Simptome de sarcina! - 15

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

biby si eu... deschidem clubul baloanelor? in plus eu am si senzatie de pietroi in stomac si usoare arsuri. of, de abia astept sa imi vina ciclu... azi am facut si un clear blue si e negativ...asa ca sa vina o data ciclu ala sa ma scap de simptomele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

La mine a trecut ciclul.... De obicei eu nu ma balonez...

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna !
helenutza, tin pumnii!
byburox luna viitoare!
liana, cred ca o sa iasa soarele si la Craiova luna asta!te pup si nici nu stii ce tare iti tin pumnii, ma si dor!
eu ziua 9, super fericita pentru ca am fost la eco si nu mai am niciun chist; au trecut cu tratament naturist. pe langa asta ovulez cu ovarul drept, adica e de bine, pt ca trompa dreapta e libera.
carmen, eu zic ca daca e sa fie testul il poti face si la 2-3 zile intarziere.
aliona, ne rugam sa te ocoleasca luna asta si inca vreo 9 luni!
va pup si astept vesti bune.

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sebymiha spune:

Buna fetelor!!! .... am facut o monitorizare de ovulatie si in ziua 16 mi s-au spart foliculii, acum sunt in ziua 31 am f. mari dureri de sani dar si de burta cam de 6 zile... Ma simt obosita, am cateva senzatii de rau dim, dar cred ca sunt doar in mintea mea, am stari de somnolenta, intepaturi de ovare, sani umflati si durerosi... si parca ... am de toate...Nu stiu ce sa cred, imi este inca frica sa fac un test, cred ca mai ashtept cateva zile.
va pup pe toate !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Sebymiha ce ma bucur ca mai este cineva ca mine.... cu simptome si cu teama de a face test...
'neata fetele!!! nik nou...aceleasi simptome, nu am facut testul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Seby daca esti abia in Z31 eu zic sa mai astepti cateva zile... Sambata-Duminica ai putea face un test! Hai curaj!!!! Tinem pumnii!

Carmenutza hai curaj si tie!

Mai mult optimism mai fetelor!!!!!!

Va pup pe toate si sa nu va mai gasesc pe pagina 2 ca ne suparam daaaa????

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

-ici pentru cuvintele frumoase si incurajarile de ieri.m-ati facut sa zambesc si sa-mi mai treaca supararea.
ca sa mai uit de suparare m-am dus in oras si mi-am cumparat flori sa le plantez in jardiniere.eu le adimiram cat sunt de frumoase, iar florarul de acolo imi zice ca "cele mai frumoase flori cresc in gradinile iubirii, copiii sunt cele mai frumoase flori".imi venea sa-l intreb daca se vede pe fata mea ca vreau si eu un bebe.
azi dimineata timid s-au instalat rushii.deci Z1.sper sa fie o luna cu mai multe reusite.

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

neatza fetelor,
am vesti.dar nu bune.
z45 a devenit azi z1.au venit uratii.
asta e
dar ajutati-ma si pe mine.cum calculez luna asta ovulatia?
pls.pupici dulci.

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

valicutza si la mine azi Z33 a devenit Z1.eu mi-am cumparat 6 teste de ovulatie ca dupa calculele mele eu am prestat excat la ovulatie si nimik, nimik.acum am calculat si in urma cu 14 zile si vad ca ziua ovulatiei nu se potriveste cu ce-am calculat eu, dar prestasem si in ziua aia din intamplare si tot nimik.
la un ciclu neregulat ca al nostru calculele nu ne ajuta prea mult.temperatura bazala, testele de ovulatie, urmarirea mucusului si nu in ultimul rand o monitorizare ne-ar putea ajuta sa vedem cand avem ovulatia.

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Eu z33 a 8-a dupa intrerupere utroestan si nimic inca.
Nu stiu cred ca e anapoda organismul asta al meu, o reactiona mai greu.
E si prima luna cu Utro ca inainte am mai luat Duphaston si dupa 3 zile de la intrerupere a venit CM.Asa o fi la Utro ca vad ca si altor fete le-a venit cu intarziere.
Nu ma mai doare burtica decat asa vag,sani cat casa si durerosi la atingere,scurgerea persista,temp.bazala nu mai stiu ca azi dimineata nu miam mai luat-o, ca ma simt tare obosita si mi-a fost lene sa ma trezesc cu 10 min. mai devreme.

Astept deci in continuare

merdan

Mergi la inceput