Cum ati continua?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by carolinah

Eu cred ca si daca spune "da", nu inseamna neaparat ca o va insela. Si el se joaca pe net ca multi altii. dar de la palavrageala pana la a-si insela sotia e tare mult...

pai tocmai asta e.
ca daca spune "da" si se si prezinta la punctu' de intilnire, aranjat, apretat si cu zambetul de macho regulamentar, sare din domeniul bla bla pe net....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUIZAM spune:

quote:
Originally posted by addinel

acest lucru poate sa iti faca mult rau daca nu esti o fire tare. cine stie ce marturisiri ti-ar face despre sotia lui... esti pregatita sa le auzi/ citesti???

ai mare grija sa nu distrugi relatia.

nunta mea

Intr-adevar, discutia incepe sa ma cam doara. Nu-mi vorbeste despre sotia lui, adica despre mine, dar imi tot spune ca este dispus pt. o relatie extraconjugala, fara inhibitii din partea nici unui dintre noi. Deja cred ca mi-am facut o parere, dar mai continui cateva zile acest dans murdar si cred ca o sa merg si la intalnire, inarmata pana in dinti cu furci si topoare si cu rucsacul lui cu boarfe. Sa se duca unde o vedea cu ochii. Nu stiu ce sa zic, pe masura ce continuam discutia imi fac tot felul de scenarii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Stii incerc sa-mi imginez tot felul de scenari, dar singurele care imi vin in cap mie sunt doar cele legate de faptul ca sotul tau stie si se joaca cu tine. Ma astept ca in momentul confruntarii, in ncazul in care va avea loc, sa-ti spuna ca el de fapt stia si a vrut sa vada pana unde vei continua.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Iarta-ma ca ma bag, dar am urmarit evolutia subiectului si iata ce cred eu.

Nu vezi ca-ti faci mai mult rau? Cu fiecare zi care trece va fi mai dureros pentru tine.

Mai bine declansaza ... sfirsitul, intilniti-va, daca asta vrei, sau asta vrea el si vezi ce si cum va fi.

Nu exista posibilitatea ca el sa-si fi dat seama ca esti tu si sa se joace?

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns forte spune:

Stabileste o intilnire cu el si du-te ceva mai devreme. Observa-l inainte sa-i iesi in fatza. Pe urma apari ca o garofita, in calitate de nevasta-sa, erai si tu pe acolo, vai ce coincidenta sa va intilniti. daca face fetze-fetze si incearca sa gaseasca tot felul de scuze ca sa scape de tine inseamna ca n-a banuit nimic si e....groasa. Daca te astepta de fapt, puteti continua discutia, cred.

Dar nu e obligatoriu sa ajungeti sa va intilniti. Trage-l de limba, vezi ce-i lipseste, ce cauta, daca vrei sa-ti salvezi casnicia poti sa te ajustezi: nu sa devii neaparat o leaoaica in pat, dar ati putea schimba cite ceva pe ici pe colo, frecventa, ora, scenografie (si nu, nu vorbesc de "clasicul" luminarele parfumate si baie spumoasa cu petale de trandafir. Nu e roman de Sandra Brown aici). Doar un pic de variatie. Cauta timp doar pentru voi doi: sa discutati seara cu televizorul stins, sa iesiti la plimbare cit mai des, lucruri firesti si la indemina fiecaruia. Lasa ce se vede in filme.
Schimba ceva la tine. Dar nu brusc te faci blonda dupa ce ai discutat de trei ori pe net cu barbatu-tau. Incepi cu ceva suvitze, si asa mai departe...mici schimbari cotidiene, care initial nu bat la ochi, dar care fac diferenta in final.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

Sincer nu stiu ce e in capul stului tau asa cum nu stiu ce se intimpla in relatia voastra. Dar....

1. Cum au spus fetele (unele) iti faci mai mult rau si in plus inrautatesti situatia. Nici nu stii daca el ar fi gasit pe cineva in cazul in care tu nu apareai pe firmament.

2. Incearca prin toate mijloacele la indemina (mai putin conversatiile pe acel site) sa afli ce nu merge in relatia voastra...sau mai bine zis ce crede el ca nu merge.

3. Esti sigura ca nu e vorba de o midlife crisis? Eu am trecut prin fara probleme dar se pare ca unii barbati o iau razna binisor (vecinul meu si-a cumparat un BMW culoare rosie, etc).

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by forte

Incepi cu ceva suvitze, si asa mai departe...mici schimbari cotidiene, care initial nu bat la ochi, dar care fac diferenta in final.

Suvite am, poate sa-mi fac niste plete!

Problema e ca mai e si copilul; n-am cu cine-l lasa, trebuie sa stau destul timp cu el; si-asa ma simt ca o mama iresponsabila, caci in loc sa am grija bb-ului in primul plan, am acum alte preocupari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns forte spune:

quote:
Originally posted by LUIZAM
Suvite am, poate sa-mi fac niste plete!

Problema e ca mai e si copilul; n-am cu cine-l lasa, trebuie sa stau destul timp cu el; si-asa ma simt ca o mama iresponsabila, caci in loc sa am grija bb-ului in primul plan, am acum alte preocupari

lizu

Gresit. Esti mama, dar ramii femeie si sotie, parte dintr-un cuplu. Sint de acord ca sotul tau nu procedeaza corect, dar nici tu nu trebuie sa gindesti asa. Copilul este important, dar si viata voastra de cuplu trebuie ingrijita. Pentru ca vezi bine si pe acest site: poti fi si mama sau tata dincolo de cuplu. A fi parinte nu inseamna supravietuirea casniciei sau a unei relatii. Ea trebuie intretinuta.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by forte

Gresit. Esti mama, dar ramii femeie si sotie, parte dintr-un cuplu. Sint de acord ca sotul tau nu procedeaza corect, dar nici tu nu trebuie sa gindesti asa. Copilul este important, dar si viata voastra de cuplu trebuie ingrijita. Pentru ca vezi bine si pe acest site: poti fi si mama sau tata dincolo de cuplu. A fi parinte nu inseamna supravietuirea casniciei sau a unei relatii. Ea trebuie intretinuta.

[/quote]
Sunt perfect de acord cu tine. Asta am incercat sa fac de vreo 8 luni incoace. Sa mentin flacara aprinsa. Insa el imi spune:" Stai mami, sa mai creasca putin bb si o sa vezi ca o sa ne fie mai bine". In sensul, probabil, ca bbul va fi plasat la mama si noi vom ramane singuri si vom avea timp si de noi. Asta imi demonstreaza ca el nu a fost pregatit pt. aparitia bbului, chestia asta l-a prins nepregatit care genereaza si frustrarile, probabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Luiza,

omul a transmis niste mesaje clare:
1 - "A intervenit rutina in casnicia lui"
2 - "este dispus pt. o relatie extraconjugala, fara inhibitii din partea nici unui dintre noi"

Deci, el a spus care sint problemele din punctul lui de vedere.
Probabil relatia voastra nu e de asa natura incit sa-si permita sa iti trozneasca tie in fatza nemultumirile de genul asta.

Elise

Mergi la inceput