Prichindei martie - aprilie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Pisicuta si Alexandra a avut febra a doua zi dupa vaccin (38,7 parca).Sper ca si la voi e tot de la vaccin si tzinem pumnii sa nu fie altceva.In legatura cu cealalta problema, nu stiu ce sa iti spun, eu am nascut cu cezariana...

Mamacita offf...iar?Bine ca nu ati patit voi nimic, masina o veti face voi.Speram sa nu dureze atata pana cand o reparati si sa puteti merge linistiti la Varna. samuraiului.

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Multumim tuturor,sper sa nu mai am parte de asemenea scene.In legatura cu cursul de prim ajutor,nu am cautat inca,stiu ca s-a tinut acum cativa ani la crucea rosie.Mi-ar place sa se mai tina.Pana una alta ma documentez.

Noi am avut o noapte agitata cu nenumarate treziri,iar dimineata cand dormeam mai bine au inceput sa bocane vecinii,m-am saturat nu mai gata o data cu renovatul.A trebuit sa-i dau lapte azi noapte,ca nu am avut pace cu ea,a baut cam 500ml si cam 400ml ceai tei cu miere.La 10 a papat o banana cu o portocala si 4 biscuitei.A mai mancat si din jumarile mele de oua,i-am dat cu paine.In continuare meniul va fi (daca va vrea d-soara)pilaf orez cu peste fript fara ulei.Seara ne mai gandim.Ieri a mancat doar 2 mese ,a dormit 4 ore si a sarit masa de pranz pe care a primit-o seara,dar a mancat mai bine si a primit desert o clatita (fara ulei fripta) cu gem capsuni.A papat-o toata.Aseara am avut pofta de clatite si am executat cateva(mi-e lene sa fac multe).

ZUZULE ce m-am distrat,am ras cu lacrimi cand am vizionat si cu sunet,tata canta si el danseaza bravo!

MAMACITA of ,bine ca sunteti voi ok,sunt asa multi soferi neatenti.
PISICUTA si eu am ramas cu oarecare durere daca apas chiar in mijlocul buricului,dar nu pot sa spun ca e chiar durere mai mult o senzatie de discomfort ,nu stiu cum sa explic.Si eu am nascut tot normal.sa-i treaca febra si spor la cumparaturi,si noi mergem maine,las puiul la buni .Vreau sa-i cumpar o bicicleta cu cap de pisica daca gasesc si o jucarie tot pisica ,dar care sa miaune.E inebunita dupa pisici,cand vede una tot miau miau striga dupa ea si o ia la fuga sa o prinda.
ADRIANA nu stiam ca se fac cursuri de inot si la noi cu bebelasi.Oare in Timisoara nu se fac?
Gravidutele ANDIRA,ELIBUI CATXO,MAMANATI sper ca sunteti bine.

Ma pun si eu sa fac mancare pana nu se trezeste gogoneata.

Carmen si Alicia.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

salutare!
Fetelor...sunt speriata : lui Brien nu i-au coborat testiculele. Am povestit cu sora mea(studenta la medicina,ultimul an) si m-a sfatuit sa merg de urgenta cu el la medic chiruurg. mi-a explicat ca diferenta de temperatura dintre abdomen si scrot le poate face nefunctionale . Mi-e tare groaza, mie- frica de operatie si sper sa se poata trata pe cale hormonala.
Si,colac peste pupaza, a inceput si sa tuseasca. Asa,din senin. Nici un alt semn prevestitor .
Sper sa fie specialiostul astazi ,la cabinet.

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

caramella vai de mine! ce bine te inteleg. La gradi am trecut porintr-o situatie similara. S-a inecat un copilas,in fata mea,iar eu nu am stiut ce sa-i fac. A sarit directoarea si l-a intors urgent cu capul in jos si la scuturat putrenic.
Chiar ca trebuie fie sa citim,fie chiar sa p[articipam la cursuri de prim ajutor.
mamacita soferitei neatente.
zuzu superb filmuletul.de senzatie dansator. Bun,da' nici cu "muzicantul" nu mi-e rusine

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Salutare !

