Smecherasi de iulie-august 2004 (179)
Raspunsuri - Pagina 16
carmenp spune:
`neata, `neata, buna nu-i, ca vaz ca`s vesti proaste de lunea:
madam spil, imi pare tare rau si subscriu celor zise de fete, mergi la doftor
cristalule, si tu, si lia...
anca, azi ma cintaresc, jur sa zic adevaru`
, da` nu cre` c-am trecut de 60, pen` ca-n uichend au fost citeva abateri, nah, slabiciunile![]()
ma bucur ca v-au placut pozele, mai am altele pregatite, calde, de ieri...
papadie, baga si-aici m_costin@yahoo...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
vrabiuta spune:
hello hello
am cam disparut, dar sunt pe-aici. am avut o saptamana mega-aglomerata, si nici saptamana asta nu se anunta prea roz.
la gradinita m-am enervat ingrozitor, am ajuns dupa vacanta de paste si am gasit acolo santier, tamplarie termopan montata fara finisaje, miros de ipsos si de var, placute de faianta si saci de adezivi pe holuri... baia de la grupa de baby e inchisa, copiii se spala pe maini in masuta de waterplay!!! simt ca innebunesc... deja a trecut o saptamana si nu au avansat cu nimic. de la sfarsitul lunii o retrag, dar deocamdata trebuie sa stau si sa suport.
peste toate astea am luat o viroza urata de tot, cred ca prima a luat-o lia pui, de la gradi. a fost cu mucisori si cu tuse tot weekendul si acum m-a luat si pe mine. cand e vorba de viroze eu incerc sa imi mentin calmul, sa dau cu oscillo, eventual un antitermic daca e cazul, pompita de muci mereu la indemana si multa rabdare. acuma insa parca e o viroza mai "capoasa", sper sa scapam de ea cat se poate de repede!
am facut ceva poze acum in weekend, le gasiti in albumul mai. promit sa mai pun cat de curand si o poza frumoasa facuta aseara intr-un camp de rapita pe drumul spre bucuresti.
cele mai frumoase
amironeanu spune:
Salut!
Vazut poze frumoase foc cu tzucurei de Iasi si cu Lia pui, Papadie si eu vreau poze la amironeanu@yahoo.com
Noi suntem bine, noaptea vrea sa o tin de mana cand se trezeste, daca ii spun ca ma duc sa-i fac ceai sau bors ma lasa sa plec, dar nu sa ma bag in pat (dormim in aceeasi camera), asa ca ma duc in sufragerie, dorm o ora, dupa care ma mut in patul meu. Problema este ca de citeva nopti se intampla cam des.
Dana, imi pare rau.
Monica, sper sa fie bine si sa fie de vina doctorul care nu vede bine.
Lia, Daria, Marcela, multa sanatate la puiuti.
Maecella, eu cred ca scaunele proaste sunt de la antibiotic, s-a mai intamplat. Nu te poti duce la un pediatru acolo, ca sa te linistesti? Sanatate multa Biancai!
Apropo de mare si concedii. V-ati hotarat, ce faceti? Eu vreau la mare, vroiam la turci, dar in august sunt inca preturi foarte mari, iar la noi la mare mi-e ca se strica vremea dupa 10 august. Plus ca ma gindesc cu groaza la "ospitalitatea" romanilor (a receptionerilor, ospatarilor).
O saptamana buna va doresc!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
leeloo2004 spune:
marcela - chiar intrebam de tine pe unde esti! Sanatate multa Liei pui si tie! Imi pare rau sa aud cu gradinita, se pare ca au mers din rau in mai rau...pina la urma am luat decizia corecta cind am taiat de pe lista gradinita asta...sper insa sa gasesti in alta parte mult mai bine! La dr. ai fost? Stiu ca tu spuneai de o intirziere de kiklu...
Roxi - si eu cred ca ajung pe litoral ca avem ceva evenimente "beroase" - inclusiv un concert, deci ocazii am, doar sa avem chef si vreme frumoasa, asa ca te invit deja la o bere!
Am uitat sa va spun ca dupa Ketof si Sinupred copilul a cam scapat de muci, deci a fost o rinita alergica... Ketof insa se pare ca trebuie sa-i dau o luna intreaga...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
Andreea nu mergeti la turci in august....e muuult prea cald! daca nu puteti in iunie duceti-va in septembrie. preturile sunt mai mici si vremea mult mai buna! scapati de aglomeratia varfului de sezon, ce mai, dupa parerea mea sunt numai atu-uri.
Gabi pai pe tine te si bifasem.....nici nu se pune problema sa nu ne vedem.
OK Cristal, va asteptam si pe voi cu drag!
moamaaaaaa abia astept sa ne vedem!
noi oscilam inca intre Rhodos si Roma....adica vacanta culturala sau zacere nesimtita....mai avem cam 10 zile sa ne hotaram. :)
szivarvany spune:
Am vizionat numai frumuseti: Sofia, Catrina, Lia si in sfarsit am vazut si tzucureii
Toti frumosi si cuminti ![]()
Noi mergem la mare din 7 august 10 zile ... sper ...
Daria &
Giulia (2004 08 16)
polux spune:
Buna Ziua la toate lumile.
Da Roxi AMR 4. Si ai dreptate , sper sa poarte tot ce i-am luat. Nu de alta dar cred ca bunica-sa mai tine acolo de prasila...
Ioana sarut mana de urari. Hainutele sunt jumatate pentru 2 ani si jumatate pentru 3, dar eu nu stiu cat a crescut mandra si o sa le iau pe toate, chiar daca trebuie sa le iau inapoi odata cu ea.Incaltamintea insa cam variaza doar cu 1-2 numere, adica de la 6 la 8, alias 23 pana la 25.
Monica, cum mama creste sacul singur fara bebe? Mi se pare tare ciudat. ia fuga mataluta la alt ecograf. A si bine ai spus ca trebuie sa scoti bani pe masina. Ce ma fac eu, ca al meu ma innebuneste sa-l tund la zero din 2 in 2 luni.Ii casunase si acum o saptamana sa se tunda, credea el ca eu merg cu chelu in tara. Si partea proasta este ca ia casunat sa o tunda zero pe fiica-sa in Romania, si eu nu vreau sa aud de asa ceva, adica dupa ce ca stau 3 saptamani sa stau cu ea tunsa chilug.
Da ne pregatim de bebe 2, dar se pare ca fara rost. Ca dupa o intarziere de 4 zile (cred ca de la stres) mi-au venit uratii aceeia de rusi.Dar nu am timp sa fiu trista, caci AMR 4 si ma asteapta Ada mea.
Gabita, imi pare rau sa aud vestile rele, caci totusi e mult 2-4 ore de tinut un copil cu ochiul acoperit. Poate doctora din Anglia va va spune ceva vesti mai bune.
Liliana
Poze cu maimutica mea
polux spune:
Cori vara, vreau si eu. dar nici eu nu ma pot plange, ca a venit primavara...si ce-mi place. Liliac inflorit, si pomi infloriti si inverziti, si lalele si mii de flori.
Dana imi pare rau sa aud ca bebe nu a vrut sa vina. Da este normal, sa ai crampe ca la nastere. Eu am avut 2 avorturi spontane dar mai mari, cam la 7-8 sau mai mult saptamani. SI m-a luat cu frisoane, si contractii exact ca la nastere, dar dupa a fost ca un ciclu normal. Si la primul, dupa ciclu, chiar am avut ceva colastru.Nu am fost la medic, si nu am avut probleme, caci sarcina era prea mica si nu avea ce curata dupa.Hai lasa ca o sa fie bine si cat de curand o sa dea Doamne Doamne si va veni si fetita langa baietei.
Liliana
Poze cu maimutica mea
mitzura spune:
Noi dam skip la mare anu asta, de aia ca nu ma incumet cu burta si copil mic la drum asa lung si apoi la agitatia de acolo. Anul trecut de ex, a fost minunat pt copil, dar eu am venit super obosita si m-am si imbolnavit dupa. Asa ca, cu tot regretul, nu ma bag. De aia vrem sa mergem undeva foarte aproape, intr-o statiune, de preferinta cu ape termale ca al meu pui e innebunit dupa apa, si ca sa poata sa stea cat vrea in ea. Probabil Geoagiu sau Calimanesti caciulata. Suna ca naiba, a concediu de batrani, dar nu cred ca sunt in stare de mai mult.
Chiar si perspectiva asta imi da batai de cap si ma gandesc daca nu mai bine stau acasa toata vara (cu riscu de a ma urca pe pereti), pentru ca vad ce copil zburdalnic si energic am si nu stiu daca pot sa-i fac fata 24 din 24, 7 zile, gravida fiind. Acum ma descurc ca sta soacra-mea cu el de dimineata, si doar dupa masa ma descurc, dar altfel, ar fi foarte obositor. Plus ca in deplasare, vb lui carmen, nu mai mananca ca lumea, isi strica programul...
