Cum ati continua?
Raspunsuri - Pagina 10
aiuras spune:
Draga Elise nu aruncam omenirea in aer ci doar doar ii mai domoleam increderea in farmecele personale si egoismul ce il face sa creada ca lui i se permite orice si ca respectul fata de cel de langa tine este obligatoriu. Tu ce ai inteles?
Elise spune:
quote:
Originally posted by aiuras
Draga Elise nu aruncam omenirea in aer ci doar doar ii mai domoleam increderea in farmecele personale si egoismul ce il face sa creada ca lui i se permite orice si ca respectul fata de cel de langa tine este obligatoriu. Tu ce ai inteles?
ma gindeam la o experientza traumatizanta pt el....
Elise
amarantina spune:
Indiferent de ce vei face un lucru e sigur: relatia voastra nu va mai fi niciodata la fel. Chiar daca o sa treceti de aceasta criza, nu stiu daca o sa mai poti avea vreodata incredere deplina in el. Oricum va fi tare greu sa continui o casnicie cu unul care te minte in fata (in timp n-o sa-l mai crezi nici daca zice ca se duce sa ia paine, o sa devii paranoica si o sa-ti imaginezi ca a cautat un motiv sa iasa din caza pentru a-i da telefon vreunei pipite) si care e hotarat sa te insele (chiar daca nu neaparat sexual - tot inselat mi se pare).
Eu stiu cum as proceda eu intr-o asemenea situatie, dar nu pot sa dau sfaturi pentru ca nu stiu cat de legata esti de el (sufleteste si material).
Clover spune:
Am citit toata povestea ta cu neliniste. Si dorinta de a-i da doi pumni in freza. In special in numele copilului.
Nu vreau sa fiu dura dar sotul tau nu pare sa se concentreze prea tare pe fidelitate.
Ce poti face practic? Trage mata de coada si nu te da de gol. Daca nu s-a prins ca tu esti joaca mai departe daca poti. Pe net neaparat spune-i sa-si faca alt cont si tine-l in sah ca esti maritata ca ti-e greu sa gasesti timp, ca sotul te inseala si vrei sa te razbuni. Ceea mai sigura modalitate de a lungi conversatiile e sa intrati in discutii sexy. Blablauri ca il doresti si de-abia astepti sa plece sotul din localitate sa va intalniti.
Iar eu ca punct culminant as aranja o intalnire cu o tipa pe care n-o cunoaste si as ruga-o sa-i dea un plic de poze cu copilul. Asa sa semene a telenovela.
Sper ca ti-e clar ca in momentul asta n-are nici un chef de rezolvat problemele din cuplu.
You asked me if I'm happy. This is a difficult question.
The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it.
Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.
danyboy spune:
imi pare rau de voi dar mai ales de copilasul vostru!
uneori barbatii merita chinuiti!
tu ce vrei sa faci?
ai luat vreo hotarare?
ciorba reincalzita ....nu mai are acelasi gust!![]()
Nora__ spune:
Si nu te-a intrebat de unde stii ca el vorbeste pe net si cu cine...si ce vorbeste?Presupun ca nu o face cu tine in casa sau de fata cu tine.Si ca pe site are un nick.Dar poate,prins cu matza in sac si luat repede,s-a pierdut.
Eu in locul tau,as continua discutiile pe net si le-as copia undeva,sa am dovada clara.As zice cuiva in care am incredere,toata povestea.Apoi i-as da intalnire,dar dupa ce l-as tzine in sah o vreme si l-as face sa vb :ori despre casnicia lui,ori sa zica oarecum in clar ca ar face sex cu altcineva.Sugestia unei fete e buna...cel mai bine ii prinzi si ii inciti cu discutii sexoase.Imaginatia lui va face restul si va dori sa te intalneasca.Iar la intalnire as veni cu acea pers careia i-am povestit tot.Asta ca sa ai martori.Pt ca el va putea nega ca a venit la intalnire.Sau si mai sigur,dar putin probabil ca el sa nu cunoasca toate prietenele tale,as trimite pe alta si sigur ii va face avansuri acelei femei.Deci nu va mai putea minti ca s-a jucat.
Oricum,eu as vrea sa aflu clar cu sta treaba,nu sa ma pacalesc ca doar se joaca.Si mai ales,sa nu aiba el cale de intors,ci i-as dovedi clar ca stiu.
Dar asta ar presupune ca tu sa nu mai deschizi subiectul si sa te faci ca ai incredere il el.Atunci se va relaxa si va face greseli.
Dar am senzatia ca pe de o parte,ai vrea sa stii adevarul si pe de alta,nu.Ai sperat ca discutia il va tempera si te va lua in serios.Se pare ca nu a avut efectul scontat,deci trebuie sa iei masuri.Sa ai dovezi.Altfel,ulterior,el va zice ca esti nebuna si paranoica si geloasa si el e nevinovat,saracul.
Cred ca esti bulversata si nu prea stii cum sa faci.Dar poate mandria de femeie si orgoliul,iti va da putere sa mergi mai departe si sa ii dovedesti ca esti mai desteapta ca el.Pt ca ,mintindu-te si promitand ca va fi bine,iar el continuand cu inselaciunile,el iti arata si isi zice ca esti fraiera si el,destept.
Mult noroc iti doresc si mai ales,putere.Putere sa ii dovedesti si sa iti dovedesti ca esti desteapta,puternica si independenta.Atunci te va respecta.
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
inca o zi spune:
luizam, ma bag si eu in seama, sa nu te superi pe mine pt cele ce am sa iti scriu:am urmarit si eu postarea ta si nu as fi intervenit sa iti scriu daca nu as fi citit ultima postare, cea in care scrii ca ai avut o noapte alba, ca ai discutat cu el, ca ti-a spus ca nu e adevarat cu netul, ca doar tu si copilul e ceea ce conteaza,iar apoi....pe net...a anulat intalnirea si ti-a lasat nr de mobil........
!!
stiu ca suna dur, dar eu i-as da un sut in fund...un astfel de om mi-ar face greata.ma gandesc ca treŽ sa iti fie tare greu sa mai ai incredere in el si ma gandesc....daca un asemenea om merita sa mai ai rabdare sa isi revina...stiu ca multe persoane vor zice ca trebuie sa incerci, nu sa renunti cu una cu doua,dar dupa ultima experienta pe care ai avut-o cu el....se pare ca familia pt el nu inseamna tare mult,de vreme ce una iti spune tie,iar pe net...merge mai departe...stii ce ar fi bine??un dus rece!! sa anunti dur si serios ca divortezi...sa te arati decisa ca o vei face si atunci sa vezi cum reactioneaza...pe net!!
LUIZAM spune:
quote:
Originally posted by inca o zi
luizam, ma bag si eu in seama, sa nu te superi pe mine pt cele ce am sa iti scriu:am urmarit si eu postarea ta si nu as fi intervenit sa iti scriu daca nu as fi citit ultima postare, cea in care scrii ca ai avut o noapte alba, ca ai discutat cu el, ca ti-a spus ca nu e adevarat cu netul, ca doar tu si copilul e ceea ce conteaza,iar apoi....pe net...a anulat intalnirea si ti-a lasat nr de mobil........!!
stiu ca suna dur, dar eu i-as da un sut in fund...un astfel de om mi-ar face greata.ma gandesc ca treŽ sa iti fie tare greu sa mai ai incredere in el si ma gandesc....daca un asemenea om merita sa mai ai rabdare sa isi revina...stiu ca multe persoane vor zice ca trebuie sa incerci, nu sa renunti cu una cu doua,dar dupa ultima experienta pe care ai avut-o cu el....se pare ca familia pt el nu inseamna tare mult,de vreme ce una iti spune tie,iar pe net...merge mai departe...stii ce ar fi bine??un dus rece!! sa anunti dur si serios ca divortezi...sa te arati decisa ca o vei face si atunci sa vezi cum reactioneaza...pe net!!
Inca o zi(Mela)
Sa stiti ca ma gandesc serios la acest lucru de cateva zile.
Stiu ca nu sunt pregatita pt. asta, nu sunt sigura ca voi putea face fata, dar vreau sa inlatur cel putin cauza, daca efectul nu voi putea prea curand.
Am 30 ani si cred in Dzeu. Sper ca si pt. mine sa iasa soarele pe o strada.
Clover spune:
Chiar daca te hotarasti sa divortezi si ti-e greu zic sa fii practica. Du-te la un avocat desi habar nu am cat costa o consultatie. Ca nu e rau sa stii cum stai legal.Ideea cu martorul e foarte buna daca ai nevoie de asa ceva. Niste discutii de mess salvate nu stiu daca sunt proba.
Eu una ma gandesc la tine inainte sa adorm asa tare m-a impresionat povestea ta.
Daca ar fi sa iti dau un sfat e rabdare, daca rabufnesti acum o sa suferi foarte mult. Zic sa stai sa te gandesti, sa vezi ce posibilitati ai (inclusiv legale), sa te convingi traind langa el ca divortul e ce iti trebuie si sa te obisnuiesti cu ideea despartirii. Nu poti vorbi cu cineva in care ai incredere(mama?) ca sa te mai descarci?
You asked me if I'm happy. This is a difficult question.
The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it.
Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.