrea sa vad si niste poze.cand ai tu timp.
[
Nunta noastra:19 august

mersi frumos, dar cred v-ati bucura si mai tare daca as pune si poze (am eu un feeling)..... Nu am facut inca pozne ca n-am crinolina. La Gabriela era 180 RON de cumparat si 50 de inchiriat, asa ca am ramas la varianta a doua, ca si asa am dat cam mult pe rochita (fata de cat as fi vrut sa dau). O sa imprumut o crinolina de la o prietena ca sa o mai probez si fac si poze, parol!

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

http://pg.photos.yahoo.com/ph/comanramona/my_photos

ramosss

Mergi la inceput

nu ma baga nimeni in seama?????nu ma vreti????

am pus poze cu rochia mea de mireasa, pantofii..invitatia...etc...toate sunt in albumul rochie mireasa

http://pg.photos.yahoo.com/ph/comanramona/my_photos

ramosss

Mergi la inceput