Ce mai faceti voi? La noi ploua de-ti vine sa te bagi sub masa si sa tragi un pui de somn, ca de altceva ce sa faci? Bani nu avem....
Nu am mai scris pt ca la serviciu sunt ceva turbulente, e posibil sa moara firma, asha ca e posibil sa ma vedeti in concediu de maternitate, bucuria Raducului, iar acasa nu prea a mers netul , cica lucrari in zona. RDS

mamacita , off, ce ghinion. Macar bine ca nu a intrat un jeg de Dacie . Asha daca avea masina noua macar sa se oftice si ea ca voi saracii ati cam avut ghinion cu mainutza asta noua. Dar lasa ca accidentele astea mici te pazesc de alea mari!
Nasol cu statul pe la Politie?

dariaevelin, dar numai acum ai aflat ca nu au coborat testicolele? Intreb ca la noi primul control la pediatru a cuprins si astfel de remarca, de genul, e ok, sunt coborate.
Hai nu te inpacienta ca se va rezolva. Chiar daca trebe chirurgical, din cate stiu nu e de speriat!
vedetei!

caramela , 500 ml lapte si 400 ml ceai, asta numai intr-o noapte????

zuzu admirat si placut dansatorul si trubadurul

pisicuta, si vecina mea care are copilul cu 2 zile mai mare decat Raducu zicea ca a facut copilul 39,5 la vaccinul asta desi la celelalte nu a avut probleme. Dar cu Algocalmin si Nurofen i-a scazut!
Noi numai dupa 25 il facem cica!

adrianafedorca, bafta la inot. Dar sa mergi intai in recunoastere sa vezi cat e de curat, ca sti prin apa se cam iau cupercute
Ce nazdravanii mai face inaltul grupului?

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Mamacita cu asa un partener!Tu n-ai vazut ce miscari are?
Daria sper sa fie totul bine!Sa ne tii la curent;
Caramela asta da pofta de mancare!
Simonela am vazut vedeta in revista;poza superba!Si ce frumos ati scris!

La Antonia pe fata i-au aparut niste bubite care au in capat un punct alb;dr.zice ca este dermatita atopica si ca sa nu-mi fac probleme ca va disparea de la sine;nu mi-a dat nimic nici un unguent;dar mie nu-mi place cum arata asa ca daca ati trecut prin asa ceva cu bb-ii vostri va rog sa ma ajutati!cu ce pot sa o dau pe fata?

Teodora si Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

zuzu, super micul dansator!

teodora, si noi am fost acu` o saptamana la dermatolog. Lui Rares ii tot apar niste buburuze mici mici pe fata, ba apar, ba dispar. Nu este nimic, doar iritatie de la apa, vant, frecat cu fata de covor, etc. Noua ne-a dat o crema hidratanta, Atoderm se numeste, contine vaselina si glicerina, este produsa in Franta si costa 450 mii lei. De cand ii dau cu ea, nu prea i-au mai aparut bubitele.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Ce credeti Alicia e la al 2-lea somn ,s-a culcat la 7 si acum e aproape 9,azi ne-am dereglat de tot,poate datorita vremii.Am iesit 1 ora afara si ne-am bagat in noroiul cel mai mare,ea era foarte amuzata,am murdarit si haine si carucior si tot.Am alergat dupa porumbei ce sa faci.

Ligia,Teo da intr-o singura noapte a consumat atat,lapte cam 400 bea de obicei seara 200,dimineata 200.Cum se mai trezeste noaptea ii dau ceai.
Ei ma laudam ca a mancat bine dimineata,la pranz nu a vrut decat peste gol,cam 2 bucati si cateva linguri de orez,desert kiwi,doar jumate a vrut.
DARIA sper sa fie bine Brien,chiar nu a observat dr la control chestia asta?

Carmen si Alicia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary-Jane spune:

Ma bucur ca v-am regasit si ca inca mai merge grupul acesta. Am petrecut aproape o ora citind mesajele voastre si uitindu-ma prin poze. Niste copii tare draguti si veseli. (Mamacita - nu stiu de ce nu-l pot vedea pe Alex al vostru.)

Sylvia are acum 14 luni. Merge bine in picioare, are 7 dintisori. E inca micuta si slabuta (vreo 9 kg). Maninca putin, putin de tot, cit o vrabiuta. Ea altfel incearaca sa manince de toate, dar n-are spor. ii place sa fie independenta si sa se hraneasca ea singura cu lingurita, asa ca nu ajunge toata mincarea in gura si isi pierde interesul repede. Inca o mai alaptez, nu vrea biberon si pace.

A venit si aici vremea frumoasa, mergem pe jos mai mult, poate sa mearga distante surprinzator de lungi. Cel putin comparativ cu frate-sau (6 ani) care s-a facut cam puturos si se deplaseaza numai cu trotineta.

Nu stim inca in ce perioada vom veni in Romania, probabil dupa 15 august. Mergem la Bucuresti, Pitesti si la mare. La sfirsitul lunii Mai merg cu cortul 3 zile (doar eu, fara sot, cu ei doi dar si citiva alti parinti) si apoi iar cu cortul 10 zile la inceputul lui August. Sotul meu crede ca o sa-mi piara entuziasmul dupa prima noapte in cort si ca ma voi intoarce acasa repede-repede.

Voi ce faceti, ati inceput sa-i puneti pe olita? Noi am avut niste succese timpurii, dupa care nimic. Ne spune si cind face nr. 1 si nr.2 dar chiar cu olita linga ea tot pe covor le face (sau in chilotei daca are pe ea). Daca incerc s-o asez pe olita nu-i convine.

Sylvia zice doar citeva cuvinte (mama, dada, apa, papa, pipi, caca, Gaga pt Dominic, Ji-Ji pt Gigi, mimi pt lapte) si multe, multe semne, mai ales pt animale. E tare frumusica si dragalasa.

Va las acum ca s-a facut tirziu, m-am luat cu albumele voastre si a trecut timpul. Sper sa revin mai regulat de data aceasta. E sora mea in vizita la mine (locuieste in Cipru) si mi-a zis ca si ea frecventeaza aici si mi-am adus aminte.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Buna dimineata mamici si prichindei!

Am mai revenit si eu cu scrisul, ca de citit va citesc aproape zilnic. Noutati despre noi: in primul rand eu cu sarcina sunt pe ultima suta de metri, incerc sa mai rezist o saptamana - doua. Acum o saptamana jumate am fost internata vreo 4 zile in spital cu diagnosticul de amenintare nastere prematura, m-au ciuruit astia cu injectii, perfuzii, analize, tot tacamul. Am crezut ca innebunesc, nu ma mai externau desi ma simteam f. bine. Acum cand deja sunt aproape in saptamana 38 copilul nu vrea si pace sa mai iasa. Cred ca asteapta saptamana 39, ca sora-sa. Acum stau la Focsani la parinti, ca aici nasc, cu tot cu Alexia si asteptam momentul cel mare.

Alexia s-a schimbat enorm in ultimele saptamani, a devenit o domnisorica in toata puterea cuvantului. Se piaptana singura, vorba vine, mimeaza ca se da cu ruj, se admira in fata oglinzii, etc. Tot fan Atomic suntem si orice masa se desfasoara in fata televizorului. Mananca bine, creste in inaltime, acum are 78-79 cm, dar in greutate foarte greu. Vorba doctoritei pediatre la care o duc: "Cate 9 kg ai?"
Oricum nu arata rau, e foarte bine proportionata, de aia nu ma stresez deloc. De ieri am inceput sa-i dam si mancarica bucatele, nu numai blendaruita si se pare ca accepta fara prea multe comentarii.
Am uitat sa va spun ca atunci cand am iesit eu din spital, Alexia a facut bronsiolita acuta. I-au fost administrate si injectii cu ampicilina+cortizon + cateva siropele. In fine, dupa 7 zile de tratament (din care 6 injectii) s-a simtit bine si n-a mai tusit.

Haideti ca m-am lungit cat o zi de post. Mai scriu un mesaj in scurt timp sa va dau meniul Alexiei.

Va ,

Oana , Alexia si Daria din burtica 37 s+

Poze frumoase cu noi
Varsta Alexiei

Mergi la inceput