Cum ati continua?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LUIZAM spune:

quote:
Originally posted by Elise

Luiza,

omul a transmis niste mesaje clare:
1 - "A intervenit rutina in casnicia lui"
2 - "este dispus pt. o relatie extraconjugala, fara inhibitii din partea nici unui dintre noi"
Elise

Exact.
Asta am zis si eu.
Si atunci ce rost mai au suvitele? Cred ca mai degraba tre' sa ma duc direct cu toporul sa-i scot eu rutina din cap.
Din discutiile pe net mi-a dat de inteles ca nu e tentat neaparat de "provocari cu forme", dar nici o provocare ca "sex all night" nu ar fi o ultima optiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Luiza, poti sa ii scoti rutina si cu toporul, dar poti sa procedezi si altfel, valorificind faptul ca el nu stie ca tu ai aceasta informatie.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns forte spune:

sa stii ca urletele si figura de nevasta acra n-au salvat niciodata nimic. Este modelul de casnicie perpetuat de societatile patrairhale , dintre care si cea romaneasca: barbatul infantil, nevasta vrajitoare acra.

Am vazut acum citiva ani un cuplu (necasatorit, erau "doar" prieteni) in care ea urla tot timpul. Era complet lipsita de orice urma de simt al umorului si nu facea decit sa-l dadaceasca toata ziua pe perietenul ei: sa faca aia, sa nu faca cealalta, de ce nu face cum zice ea. Si nu vorbea niciodata, dar niciodata despre nimic altceva decit despre "barbatul" ei si amarita aia de facultate pe care o facea de nu stiu cit timp. Doua unice subiecte de discutie.
Bineinteles ca nu mai sint impreuna. Era si firesc. El parea un om normal. S-a trezit in final. (ah, marele ei atu: sini mari. Credea ca-si poate permite orice ca el se va intoarce vesnic la acei doi sini imensi. I-a ajuns si lui la un moment dat. Cind femeile si-o fac cu mina lor...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUIZAM spune:

quote:
Originally posted by forte

sa stii ca urletele si figura de nevasta acra n-au salvat niciodata nimic.

cred ca aici am si eu o problema, intr-adevar - nu tip, dar stau cu gura pe el, adica il cam cicalesc, fa aia, fa aia, si cred ca asta il enerveaza la maxim

quote:
Originally posted by forte

(ah, marele ei atu: sini mari. Credea ca-si poate permite orice ca el se va intoarce vesnic la acei doi sini imensi. I-a ajuns si lui la un moment dat. Cind femeile si-o fac cu mina lor...)

poate si asta e un defect al meu - eu nu-i am chiar mari si poate el si-ar dori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
poate si asta e un defect al meu - eu nu-i am chiar mari si poate el si-ar dori

ei, asta-i...
cind te-a luat n-a vazut cat ii ai?

asa poate si tu ti-ai dori vreun sex simbol care sa te plimbe cu gondola toata ziua... lasa visele astea pt. mai tirziu, vorba lui. :)

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Am avut si eu o experienta asa, mai demult. Mi-am facut si eu un cont la site-ul respectiv, l-am contactat, dar, pana la urma a ramas in aer, nu a raspuns... Oricum, indoiala a patruns in suflet si ne-am despartit. Nu eram sot si sotie.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Deci si eu as proceda ca si tine si mi-as tine ascunsa identitatea cat mai mult. As fixa o intalnire si as aparea acolo ca din senin (pentru el), sa-i vad reactia...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Lungind aceasta dicutie, nu faci altceva decit sa-ti faci tie rau. Gindeste-te ca tu, in comparatie cu alte femei pe care le-ar putea cunoaste tii cum sa-l abordezi si ce atu-uri sa folosesti, la care cu greu ar putea sa nu cedeze.
Semnalele vis-a-vis de problemele pe care le aveti in casnicie le-a trimis si cred ca ar trebui sa faci ceva in sensul asta. Asta daca nu le-a spus stiind bine cu cine vorbeste (caz in care e chiar mult mai usor).

Incearca sa nu ajungi la istericale si crize de femeie geloasa, astea in nici un caz nu te vor ajuta.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmona spune:

Intrebare pt Luizam: cum l-ai descoperit (ca a intrat pe site si identitatea lui)?

La un moment dat in casnicie intervine rutina, asta e, dar inainte sa recunosti asta fata de terte persoane sau sa te apuci sa cauti alte variante de a-ti "condimenta" viata, de ce nu te confrunti intai cu partenerul de viata? Oare pt. ca se considera ca celalat trebuie sa stie ce gandesti si sa aiba tot timpul initiative?

A incercat sa-ti comunice aceasta "stare" a lui? Oare cati dintre partenerii de langa noi, carora le acordam credit si pentru care "am baga mana in foc" au aceleasi probleme? Comunicarea cred ca e totul, oare de ce nu comunicam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Daca iti face rau ceea ce iti scrie, eu zic sa accepti intalnirea si sa pui cartile pe masa. Nu are rost sa continui asa.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Mergi la inceput