Prichindei martie - aprilie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Meniul Alexiei de ieri:

ora 7 la trezire: 250-270 ml lapte
ora 9: omleta facuta dintr-un ou in putin unt
ora 13: un dovlecel umplut facut cu carnita de vitel
ora 17: o banana+1 kiwi+4 biscuiti
ora 20: 250 ml lapte
Intre a mai papat covrigei, biscuiti.

Azi:
ora 7: 250 ml lapte
ora 9: 200 ml lapte cu 1 felie de painica inmuiata
ora 13: la fel ca ieri
ora 17: o banana+1 kiwi+1 mar (ieri a fost omis)+4-5 biscuiti
ora 19: 2 iaurturi danonino
ora 21-22: 250 ml lapte (vine tati la noi si ne culcam mai tarziu)

Va ,

Oana , Alexia si Daria din burtica 37 s+

Poze frumoase cu noi
Varsta Alexiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

daria,cum de nu a observat nimeni pana acum?!Foarte ciudat!Cine a remarcat de data asta?Vezi ca uneori testiculul urca putin in scrot si ai impresia ca nu mai e acolo,dar e o iluzie.sper sa fie si la voi asa...
ligia,cu statul la politie e groaznic,pentru ca sunt nenumarate accidente in Constanta;dupa cum remarcai odata,atunci cand iesisem eu de pe forum,noi suntem mai aprigiNoroc ca noi il cunoastem pe comandantul politiei.Iti inchipui,daca in conditiile astea a durat o ora,cum ar fi fost fara pile...
Mary Jane,rezista grupul nostru,am format o mica mare familie,cu iubiri si dispiute,ca in orice familie,iar din cand in cand vin si cunostinte vechi si ne viziteaza,vezi cazul tauPozele noastre le vezi daca esti logata pe yahoo cu propriul id si parola,daca nu,da-mi o adresa de mail si iti trimit ultimul album[sau,daca vreio,si altele;de exemplu,am unul cu marea noastra inghetata asta-iarna].
catxo,nastere superusoara!te-au chinuit in spital,dar uite ca a fost spre binele vostru.Mi-a parut rau de Alexia ca a trecut prin asa ceva.Sanatate!Sunt tare curioasa cum mai arata domnisoara,dar nu-mi permit sa te rog acum sa pui poze,asa ca asteptam dupa eveniment,cu ambele minuni.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Am uitat sa va povestesc ceva simpatic:alexut a inceput sa-si dea "castane" in cap cu mana dreapta.Degeaba ii explic eu calm ca il doare,ca face buba,ca nu e frumos si cate si mai cate,el continua cu indarjire,pentru ca a apucat tati sa-si arate nemultumirea mai vehement si atunci el face impotrivaO singura data,razand,am pomenit cuvantul"castane",si de atunci,de cate ori aude un cuvant care aduce a mai sus-pomenitul,se pune pe dat "castane".Il las sa-i treaca si asta,cum a fost si cu suptul degetului:nu m-am opus si intr-o saptamana deja uitase.

Pomeneati de bubite:si lui Alex ii ies,m-am gandit ca e o iritatie[saliveaza inca excesiv,se mai freaca de curelele scaunului de masina etc],i-am mai dat cu cate o crema(ori unguent baneocin,ori crema lui cu extract de Calendula Welleda),trec,dar apar la fel de repede.

catxo,pai daca Alex ar manca atat,s-ar face de 100kg!Bravo mancacioasei!
Meniul nostru de ieri:
-8:30- 140 ml lapte[ieri a fost fara chef]cu paine si unt,o felie
-11- 8 cereale cu mar,pepene galben si banana,in care i-am mai strecurat deci niste lapte,vreo 150 ml
-14- pui cu conopida,broccoli si morcov;desert ca mai sus
-19-iaurt cu paine
-21:30- 140 ml lapte

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

DAria : asteptam vesti despre Brien. Sper sa fie bine.Si la noi l-a controlat prima oara la asa ceva, ca zicea dr. pediatra ca mai poti trai far aun deget dar fara "familie" nu. Al meu a avut hidrocel si eram inspaimintata dar a trecut si asta. Speram sa nu fie nimc din ceea ce spui.

niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Neatza!

hai ca azi m-a alergat socrela pe la administratia financiara , apoi pe la banca, am venit obosita la serviciu!

Radu e ok, navetist ca de obicei.
Nasol e ca iar pleaca tati la elevetieni si iar ramanem singurei vreo 2-3 saptamani! Dar macar stim ca iar primim cadouri la intoarcere

INTREBARE: Vigantol mai dam la prichindei?? Pana la ce varsta se da?

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Noi am dormit f mult ieri dupa schema de somn cu o singura repriza de somn. de la 13 la 16:20. m-am mirat. asta noapte a dormit f bine numai ca nu stiu ce sa fac ca trezirea a fost azi la 6:20. nu mai puteam de somn, i-am dat cutia cu cuburi numai sa iba ocupatie dar a tinut putin interesul pentru ele.la 6:40 eram deja imbracati, plecati ca nu mai avea rabdare.nu imi venea sa cred dimineata sa cred ca ceaiul era neatins. de obicei ne trezeam de f multe ori pe noapte.
imi arata usa, ma ia de mina si ma duce la usa, imi aduce ochelarii sau papucii numai sa mergem. astea vad ca imi comunica, dar ca vrea sa faca ceva la oala, absolut deloc.
vroiam sa intreb pe fetele care dau mai mult de 250 ml de lapte in ce fel de sticle, biberoane dau? sunt asa de mari? am ceva de la Farlin, dar nu ii place ca nu o poate tine bine cu minuta.
Mamacita bine ca nu a fost nimic grav, mai ales cu Alex in masina.... si eu astept masina sa vina,apoi voi fi si eu mama soferita si ma rog sa nu am nici un incident din acesta. Oricum, nu se compara circulatia din Iasi cu cea din Constanta.
gata, plec in oras, las copilul cu bona si ma duc sa ma plimb. vine week-endul si am mai multa treaba.
paaaa

niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Desi cu intarziere, La multi ani Oana Maria Luiza!
Caramella, cred ca imi pot inchipui ce a fost in sufletul vostru, ca am patit eu cu micul meu si am crezut ca ne sar mintile. Aveti grija de voi. Cum, am citit bine? A baut 500 ml. lapte noaptea? Eu ma straduiesc sa bea de-a lungul zilei 400 ml. Chiar mi-ai dat o idee sa incerc sa-i dau si eu clatita, un pic, ca nu i-am dat inca albus.
Pentru ca se discuta de cursuri de prim ajutor pentru bb, vazusem demult la TV, la Academia Mamicilor ca facea tipa respectiva in diverse orase. Dar n-am prins decat in zbor si nu cred ca mai este emisiunea. N-am cautat, dar sa vad daca mai apare revista poate dau ceva informatii acolo.
Mai Mamacita, da ce “bafta’ aveti. Noi am patit de doua ori cu a noastra la fel, prima data asa tare ca a trebuit sa inlocuim portiera. Si ambele dati era parcata, nu in mers.
Zuzule, sa-ti traiasca dansatorul si cantaretul!
Pisicuta, eu am nascut prin cezariana, imi pare rau ca nu te pot ajuta. Ce fel de vaccin ai facut, cel de la stat sau cumparat? Sper ca de-acum a trecut febra.
Daria, multa sanatate. Sper sa nu fie nimic grav.
Ligia, nici nu stiu ce sa-ti urez. Sa traiasca firma, dar in ritmul asta te vezi cu Raducu seara, sau las-o naibii de firma si nu pierzi nici un minut cu puiul tau scump. Sa fie cum vrei tu.
Teodora, cand am fost acasa la parinti, lui Calin i-au aparut pe fata niste bubite, care s-au transformat intr-un fel de coaja. Nu stiu daca explic prea bine, cert este ca l-am dat cu un pic de musetel si apoi cu lotiune de la Sanosan si s-a reparat. Se mai simte putin la pipait. Era apa foarte dura si cred ca din cauza asta.
Catxo, nastere usoara si refacere cat mai rapida. Sanatate Alexiei.
Meniul nostrum cuprinde de vreo doua zile 2 feluri la pranz, ciorbita si felul doi. Calin se trezeste pe la 9, asa ca prima masa e la 9.30, lapte cu cereale, la pranz cand are chef ii mai dau fructe dupa masa, seara papa 2 iaurturi, un Danonino si un cremoso si mai roade la un biscuite, iar la 9, 9.30 papa iar lapte cu ceva cereale. Intre, biscuiti sau paine goala.
Cred ca azi o sa stam pe-afara ca e frumos, e soare, Acum l-am pacalit cu un Baby McDonald ca sa pot scrie ceva, si trebuie sa-i dau premiu ca a stat cuminte.
Va pup si ne mai auzim.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Astazi am mancat bucatele de gref rosu, cred ca Rares a papat cam 4 felii de fruct. Mancam eu si a vrut si el, se stramba si mesteca cu buzitele tuguiate:) A fost asa haios. Mai fetelor, nu stiu ce are, doua zile mananca bine, o zi abia mananca, oare de ce face asa??
Noaptea doarme bine, de la 21 la 3:30 in patutz, apoi nu mai vrea decat cu noi in pat. Azi noapte a fost si mai rau, a vrut de la 23 cu noi in pat. Doarme intre noi de-a latu`, iar noi stam pe marginile patului, ne trezim mai obositi decat ne culcam. Pana la urma o sa picam si din pat. Cum sa-l fac sa renunte la dormitul asta cu noi in pat?Nici nu stiu cum s-a obisnuit asa, ca nu l-am prea pus in patul nostru, dar se trezeste in patutz si incepe sa vorbeasca in intuneric si intinde mainile sa-l iau. Cum ajunge langa noi adoarme, pana acum il punea la loc in patut si gata, dar acum simte imediat ca nu mai e cu noi si in 30 minute iar se ridica sa-l iau langa noi.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Fetelor dragelor, multumesc tare mult pentru urari...
Voi chiar ca m-ati alintat, Daria, Andruzza, Simonela, Nino, pisicuta, Caramela, Rox, Adseana, Mamacita, Connie, Gegea
Eu zilele astea am tras tare la serviciu cu niste hartoage, mi-am propus sa termin pana la sfarsitul saptamanii, adica astazi. Vad ca mi s-a cam acrit asa ca am intrat sa vad ce mai ziceti.

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Gegea, ma tot gandeam la dintisorii Dariei, ai mai intrebat vreun pediatru sau stomatolog? Si mie mi se pare ca dintisorii de sus ai lui Rares sunt putin strambi dar ma gandesc ca-i prea devreme sa ma alarmez. Sa ne spui ce ai mai facut. Si abia astept sa ne spui ce a cumparat tati pentru mica carliontata.

Cenia, felicitari pentru reusita unui somnel pe zi, sa o tina tot asa. Noi nu am reusit sa-l facem sa doarma mai mult de 1,5 ore la pranaz asa ca sigur mai are nevie de un somn vreo 45 min spre dupaamiaza. Noi folosim biberoane AVENT, incap 330ml (poate chiar 360 daca nu ma inseala memoria vizuala)

Daria, asteptam vesti despre Brien si va tinem pumnii sa fie totul bine.

Zuzule, sa-ti traiasca dansatorii, in curand o sa va distrati in 4 Si da, sunt de acord cu tine...doar ca la noi ar trebui sa vina si ai mei si socrii, asta inseamna echivalentul a doua drumuri pentru noi...mai am si o nepoata pe care abia astept s-o vad...crede-ma de fiecare data cand mergem in Ro se gaseste cel putin o persoana care sa ne prosteasca (anul trecut am cumparat o sticla de apa minerala din aeroport cu 75000 lei) dar tot in Ro abia astept sa ne petrecem vacanta de vara.

Andruzza, habar n-am ce sa te sfatuiesc ca sa-l dezobisnuiesti de dormitul in pat cu voi, asta pentru ca si Rares doame cu noi dar de pe la 5-6 dimineata. Eu in schimb trag patutul lui langa patul nostru si il culc la margine...el doarme pe jumatate de pat iar noi pe cealalta jumatate.

Mamacita, imi pare rau pentru incident...sa va traiasca "masinuta"

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput