Simptome de sarcina! - 15

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

am trecut in z25 si nimik
danotinoooo a plouat de dimineata acum sta sa dea soarele...poate ca o iesi si o raza pt mine..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, vin si eu cu un sat...pe care sunt in stare sa-l dau de-abia acum, dupa ce am ramas insarcinata.

Nu va mai chinuiti sa cautati simptome de toate felurile, pentru ca la fiecare persoana sarcina se manifesta diferit si fiecare sarcina la aceeasi persoana este diferita (si in ceea ce priveste simptomele). Stiu ca este greu, pt ca acum putine luni scriam si eu a acest subiect...incercam de mult, eram clasati la infertilitate inexplicabila, HSG, instilatii, histeroscopie, perfuzii, inseminari, analize tone etc, etc, unele stiti povestea. Ne htaraseram sa facem FIV si am plecat in concediu. Aveam dosarul de FIV gata, cand imi venea trebuia sa incep sa iau ACO si ulterior trat de stimulare etc. Mi-am facut eco in z28 sa se convinga ca nu am chisturi si ... surpriza: chist (endo frumusel). Mi-a spus ca se resoarbe chistul si ca tre' sa-mi vina, la care eu am spus, deci nu este nici o sansa de sacina? Si mi-a zis ca ce, a zis el asa ceva, ba da, dar nu se poate vedea inca. Si este! sarcina! si eu spuneam ca sunt toti batuti in cap, cand imi ziceau: uita de asta, pleaca in concediu si nu te mai gandi asa ca atunci o sa ramai! Cum sa faci asta? si uite ca asa a fost, deci nu erau chiar atat de batuti in cap toti!
Nu am avut nici un simptom, poate doar o secretie putin mai abundenta, atat. Dar am simtit! Credeti-ma ca inima iti spune! Drept pt care nu mi-am facut test decat dupa o sapt de intarziere, desi in fiec luna imi facea inainte sa-mi intarzie. Sau poate ca nu am simtit, poate ca pur si simplu eram pregatita pt fiv si nu ma mai interesa atat de mult luna asta, dupa atatea luni de dezamagiri.

Imi doresc din tot sufletul sa va fi putut ajuta cat de putin cu povestea mea, pentru ca stiu foarte bine, din pacate, ceea ce simtiti! Totul este sa nu incetati nici un moment sa sperati! Este atat de important!
Scuzati-ma ca m-am lungit atat!

Multa, multa bafta in continuare!
Cu speranta ca toate veti avea bebelusii vostri cat de curand,

Ingeras7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Va mai deranjez putin...

M-am chinuit cu stimulari, tratamente naturiste, tincturi si ceaiuri, injectii ca poate, poate si cate si mai cate!

Nu stiu care dintre ele mi-a folosit si care nu, sau daca nu as fi facut tot as fi ramas oricum sau nu, deci sfatul meu nu este, sub nici o forma sa nu mai faceti nimic! Continuati sa va faceti investigatiile s vedeti unde si daca este vreo "buba".

Pupicei multi, Ingeras7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

ingerash scump si drag: asa e, ai dreptate! dar e atat de frumos sa cauti simptome si sa crezi ca esti insarcinata pana apar rushii, macar pentru cateva zile sa traim si noi cu iluzia asta, chiar dupa aceea cadem in prapastie... stiu cum e, asa eram si eu in primele luni de incercari pana cand mi-am dat seama ca "am avut" toate simptomele posibile si totusi n-a fost sarcina... asa ca acum privesc lucruile cu mult mai multa detasare, bebe vine cand vrea el si n-are rost sa ma agit prea tare

eu sunt Z21 si nici un simptom

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Ingeras multumim pentru pentru sfaturi, ca esti alturi de noi -cine ar putea sa ne intelega mai bine decit fetele care au fost in listuta ceea lunga si au plecat la gravidute si noi acelea care mai lungim lista. Nu ne deranjezi deloc - chiar te rugam cind ai timp intra pe la noi - avem nevoie de sustinere

Tie muuuuulta sanatate si numai bine

Bubuleeu vad ca tu esti brava - te-am gasit shi aici

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ingerash sa-ti dea DD sanatate si o sarcina cat mai usoara!!
Liana uite ca iesi soarele!!!!
Bubu

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Darea de seama - z.26
Simptome - nica nica, doar dureri ca la inainte de rushi -oleaca azi, oleaca ieri -stau ca pe ace - voi intlegeteti ce inseamna asta da

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Ce mai zic fetele azi ? Cum o duceti ?
Stie cineva cam pe cand apare Bubuleana din conced ? Ca s-o dus la facut bebei in afara granitei.
Abia astept sa va vad cu burta la gura...sau cu burta plina de osutze(cum se zice pe la noi)

Dbunny12 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

bubu meu,te tzuc dulce dulce si bine ai venit din concediu;ma bucur ca te-ai relaxat si mi-ai urmat un piculetz sfatul;acum mai astepti cateva zile si ai si rezultatul pozitiv zic eu 99%
a si mersic ca ai scir in ce zi suntem ca eu habar nu mai aveam

si un pupic dulce la toate fetele si la cat mai multe simptome

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

aliona, zozela:
Dbunny: sunt aici aseara ne-am intors: a fost foarte frumos, multa relaxare, aventura si desigur multa, multa iubire; pe drum la intoarcere nu vorbeam decat despre unde si cat de curanmd o sa mergem in urmatoarea vacanta sper ca tu esti bine si bebe sanatos, va citesc mai mereu la mamici de noi-dec; te pup dulce, dulce pe burtikutza

melu meu: ce dor mi-a fost de tine, scumpa mea asa e: ti-am urmat sfatul si nu m-am mai gandit decat la omul de langa mine si la cat de mult il iubesc, parca uitasem asta cu toate gandurile mele despre bebe, acum suntem in al noualea cer, indragostiti ca la inceput si ma priveste asa cu niste ochisori cateodata de parca toata lumea, pamanatul si universul lui ar fi in privirile noastre... aberez ... dar ce sa-i faci... sunt indragostita, am voie! vad ca si tu esti relaxata daca nici macar nu stii in ce zi mai erai, poate ne luam de manuta si mergem amandoua la noul capitol din 2007, daca nu, noi oricum o sa ne simtim foarte bine ... apropos, m-au apucat niste dureri ca la ciclu azi (ceva mai usoare), oi fi racit?? ca apa marii era destul de rece desi afara era arsita ... oooooff sper sa nu..

bubuleana

Mergi la inceput