Smecherasi de iulie-august 2004 (179)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mitzule, nici io n-as avea curaj. Mie si Caciulata sau Calimanesti mi se pare mult daca e sa ai grija 24 din 24...Pupam burtici!
Vrabiuta, ce frumos citeste Lia cu bunicul...ne pare rau ca aveti probleme la gradinita. De la sfarsitul lunii ce faceti?!
Corina, trimite-ne si noua o bucata de vara, ca la noi mai e putin si ninge!!!...:)
Amironeanu, poate e ceva temporar cu somnul, niste masele. Va urez sa treaca repede.
Liliana, hai liberare!!!...:)
N-am apucat sa pun poze...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

am citit din urma:

dana - multa sanatate, ai grija de tine si mergi la medic pentru o consultatie ca sa fii sigura ca totul este in regula.
cristalule - iti tin pumnii sa fie cum vrei tu.
gabi - auzisem ca mai exista si o alta solutie pentru a forta ochisorul, picaturile de atropina - se pun in ochiul sanatos, care astfel nu mai functioneaza corect cateva ore. poate n-ar strica sa faci o intrebare... nu stiu care sunt efectele secundare, daca exista.

si inca o precizare, apropos de gradinita - intr-o saptamana de stat la bunici, puiul a progresat mai mult decat intr-o luna de gradi. incep din nou sa ma gandesc daca nu ar fi mai bine sa gasesc o bona. si apoi ma gandesc din nou cat de greu se gaseste o bona cu suflet, care sa aiba cu adevarat drag de copil. probabil ca cea mai buna solutie ar fi sa stea la mama, dar as muri de dorul ei...

nu ma bagati prea tare in seama, sunt obosita si stresata si nu prea coerenta...

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Cristalina, pai gandul care ma indeamna totusi sa merg este ca greul va cadea pe cosmin. Si el insista sa mergem. poate o iau si pe maica-mea cu mine, ca pe soacra-mea nu se pune problema...Adevaru e ca noi eram tare calatori inainte sa-l avem pe tudor, asa ca ne e tare greu sa stam acasa toata vara.

laura, mama da ce fain v-ati distrat! N-as fi crezut ca se pot distra asa bine oameni din culturi atat de diferite. la multi ani sotului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Thanks pentru pareri,maine dimineata merg la doctor
nu mai curge mult,crampe ca de ciclu,sper sa fie ok.Am avut tot timpul o stringere de inima ca luai pastila de a doua zi,n-are nici o treaba cu ce s-a intimplat dar mie tare-mi plac lucrurile clare si corecte.Desi nici macar in conditii normale nu-ti garanteaza nimeni ca sarcina decurge ca la carte si copilul e ok.Mai povestesc maine dupa ce vin de la doctor.Pupi la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Fetele, haideti aici la subiect nou!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

cristalule, o sa stea la mama mea doua luni si jumatate (iunie, iulie si 2 saptamani din august). noi o sa mergem la ea de vineri seara pana luni dimineata.

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

hehehe tare faza cu Patric, baiat destept ce mai. pai mai mami tu nu vezi ca eu am gurita, ce ma intrebi de ea. Stai tu mami asa , ca atunci cand o sa incep eu sa vorbesc, o sa te rogi sa mai tac din gura.
Carmen asteptam kg? dar spune-le si pe cele de inceput da!
marcela, frumoasa Lia ta, si pupam sa treaca raceala. Cu gradinita...vedeti voi ce faceti. Ce faci o trimiti inapoi la mama ta?sau ai gasit bona intre timp?
Andrea, dar de ce nu pui tu mama patul langa patul mare si o ti de mana printre gratii, asa poate poti sa dormi si tu.
Laurici frumoasa surpriza facuta sotului.Chiar m-a impresionat sincer.
Nu am uitat ca esti in iunie in Chicago, asa ca abia astept sa-ti vad baietii.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Liliana,
pe 17 iunie e nunta si stam acolo pana duminca nu-s la ce hotel,dar aflu ...si mie mi-ar placea sa ne vedem macar la o cafea a doua zi.Tu spuneai ca stai langa Millenium park...am inteles ca vreo doua tri ore acolo vom face poze.Eu nici la nunta noastra nu ne-am pozat atat,insa se pare ca asa e firesc si normal ptr pozereusite.Daca e sa fi inteles eu bine parcul ,poate ne vedem si acolo?Chestia e ca noi am cam decis ca venim fara copii.Cred ca pe Rares il vom lua cu noi ,insa pe Lucas nu cred.Mi-ar facea placere sa ii vad pe amandoi in tuxedos,dar voi trece peste asta deoarece , pe langa buchet, in timpul slujbei va trebui sa il tin si Lucas,...e mamos cupilu' asta la o adica de numa'.Si cred ca voi vrea sa fiu si eu nasa cum trebuie si sa pot purta atentia cuvenita la tot ce se cuvine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Neata...raportez..ca a venit vara si aici!
Nu am citit deci tprima pagina..dar am ceva treaba si percis uit...
Ioana pt Luca am facut hemograma (fara formula leucocitara). Fara sideremie, fara calcemie...Nu est enevoie...Nu va spuneam eu acum citeva zile ca Luca are un semn care arata ca in viitor..poate aparea o anemie? Deci nu-i nevoie sa faci si sideremie...siasa intepi copila..macar sa nu-i ia atit de mult singe!
Dar chiar ca ati avut actiuni teroriste in we...sper sa fie ultimele...
Gabriela, tin pumnii sa fie bine in vara..cind in vara mergeti in UK?Eu nu pot sa-ti spun decit sa gindesti pozitiv..si o sa fie bine..
Monica tin pumnii sa fie totusi bebelac....Cind urmatorul control...Dar un hcG nu ai facut ..este asa de simplu si arata daca sarcina se dezvolta normal..Zic si io...
Liliana..Luca la 6.30 7 este treaz...ca are multa treaba..El plinge dupa cumnatul meu nu dimineata..ca dimineata stie ca trebuie sa plece la servici...ci de cite ori pleca de-acasa cu alte treburi
Am ceva de facut si revin dupa ce mai citesc...

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Gabi, acum ca am mai citi am vazut ca ai scris cind mergeti in UK. Tin pumnii...
Dana...la dr urgent..dupa cum descri pare un avort spontan...dar niciodata nu se stie..Si chiar daca a fost sarcina mica...tot trebuie mers la dr..Asa ca fuguta si sa nu mai apari pe aici fara sa ne spui ce-a spus dr!
Roxi..ce mi-a placut faza cu Pat..super...baiatul stie tot ..restul ce mai conteaza!Ati fost la orl?
Papa..uite basom11@yahoo.com...

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput