Mamici de mai-iunie 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Refacere rapida mamicilor, strumfi sanatosi si papaciosi
Nastere usoara celor care nu s-au intalnit inca cu puiutii lor

quote:
Originally posted by ama_kaly

Momentan ma chinui cu ragadele la sani, nu papam decat san si de fiecare data cand il pun sa pape imi vine sa ma urc pe pereti de durere.Dar suport cu stoicism, nu vreau sa ii dau supliment.
Am incercat si cu lapte pus pe sani, crema Garmastan am terminat-o deja in cateva zile..stau numai cu sanii goi prin casa si..nimic! Nu stiu ce sa mai fac!

Poze mami, tati si Seby

Uite ce am mai gasit la femina intim, la subiectul despre alaptat, poate o sa functioneze ceva(nu mai retin autoarele):

- " pt rani la san, eu am folosit lanolina 100% pura, nu stiu fetelor daca voi gasiti dar de exemplu Lasinosh se numeste o astfel de crema."
- " Bepanthenul m-a ajutat"
- "- SFATURI DE LA MOASA
Am niste ragade de toata frumusetea. Moasa mi-a dat sa ung (ca o pelicula fina partile inrosite sau sangerande) un flacon cu o crema: seu de oaie! A mers cateva zile apoi mandra m-a gaurit iar pana la sange. Recomandarea moasei: masti din argila (din aceea comestibila ca ramine o pelicula fina pe care o haleste bebele impreuna cu lapticul). Iar m-a gaurit pana la sange. Deocamdata mulgem cu succes insa vreau sa o pun la san. DAR mi-e frica (in mod normal sanii obisnuiti se vindeca dupa "tratamentele astea" numai ca eu posed ceea ce se cheama "sensitive breasts" ). Doctorita mi-a recomandat lampi cu infrarosu si sa alternez apa calda cu rece...chestiile astea cica intaresc sfarcurile. (Acum am prostioare din alea de silicon da' cica is cam apa de ploaie)"
- " - Garmastan e foarte bun pentru mameleoane, iar mie in spital mi-au zis sa imi fac masaj cu margarina, nu are miros, si nu e toxica si la mine a avut efect, pentru ca cu crema nu puteam iar sa masez sanul pe uscat era destul de dureros!"
- "untul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

CAMI
Mersi. Nici nu realizez ca este ziua mea maine. Eu sant din contractie in contractie si mi-e ca nu voi dormi la noapte...

Nastere usoara si refacere rapida maine!!!!

AMA
Sper sa gasesti leacul pt problema ta. Ma bucur ca stiu ce ma asteapta si pe mine....Iti admir perseverenta!

(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Amonar

La Multi Ani!!!!!!

Iti doresc ca astazi de ziua ta sa primesti cel mai frumos cadou, cel mai frumos si sanatos bebelus.
Eu iti urez multa sanatate si o nastere usoara!!!

Mergi la inceput

Hai Cami!!! Nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

AMONAR LA MULTI ANI!!!!!!
SA FI SANATOASA, NASTERE USOARA SI UN BEBE ASA CUM VI-L DORITZI.

HAI CAMIM!!!!!

Diana 35+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/album?.dir=9fd1re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Marrycalu sa iti traiasca bebelusul scump, sa fie linistit, sa doarma bine si sa nu mai aveti probleme de nici un fel. REfacere rapida tie si odihna multa!

Dana felicitari pentru puiutul scump!
Sa fiti sanatosi amandoi, sa ai lapte mult si bun si bebe sa n-aiba colici deloc! M-ai luat prin surprindere...:-)

CamiM nastere usoara!!!
Bebe sanatos, asteptam vesti de la tine!

AmonaR nastere usoara si tie, eu nu cred ca bebe mai intarzie mult, poate vine chiar maine de ziua ta, ce frumos ar fi...:-) La Multi Ani fericiti alaturi de familia ta! Nastere usoara, pui sanatos si refacere rapida!

Fetelor eu nu ii pun manusi fetei mele, lui Danut i-am pus la inceput ca mi-era asa frica sa ii tai unghiile. Da saracul era asa suparat pe manusile alea...pana la urma mi-am luat inima in dinti si i-am taiat unghiutele si chiar daca s-a mai zgariat uneori n-au fost decat zgarieturi superficiale cum zicea si Arabela. Mariei i-am taiat unghiutele da tot se mai zgarie si ea uneori...

Marrycalu, daca bebe tot plange, incearca si maseaza-i spatele cu miscari circulare si apoi bata-l usurel si iar maseaza, asta e bine ca sa scoata gazutele, da am observat ca ii si calmeaza. Daca asta nu merge, pune-l pe burtica, asa cum ziceau fetele, el cu burtica pe burtica ta ( de fapt eu o pun pe piept ca pe burta n-as putea sa o tin). Altceva care la mine a mers bine, daca stiam la Danut o faceam mai devreme, infasatul. Infaseaza-l strans. Bine, nu sa il doara. Nu e nevoie sa pui fasa. Doar sa se simta el in siguranta, ca in burtica ta n-avea prea mult spatiu. La Danut am aplicat metoda cand era marisor si ce bine a prins, abia de atunci a inceput sa mai doarma si el. La Maria am aplicat-o de la inceput si doarme muuuuult mai bine decat Danut. Te pup si sper sa iti revii cu oboseala si totul sa fie bine.

Arabela, ti-ai revenit cu sanii? Sa stii ca si eu am avut cateva zile problema asta ca oricat sugea Maria tot se faceau noduli de laptic. Da s-a reglat de la sine problema. NU am facut nimic special doar ca daca am observat noduli, imediat dupa alaptat ma mulgeam putin.

Ama crema cu lanolina e buna si prinde bine daca poti sa lasi sanii la aer. E mai greu daca stai la ai tai, da cand te duci acasa, poti sa incerci, mie mi-a prins bine. Ciudat ca pompa aia ti-a facut rani...

NOi avem alta problema. Maria are zile cand nu face caca. De doua ori nu a facut 3 zile. prima data i-am dat ceai de fenicul cu musetel si a facut dupa cateva ore o multime. Acum iar au fost 3 zile cand n-a facut si i-am bagat termometrul desi incerc cat pot sa evit metoda,da se vedea ca e agitata saracuta, tipa din cand in cand si tragea de picioruse. ASa bine a dormit dupa ce a facut. Voi mai stiti alte metode? Ii dau ceai de musetel si il accepta, cel de fenicul cu musetel nu il vrea, a baut foarte putin prima data doar.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Angelica la multi ani de Sf. Irina! Cu intarziere da din suflet! Nastere usoara si sanatate la toti puii tai scumpi!

Multumesc la toate pentru urarile de Sf. Irina!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Amonar, La Multi Ani! Sa ai un bebe sanatos si mancaciossi o nastere usoara

CamiM, tinem pumnii pentru o nastere usora si o bebelina minunata

VoichiV36+

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Irinel - imi pare rau ca Mariuca are probleme cu burtica...draga de ea...poate reusesti sa gasesti ceva care sa-i faca bine. Medicii ce ti-au recomandat? Eu am avut de cand ma stiu probleme cu burtica si stiu cat e de rau...nici nu vreau sa-mi imaginez..cum e la un bb asa de mic...si tare mi-e teama...ca si Luana mea va avea probleme..si n-am sa stiu ce sa-i fac...aici nici macar ceai de musetel nu am..ma voi baza doar pe sfatul medicului.

Sa stii ca mai am o problema..cu acea doamna barza din fata casei tale. sotul meu a printat acea poza..si a mers cu ea peste tot sa intrebe..de unde poate cumpara....si nu am gasit.....tu de unde ai luat-o?
O putem comanda pe net???? El m-a rugat sa te intreb de unde poate achizitiona una.
Multumesc frumos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

FELICITARI NOILOR MAMICI!!!
BINE ATI VENIT PE LUME, SA FITI SANATOSI, VOINICI, VOIOSI BB-ILOR!!!

AMONAR
LA MULTI ANI!!!
NASTERE USOARA SI TOT CE-TI DORESTI.
POATE AZI NE MAI URAM, DACA MAI AI VREO ALARMA...

simbata am luat si noi patut. din lemn cu saltea din fibra de cocos. mi-e cam greu sa-l vad pachet. saptamina asta il montez!

numai bine va doresc. si voua si bb-ilor vostrii.

adi si ela 37+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/car144pp_.png[/image]

Mergi la inceput