Mamici de mai-iunie 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 9
virgi spune:
Salutare burtici si mamici!!!
Puiudana - felicitari pentru bb. A venit asa pe neve...Sa va traiasca si sa va bucurati de el.
CamiM - iti tin pumnii maine. sa ai parte de o nastere usoara si de un bb sanatos.
Amonar - sper sa poti sa dai un semn de viata inainte sa pleci la spital...sa putem incepe galeria.
DianaR spune:
Puiu Dana felicitari! wow, super repede ai nascut! Bebe papacios si sanatos!
Lucia, ii super scumpa printesa voastra! Sa va traiasca!
Cami, tinem pumnii maine!
Amonar, incepem galeria?
Marrycalu, insista cu sanul, nu te lasa, pana ii trece icterul va suge mai lenes si colicile astea sunt asa de pacatoase! Eu personal nu sunt fan completare cu biberon, dar de fiecare face ce crede de cuvinta pentru bebelusul ei. Macar foloseste un biberon cu gaura f.f. mica cum sunt cele speciale ptr. nou-nascut de la Avent daca nu reusesti cu lingurita sau seringa. Si mulge-te sa-ti stimulezi lactatia, mai ales daca bebe n-o face.
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (37+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
LYLY809 spune:
Carmina, as merge cu placere maine, dar la 14.30 m-a chemat isteata de dr. de familie sa-mi dea, in sfarsit, prenatalul... si acolo se sta, nu gluma! E dr. aia care m-a programat de 1 mai si m-am dus de-am pupat clanta... Io ma duk mai devreme, pe la 2, si daca pun mana pe prenatal ( o sa dau buzna in cabinet, ca ultima oara am asteptat cu programare cu tot si cu burta la gura vreo 2 ore)
, te sun si vin si eu. Dar nu sunt sigura ca o sa reusesc sa ajung in timp util. Sunt foarte stresata si furioasa de cate ori ma duk la dr. de familie!![]()
Amiss zip, multe mamici au zis ca au luat manusile alea de pomana... mai bine pui in bagajul mare de spital forfecuta de unghii, si i le tai lui bebe cand doarme (cica asa e indicat) ca sa nu aiba cu ce se zgaria!
A propos, Dana nu a nascut in doua ore, caci mi-a trimis mesaj cand nu eram acasa, si pana am ajuns eu ca sa va scriu trecusera vreo 4 ceasuri... Deci, cred ca au trecut cam 6-7 ore intre primul si al doilea mesaj.
Lacri 35+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
Steluta spune:
FELICITARI PENTRU PROASPATA MAMICA, DANA!!! Te-ai cam grabit, dar ne bucuram pentru minunea cea scumpa!!!

LA MULTI ANI, ANDREI IOAN!! Sa fii sanatos si mancacios!!!

Lucia, sa-ti traiasca printesica cea dulce!!
Proaspetelor mamici, stiu ca sunteti foarte ocupate cu bebeii!! Cand veti avea putin timp liber, sa ne scrieti povestile nasterii!! Eu deocamdata completez listuta cu mamicile si bebeii!!!
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html" target="_blank">Povestile mamicilor de mai - iunie 2006
Altfel eu stau cumintica la pat. Azi as vrea sa-mi pregatesc bagajul de spital, sa nu ma ia prin surprindere nasterea.
Nastere usoara, pentru celelalte mamici!!! 
Steluta
33s+.
LYLY809 spune:
Steluta, foarte dragutz ca ai facut lista! Hei, cat imi doresc sa ajung si eu pe lista aia!
Fetelor, am citit la "nasterea unei stele" despre epidurala si, cu exceptia unei mamici la care nu a "prins" si a altor cateva care s-au dilatat prea repede ( dar au si nascut repede si usor), toate au fost multumite de experienta si n-au avut probleme!
Ma-ngrijoreaza doar ceea ce se povesteste despre asistente, cum ca sunt niste nesimtite, dar, asta e, le impingem ce trebuie in buzunare si-o sa ne descurcam... daca avem ghinion, caci mai sunt si femei cu suflet, normale.
Lacri 35+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
Amonar spune:
DIANA, VIRIGI, IRINA
Se pare ca jocul asta de- a scunselea continua...pana pe la ora 9 am avut contractile acelea de nici o culoare...adica durere de menstruatie, durere de spate. Erau la inceput intre 7 si 11 minute, s-au rarit pana pe la 18 minute..dupa care pe la 9 m-au lasat de tot....am dormit vreo 3, 4 ore. Acum ma doare spatele rau de tot dar nu am contractii..mai vine vreuna ratacita...dar nu pot sa o pun la socoteala....
Ma cam oboseste chestia asta..cu cucu-bau.....
Mi-a mai curs sange in schimb, am sunat la spital si mi-au spus ca nu e ceva "rau" adica din cauza contractilor se poate declansa o sangerare la nivelul colului acolo fiind tesutul bogat in sange. Se mai poate s afie si dopul daca e gelatinos....dar eu nu am putut sa vad pt ca pot sa vad doar ce ramane pe hartie....Oricum mi-a zis ca daca nu am incredere sau simt ca am nevoie pot sa merg la spital....asta m-a linistit enorm....
Ok, deci deocmadata, sant exact unde am fost....![]()
Sper sa nu ma tina o saptaman asa....ca....

LYA, LYLY
Mersi pt urari!!!! Uite ca chestia cu galeria inca nu e valabila.....
CAMI
Iti doresc nastere usoara si mult, mult succes!!! As vrea sa te pot acompania (adica sa nastem simultan) dar uite ca nu am nimic de zis....si imi astept soarta....
ARABELA
Mersi pt galerie!!!! Waw ce tare esti!!!! ai slabit asa de mult deja??? si eu vreau!!!!care-i secretul ca eu una nu ma mai pot uita in oglinda.....21 de kg in plus.Ce noroc ca ai un ingeras cuminte!!!!
Vad ca pana acum nu prea apar povestile.....cred ca si pe noi asta ne asteapta dupa ce vom naste..nu vom mai avea timp de nimic....![]()
Oricum doresc mamicutelor multa bucurie cu ingerasii si sa fie cuminti!
40+1
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
virgi spune:
Amonar
Eu cred ca mult nu mai ai, dar daca pana maine bb tot nu da semne ca ar dori sa vina, eu te-as sfatui sa ajungi totusi la spital..asa pentru un control si nu se stie poate te opresc acolo....Macar esti sub observatia lor, chiar daca nu e placut sa stai in spital.
Hai curaj, ca nu mai e mult.....eu zic ca esti foarte aproape sa-ti tii puiul in brate.
Diana79 spune:
Iulip nu am facut-o cu rea inteantie...in sensul ca eu m-am ingrasat 11 kg pana acum. Am intrebat doar daca o fi bine sau rau???? O sa vedetzi fetelor ce repede o sa datzi surplusul jos. Eu sunt optimista.
In ce priveste Evelyn a lui Lucia_cs statea in scaunul de masina, e special facut. Nu cred ca statea in funduletz cu sigurantza. In opinia mea. Dar probabil ne va spune ea.
Pupici la toata lumea.
Diana 35+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/album?.dir=9fd1re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Diana79 spune:
Amonar..bafta multa sa vina bebe cand vrei tu.

Diana 35+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/album?.dir=9fd1re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
ama_kaly spune:
Ei, credeti ca e asa usor cu timpul la proaspetele mamici? Eu una abia mai am timp sa ma duc la baie, de dormit nu mai zic ca sunt cheauna incontinuu de cand am venit acasa.Cand o sa am mai mult timp, promit sa scriu si povestea nasterii..Momentan ma chinui cu ragadele la sani, nu papam decat san si de fiecare data cand il pun sa pape imi vine sa ma urc pe pereti de durere.Dar suport cu stoicism, nu vreau sa ii dau supliment.
Am incercat si cu lapte pus pe sani, crema Garmastan am terminat-o deja in cateva zile..stau numai cu sanii goi prin casa si..nimic!
Nu stiu ce sa mai fac!Eu l-am pus pe bebe la san din prima zi cand mi l-au dat in camera, chiar daca nu aveam lapte.Si m-am si muls cu pompa, in prima seara pana am scos cativa ml am simtit ca mi-i storc din creier
insa acum am la lapte de curge singur din sani.
Ceiut nu i-am dat deloc..desi unele persoane m-au tot sfatuit sa-i dau noaptea ceai si ziua san sa nu faca colici
Evident ca eu o stiu pe a mea: alaptatul e sfant si n-are nevoie de ceai completare, nu?
Poze mami, tati si Seby