Miresele anului 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Buna dimineata si de la mine Miresici de 2006 si nu numai.
Fetelor sunt fericita!!!
Am aranjat cu dj-ul pentru nunta, iar aseara am colindat si eu magazinul Unirea si am ajuns la Viflor!!!!Am gasit niste pantofiori cu botul rotund si toculet de 5 cm care mi-au placut enorm!!! Am dat comanda aseara!!!! In sfarsit , dupa atata timp de cautari am gasit ceva sa imi placa. Multumesc celor care au scris de acest megazin!!!
Fetelor sa aveti o zi buna!!!
Ralu_trancu care e chestia cu prosoapele ca eu nu stiu????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Rallu

quote:
Originally posted by ralu_trancu

unde gasesc eu niste sosete inalte pana la genunchi pentru stefan?
ca nu vreau sa i se vada mararul de pe picioare

Poze vechi si noi

Da' ce faci soro...il pui pe bietu' baiat sa se insoare in pantaloni scurti?

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Netaza
Am vazut si eu noile achizitii. Trenurelu... super rochita, sandalute...

Andreea 28+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silda spune:

Ce matinale sunteti!Buna dimineatza !

Ralu_trancu sunt foarte dragutzi pantofii...superbi. De unde i-ai cumparat? Sunt de vanzare asa sau se fac pe comanda?
Iar sandalele...sunt intocmai pe gustul meu apropos de o sanda cu usor iz festiv: neagra, cu floare...Sunt "super". Sa le porti iubita si sa-ti aduca multa, multa fericire!!!

Rallu urmaresc de ceva timp arhiva ta de poze cu "pregatiri pt nunta" si imi place cam tot de pe la tine! Felicitarile mele pentru alegerile facute! Si intre noi fie vorba, "tartacutza ta" coafata bate coafurile celelalte;eu zic ca ai ales cea mai potrivita aranjare pentru al tau par. Sa fii iubita si sa ai o nunta superba!

Stiti, eu nu prea interactionez cu voi intrucat mai mult va citesc si fie notez, fie incerc sa tin minte diversele probleme care m-ar putea ajuta in anul de gratie 2007. Dar nu pot sa nu remarc ca se simte(cel putin la mine) absenta posturilor Kreliei de pe forum...Astept cu nerabdare "no more kinky stuff"! Si noutati legate de nunta, of course.

Cam atat.
Va urez o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Ralu, felicitari si din partea mea pt achizitii. Foarte dragutze toate... Ufff ma apuca iar emotziileeeeeeee...

Guru nostru pe unde e?
Kreliutz!!!!!!!!!
Unde ai disparut?
Am masurat toculetz pentru fata draga si blondina. Are 8,5 cm.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

quote:
Originally posted by Freia

quote:
Originally posted by cri.

Fetele!!! Voi stiti cumva daca Salonul Gabriela are site? Sau colectia Rose-Marie o gasesc pe undeva pe net? Culmea e ca am luat de la ei un pliant pe care e o adresa care nu merge: www.rose-marie.ro, dar nu merge de nici un fel. Alta adresa mai stiti?

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

nu au site, sau in fien ei spun ca au dar nu le functioneaza. din cate am sesizat eu au intrerupt contractul cu providerul de servicii de hosting.

singurul loc unde le poti vedea sunt la ei in magazin sau pe siturile din afara cautii codul si apoi ii suni si ii intrebi daca au rochia si cat costa.

succes

Freia si Alexa

Intram in legalitate

www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php[/url]" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema

Freia, eu deja mi-am luat rochita de la ei, dar pt ca n-am apucat sa fac poze, cautam sa va arat macar pe net o poza cu rochita.....si gaseste daca poti ca am cautat o gramada

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Ralu,felicitari pt rochita foarte frumoasa imi palce e un pic roz sau mi se pare mie? si rochita de civila e draguta. sa le porti sanatoasa si sa fii ce amai frumoasa in ziua nuntii. pupici pt tine...
cri,ne bucuram si pt tine pt rochita ta dar eu as vrea sa vad si niste poze.cand ai tu timp.
cristina,te felicit si pe tine ca ai rezolvat cu dj-ul si ca ai gasit pantofiorii doriti si eu i-am luat de ceva timp pantofiorii pt nunta , o sa fac curand pozica la ei si la rochita mea care sta in sifonier de vreo 2-3 luni asa. ce mai ma mandresc cu ea!

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Multumesc mult Voicu_bebi
superba rochita pentru cununia civila Rallu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

Ok. acum am ajuns acasa.
am fost la prima proba de la rokita, si mi-am luat si voal cu agrafa 60 ron si 3 ace de par din argint cu cristale Swarowski si perlute 17.5 ron bucata.
si in week-end mi-am luat sandalele de civila. ca asta nu apucasem sa declar aici in fata natiunii. pun si poze in juma de ora

Poze vechi si noi

Ralu, te rog mult spune-mi si mie de unde ti-ai luat voalul si agrafele de par, pentru ca si eu sunt in cautare de voal...in loc de agrafe de par as fi vrut pieptene din ala bengos cu cristale...da nu stiu de pe unde sa il iau...
Voalul are bordura de ceva cristale cumva?
Mersic mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

M-am intors victorioasa!!! Gata, am luat si cocardele. Sunt floricele din alea expandate le numesc eu, din latex le zic vanzatorii, si am luat doua pungi, pe principiul ca or mai fi si defecte printre ele si sa nu stau atunci sa urlu ca-mi mai trebuie cateva. Sunt 144 in punga si a costat la o mie lei floarea= 144 mii punga. Fundita de organza am luat-o separat, pe doua role am dat 40 mii. Deci cu 300 mii mi-am rezolvat mai mult de 200 de cocarde. Si m-am hotarat si ce-mi fac pt par, si anume o sa impletesc cateva floricele din astea intr-n fel de semi-luna si aia o sa vina asezata acolo unde prind parul si de ea se va prinde voalul, ca aveam un stes si cu voalul ca n-are sistem de prindere. Eu zic ca am iesit super ieftin, plus ca modelul asta de floricici nu l-am vazut pe Lipscani. Poate or fi adus, dar cand am fost eu nu era. Cat despre asamblare, asta-i floare la ureche, ca sa fiu in ton cu subiectul; tot ce tre sa fac e sa pun cate o funditra pe fiecare floare. Nu poate fi atat de complicat!!!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

si eu, am gasit rochie de mireasa, rochita pt. sfat si incaltamintea aferenta. Plus voal si saculet.
Acum urmeaza sa-l "echipez" si pe ginerica. alta alergatura, dar merita, ca e cel mai bun sotior!.
Rallu, sa le porti iubita si sa fiti fericiti, sunt tare frumoase toaletele tale.
Miresicilor, eu am deja emotii. Nu mai vreau sa ma marit...

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput