Cum ati continua?
Raspunsuri - Pagina 11
turtita fermecata spune:
Mai fetelor, m-ati dat gata! Acum hai sa va povestesc si eu ceva.
Acum ceva timp a fot un subiect cu o nevasta care a "violat" mail-ul sotului. Si de aici bineinteles discutii pro si contra, ca avea voie, ca nu avea... Si citind eu subiectul si aducandu-mi aminte de niste semne de intrebare pe care le aveam, am facut acelasi lucru. Si, vorba Luizei, horror! De destul timp(cam de cand aparuse copilul), se derulau mai tata niste povesti siropoase! Si dupa ce mi-a trecut paralizia, m-am dus acasa(eram la servici) si m-am purtat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Si-am stat doua nopti si m-am gandit cam ce pot face, sau mai bine zis ce vreau sa fac.
Si-am facut asa: am sunat papusa, de pe telefonul meu si nu cu nr. ascuns, in speranta ca o sa-l sune sa-i spuna ca stie nevasta de ei. Si-asa a fost. Pe urma m-a sunat el, ma testa. Am vorbit vreo cinci minute de cumparaturi, program de dupa masa, bla, bla. Si pe urma i-am zis ca stiu, DAR pe un ton absolut prietenesc si cald. S-a blocat, bineinteles, a dat sa nege, i-am zis ca nu caut nici o confirmare, ca deja o aveam(listasem TOATE discutiile lor de pe mail, in prealabil), ci doar am vrut sa-l informez ca stiu. Si ca pana ajunge acasa(era in delegatie) are vreme sa se gandeasca pe ce pozitii sta. I-am zis ca e ABSOLUT liber sa se duca unde doreste, l-am asigurat de faptul ca-si va vedea copilul oricand doreste in cazul divortului, si ca acasa langa mine nu-l tine nimeni cu forta si daca are orice nemultumire, e momentul cel mai bun sa verse tot.
M-am lungit rau de tot. Concluzia este ca barbatii se prind mai greu ca le joaca cineva o farsa. Dar e de asemenea adevarat ca tre sa fii pregatita pentru orice deznodamant. Si ca sa se schimbe ceva, tre sa vrea amandoua partile unui cuplu, sa fie dispuse sa stea la discutii non-stop pana dau de capatul problemei.
Eu am preferat sa stiu adevarul, oricat de naspa era, si sa-mi continui viata intr-un fel sau altul, dar multumita eu cu mine.
Elise spune:
Luiza, dupa lupte seculare eu am ajuns la concluzia ca mai bine il las sa abereze!
Daca doar atit face.
Si mai fac un check din cind in cind sa vad in ce ape se scalda.
Faptul ca "vorbeste" cu diverse n-ar fi asa grav pina la urma...
grav ar fi sa o ia in serios.
Pina la urma, si eu vorbesc cu...lume
.
Si el e liber sa faca la fel.
Ba chiar uneori ne substituim unul altuia, ca ne stim parolele. ![]()
Recent, cind el era plecat, i-am deschis contul pe multimess si m-am conversat vreo 2 ore cu o pustoaica siropoasa rau.
Pur si simplu a dat de cineva online si cred ca n-avea ce face....
Mi-a povestit toate idilele din lunga ei viatza.
Si cerea sfaturi. ![]()
Convinsa ca vorbeste cu un barbat, bineinteles.
Elise
lulu75 spune:
LUIZAM, barbatii sunt niste copii mai mari si le place joaca. Parerea mea este sa ii dai intalnire, sa te duci, sa vada ca a gresit si sa va vedeti de familie. Fa-o pt ca puiul tau sa cresca intr-o familie formata din mami si tati. E usor sa te duci sa bagi divort. Stiu ca te doare, dar durerea din ochii copilului tau cand o sa vada ca alti copii au ambii parinti langa ei, o sa fie de mii de ori mai mare. E parerea mea. alegerea e a ta.
Luminita si
Andrei Tudor - ingerasul meu cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului meu: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
Elise spune:
Ei, nici chiar asa.... sa te convingi ca duce jocul mai departe, te inseala, si sa ramai cu el pt copil!!!![]()
eu n-as face asta.... unul din noi 2 a inselat, salutare! 
Nici daca as face eu asta, n-as mai sta cu el... inseamna ca am nevoie de altceva, ce sa-l mai incurc?!
Elise
carmona spune:
Luiza, deocamdata tu detii controlul. Nu vrei sa profiti de asta?
Mi-a placut turtita fermecata
lulu75 spune:
Daca nu mai poate fi facut nimic, atunci solutia e divortul, nu contest asta.
Eu am vazut barbati casatoriti, cu copii si foarte fericiti in familie, care se amuzau pe aceste site-uri impreuna cu sotiile. Dar mi se pare aiurea ca la un conflict de acest gen sa divortezi fara sa vezi care e cauza aceste "nebunii" a sotului. E usor sa spui altuia "divorteaza!" si e usor sa spui: "daca mie mi-ar face asa sotul meu...divortez!", dar in momentul in care tu ca persoana esti pusa in acesta situatie, nu cred ca dai fuga imediat la tribunal inainte sa gandesti bine situatia. Noi, oamenii mari ne gasim al sot sau alta sotie, dar copilul nu isi mai gaseste niciodata FAMILIA LUI.
Va repet ca este doar parerea mea. Eu una nu as divorta fara sa am motive serioase sa o fac. E adevarat ca aceste lucruri ranesc si se iarta dar nu se uita, dar daca exista speranta pt o familie sa nu se destrame, eu pt asta militez.
Hai sa fim realiste si sa recunoastem ca de multe ori si noi avem o parte de vina pt ca ne neglijam barbatii. Am si eu un bb de 9 luni si sunt constienta ca dupa nasterea lui nu am mai fost acea sotie dinainte. E adevarat ca e obositor sa cresti un copil, dar cred ca macar o ora pe zi putem sa fim "amantele" sotilor nostrii si atunci nu prea mai au chef de alte intalniri.
LUIZAM decizia este 100% a ta. Noi ne spunem parerea, tu actionezi dupa cum iti spune sufletul.
Luminita si
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului meu: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
Andra_ spune:
Lulu - asta cu "o ora pe zi am putea fi amante" e discutabila, ba eu uneori n-am chef nici de ora aia, si mi se pare normal, ca nici el n-are chef zi de zi sa fie un sot amabil si amant abil. La fel si chestia cu "atunci n-ar mai avea chef de alte intilniri"... depinde tare, ca daca ii intra cuiva sotul/sotia pe invers, poate nefericitul sa se dea si peste cap ca degeaba, daca ai o dispozitie sa-ti cauti pe altcineva, vei gasi intotdeauna motive s-o faci si motive ptr care cel pe care il lasi balta o merita (si reciproca e valabila
, pina la urma totul tine de tine si de ce vrei de la viata) Ideea e ca garantii nu poti avea, am mai zis eu ca dovada e ca pina si superstarurile sint parasite (si daca nici alea nu-s femei de femei, aranjate si frumoase si odihnite si...) sau ca vezi uneori unele familii in care o ea plictisita/ cicalitoare/ grasa/ urita/ indolenta etc. are un sot minunat si grijuliu si muncitor si, si...
Acum asta nu inseamna ca trebuie sa te culci pe-o ureche zicind "ce-o fi, o fi", dar nici ca daca te aranjezi, devii o super-vampa in pat si cea mai amabila si cuminte sotie, atunci garantat sotul nu te va insela. Daca vrea sa o faca, o face mo matter what. Ori se pare ca aici avem de-a face cu un asemenea sot...![]()
parerea mea,
Andra
RaluD spune:
Daca as fi in locul tau, m-as mai juca putin cu el.
As vorbi cu el, as insista sa aflu ce vrea de la viata si ce nu are acum, mai detaliat, i-as trimite poze misto (nu cu mine, evident), l-as fierbe, l-as tot amana cu intalnirea si la sfarsit mi-as bate joc bine de el, sa-i treaca cheful de intalniri online.
Se crede prea bun pentru voi? Pentru ca asta pare a fi problema. Arata-i ca nu e.
Adica spune-i la final, online, ca te-ai jucat cu el, ca tu nu iesi cu bosorogi ratati si nasoi si sa-si vada de nevasta lui ca alta n-o sa-l
in veci.
Si eventual nu o data, cu un singur nick, ci de cate ori e nevoie. ![]()
N-ar afla nici o clipa cine sunt, dar crede-ma, ar iesi cu ego-ul sifonat rau.
Vezi ca nu e in stare sa fie sincer cu tine? Arata-i ce gunoi e! Asta in cazul in care simti ca e gunoiul vostru si ca il mai puteti "spala", tu si bb.
Altfel, mai ales daca nu-l mai iubesti sau daca are pb mari ca sot, eu i-as face vant fara sa ma mai complic.
Nu sunt de acord cu chestia cu statul impreuna pt copil. Doamne-fereste de divort, asta inseamna ca esti nefericit si nu ar trebui, dar o viata dusa in minciuna nu e viata.
Nu traim ca sa mancam, traim ca sa ne implinim sufleteste si sa inghiti mizeria asta nu ajuta.
Alta e situatia cand sotul si sotia se "joaca" impreuna pe net, ala e un joc sexual si mi se pare ok. Dar sa te minta asa in fata, sa aveti o discutie atat de serioasa si el sa actioneze asa dupa aia... Ori nu te-a luat in serios, ori valoarea ta a scazut mult in okii lui si se cere un sut in fund ca sa-l trezesti la realitate (vezi mai sus).
Nu l-as lasa decat in extremis, ca eu acord si a tz-spea sansa, dar cand ma conving, nu-i drum de intoarcere. Dar i-as baga mintile-n cap fara sa stie ce l-a lovit.
Bafta si sper sa fi fost doar o ratacire de moment.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
lulu75 spune:
Fetelor, nici eu nu sunt de parere sa stai cu un barbat doar pt ca la mijloc exista copii, daca traiul impreuna e insuportabil. Eu am spus ca e bine sa se gandeasca mai bine inainte sa divorteze, in cazul in care ea simte ca ar mai fi o sansa pt o relatie.
Luminita si
Album Andrei
marcellinna spune:
quote:
Originally posted by RaluD
Daca as fi in locul tau, m-as mai juca putin cu el.
As vorbi cu el, as insista sa aflu ce vrea de la viata si ce nu are acum, mai detaliat, i-as trimite poze misto (nu cu mine, evident), l-as fierbe, l-as tot amana cu intalnirea si la sfarsit mi-as bate joc bine de el, sa-i treaca cheful de intalniri online.
Se crede prea bun pentru voi? Pentru ca asta pare a fi problema. Arata-i ca nu e.
Adica spune-i la final, online, ca te-ai jucat cu el, ca tu nu iesi cu bosorogi ratati si nasoi si sa-si vada de nevasta lui ca alta n-o sa-lin veci.
Si eventual nu o data, cu un singur nick, ci de cate ori e nevoie.
N-ar afla nici o clipa cine sunt, dar crede-ma, ar iesi cu ego-ul sifonat rau.
Dar i-as baga mintile-n cap fara sa stie ce l-a lovit.
Asaa se face!!!Am ras de m-am spart citindu-te!!!