bebe luat in considerare la intretinere?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

si la noi a intrat alexa in calcul de la nici o luna. pe 25oct am venit acasa de la maternitate, iar pe luna nov deja figuram 3 pers. s-a dus tati si a spus ca avem niste vecini

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo__boo spune:

Si al nostru este trecut la intretinere ca *persoana intreaga*. La noi se contorizeaza separat numai apa, la caldura neavand inca contoare individuale pe fiecare apartament. Dar cum oricum acum au oprit furnizarea caldurii - ce mai conteaza?

eu si ingerasul Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

noi cand mergem in romania,chiar daca stam numai 2 saptamani la mama ii baga automat o persoana in plus,chestie care mi se pare putin incorecta.ca doar avem centrala si platim gaz si apa rece separat.doar ce mai ramane pe scara(curent,femeie de servici,gunoi,canal parca...) se calculeaza cu o persoana in plus.
si pentru ca avem si noi apartamentul nostru,unde mergem de 3 ori in 2 saptamani sa mai lasam din bagaje sau sa aerisim,ne-am trezit prima data bagati la scara(tot cu cheltuielile de femeie de servici,administrator,curent,gunoi...),asa vecini nesi am.sincer am cam comentata si mi-a cerut numai administratorul sa-l platesc si femeia de servici,chiar daca nu stau acolo.

eu parca stiam ca legea zice ca daca stai mai mult de 10 zile pe luna.sau poate ma insel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Si la noi a fost trecut la intretinere de la nastere. Si mi se pare normal atat timp cat si pentru animalele din apartament se plateste ceva, nu stiu cat, la intretinere. Atata timp cat se consuma gaze si se produc resturi menajere si se utilizeaza liftul si asa mai departe, mi se pare normal.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

pentru ca suntem foarte multi cu aceasta problema, oare am putea ruga moderatorii sa mute subiectul la legismative pentru a putea primi un raspuns concludent(o lege, o decizie, o hotarare, etc.)?
si mie mi-a fost trecut copilul la intretinere imediat cum am ajuns cu el acasa de la maternitate. si cred ca in primele luni nu a consumat nici foarte multa apa nici nu s-a plimbat prea mult. dar nu am comentat. totusi e bine de stiut daca administratorii practica aceasta chestie pt ca asa li se pare lor normal sau e si o lege care le da voie?

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Parerea mea e ca nu e necesar nici un articol de lege. E normal sa fie la intretinere. Eu folosesc aragazul pentru ea mai mult decat pentru mine, cu liftul mergeam inainte doar de 2 ori pe zi, cand plecam/veneam de la serviciu, acum in mod constant merg cel putin in 2 plimbari. Apa e contorizata, gunoiul e clar mai mult de cand cu copilul...
Si la noi se baga de la inceput, cel mult daca vine acasa mai spre sfarsitul lunii ii baga de luna urmatoare.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Noi platim gunoiul separat,apa si gazul sunt contorizate,iar pentru caldura avem repartitoare,dar oricum cadura se plateste la apartament nu la nr de persoane.Si cu toate acestea Robert a fost trecut la intretinere prin bunavointa vecinilor,vecini care au caini si pisici in casa,dar care nu platesc intretinere pentru ele.Ceea ce nu mi se pare normal!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Evident ca e legal, pentru simplul fapt ca bb e PERSOANA.
La fel cum, de altfel, se ia in consideratie si pentru stabilirea venitului mediu de membru de familie (de ex., pentru ajutoarele de incalzire), dar atunci nu mai protesteaza nimeni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

pe mine una nu m-a deranjat nici o clipa ca mi-au trecut copilul la intretinere, dar m-ar fi deranjat daca as fi aflat ca nu e legal si ca o fac ei doar pt ca asa vor! nu de alta dar mie mi s-au pus in carca niste chetuieli suplimnetare timp ce ceva ani doar pt ca eram noua in bloc si presedintele a zis ca el e seful si face ce vrea.

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Cum sa nu fie trecut bebe la intretinere? Adica ar trebui trecut doar dupa ce merge singur cu liftul? :) Creste consumul de gaze, de apa, cantitatea de gunoi... Mi se pare absolut firesc, nu un abuz!
Si eu sint de acord ca si ciinii si pisicile ar trebui trecuti la intretinere, mi se pare de bun simt!

Mergi la inceput