In fine, mai vedem.
Laura _Oprescu spune:
neata tuturor!
fetele, sa nu mai dati disparuta ca am si scuza...asta in caz ca nu v-ati obisnuit cu stilul meu haotic ..dar sa o iau in ordine..abia azi am deschis computerul de joi cred si ce vad? niste puiute scumpici foc...papadii adevarate.. papadicule, multumesc de pozici si sa va traiasca printesele si sa va umpleti sufletul de prezenta lor in fiece secunda... multa sanatate si sper ca tu te-airefacut?...operatia ok?
nu am citit din urma,asa ca va pun la curent cu ce am facut ina cest we....ei bine joi la pranz mi-a tunat sa ii organizez o petrecere surpriza sotului...Si a iesit ,dupa telefoanele care le-am primit ieri, bestial.Partea exotica ca sa zic asa e ca a fost un chef international..cu vecini si prieteni...vreo 30 de adulti si tot pe-atatia copii...deci avruam coreeni, indieni,croati,americani, romani (toti vecinii mei) care dansara hora si chiuira mai ceva ca romanii...a fost ceva atat de fain ,incat nu gasesc cuvinte sa descriu..amestecatura asta de culturi ..mam avut emotii ca poate nu o sa fie cea mai buna alegere insa m-am inselat sic e bine!
Adi a fost complet surprins...noi fuseseram invitati la un botez la care am si fost laolalta cu alti romani care s-au furisat inainte sprecasa noastra..iar eu cu Adi am mers sa cumparam o magnolie...iar intre timp vecinii, ale caror frigidere au ascuns toate preparatele de joi pana sambata ,au aranjat casa..aveam d ela telefonist in casa pana la pus berea in coolere, decorat...etcbestial..asa am fost de impresionata de cum au reactionat complice tot..sunt multe detalii...cum l-au pacalit pe Adi si fugeam cu farfuriile ba intram prin garaj ba prin lateral...ioi,..cert este ca am suant acasa cu zece minute inainte sa ajungem acasa, asta era semnalul sa se adune tot de pe afara si sa intre in casa si sa fie liniste...ei bine..totul perfect, parcai masinain driveway si cecrezi ..Adi in loc sa o ia prin usa din fata, a vrut sa intre prin garaj...l-am strigat sa vina repede ca Rares a facut ceva grav..si el vine fuga fuga ce e ..io uite...el ce anume? eu ..aici aici...si am intrat in casa crezand ca toti sunt acolo in hol si in toys room..de unde..apare bunica cuLucas in brate...Adi dupa mine cu intrebarea: ce e ? ce e? eu inaintez spre living..el, dupa mine deja se enerva cred...cand o data se auzi ..surpriseeeeee si mutre de tot felul in toate limbile urlau surpirza si apoi la multi ani...bestial...Adi a ramas ...masca..! iar cheful a durat d ela ora trei pm pana la trei am...astfel incat ieri la partea cu ciorba de refacere, vecinul indian zice: cand e ziua laurei? Adi zice pai e in noiembrie ,de ce?..iar el: ok...vezi ca trebuie petrecere si atunci...caci asta e un sacrificiu pe care trebuie s ami-l asum:))..dans,chiote,tot ce vrei..bautura...apoi copiii au avut un sleepover ca nu prea era de ales la trei dimineata:)...iar noi am jucat mima international superb..acum ma gandesc bietu Adi ce o fi simtit cat de contrariat o fi fost sa vada toti vecinii si apoi si pe salesmanul lui cucare trebuia sa mergem la golf a doua zi si apoi romani de care fusese refuzat cu o zi inainte sub pretext ca sunt coupati care cum...ah, nu v-am zis ca sa il chinui tare tare..i-am sugerat eu sa facem un gratar cu niste prieteni...Adi a zis ok , si a inceput sa dea telefoane ...insa toti erau deja sunati in prealabil d emine siu stabilit complicitatea si rolul lor...toata lumea m-a ajutat si cred ca asta m-a impresionat cel mai mult..atitudinea si bucuria si ideile..Bob zice ..inainte s aveniti voi eu nu imi stiam vecinii,acus e tot o distractie seara...sutn afara toti la suete si bere ...no, sunt convinsa ca am fost complet haotica in exprimare...sunt inca sub impresie...aseara vecinii au revenit si la-u ajutat pe Adi sa mai lucreze pe aici una alta in gradina....si iar ne culcaram a 12"..
va pupez si revin...