....speranta in iubire

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

felicitari, draga bebi!

sa v-ajute D-zeu sa fie totul bine!

ce parere are iubitul tau despre cum vor reactiona parintii lui?
IN NICI UN CAZ sa nu locuiesti cu ei! oricit ar fi de intelegatori parintii, au tendinta de a se baga in viata copiilor! mai ales in situatia voastra ...

va pup, pe tine si pe Catalina
teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Felicitari si multi pupici.

Gelos? Pe cine, pe tatal copilului?

Arhistefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

PRIMA FURTUNA IN PARADIS

TAUR+BERBEC=

Sunt "acuzata" ca
-sunt mult prea pragmatica
-nu sunt atat de romantica
... e si gelos pe tatal copilului si spune ca ar fi cel mai fericit daca am avea si noi un copil.

In acelasi timp, E ENERVANT DE GRIJULIU cand e vb de catalina: sa nu fie uda, ce mananca, cat doarme, sa nu stea prea mult afara, etc. etc
Eu sunt recunoscuta ca fiind excesiv de grijulie, dar el MA DEPASESTE....

EU SUNT FUMATOARE SI STIA ASTA DE LA INCEPUT. Acum imi spune ca ar fi bine daca n-as mai fuma, dac-as incerca sa merg la sala. E adevarat ce-mi spune, darrrrrrr...
Eu ma "tin" binisor, nici nu se vede c-am nascut si el imi spune asta deseori, dar se gandeste ca daca nu ma intretin nu voi mai fi asa...

Ieri seara m-a suparat atat de tare ca mai aveam putzin si

AZI DIMINEATA M-A SUNAT LA ORA CAND STIA CA MA TREZESC... NU DORMISE APROAPE TOATA NOAPTEA. MI-A PROPUS SA MERGEM INTR-O SCURTA VACANTA LA NISTE PRIETENI IN BISTRITA...DOAR CINCI ZILE....DAR CINCI ZILE DE CHIN FATA CATALUTZA MEA.

Parintilor nu le-a spus inca pt ca mama lui are o hepatita B complicata si se pare ca-i destul de grav. Am hotarat ca nu-i momentul potrivit.

Gata, m-am descarcat!!!

Va pup pe toate!

catalina (7 LUNI - 17.04) si o mamica fericita

"Don't look back in anger!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinaw spune:

Bebi draga,
Viata nu e un continua luna de miere. Daca ar fi asa ne-am plictisi repede. Eu nu sustin ca e normal sa traiesti in cearta, ci dimpotriva armonia unui cuplu este esentiala, dar trebuie sa mai existe divergente de pareri, iar faptul ca incearac sa te determine sa te lasi de fumat sau sa mergi la sala nu le lua personal. Asta dovedeste ca te iubeste si ii pasa. Iar faptul ca e atit de grijuliu cu Catalina e absolut deosebit!!!!!!!!!!!!!
Pretuieste-l draga mea. Eu am trait o experienta asemanatoare. Am ramas de mica fara tata, iar tatal meu adoptiv a fost un om deosebit, ba chiar m-a iubit atit de mult ncit au hotarit cu mama mea sa nu mai faca un alt copil ca eu nu cumva sa sufar mai tirziu ca "fratele" meu are amindoi parintii pe cind eu nu. Asa oameni mai rar si trebuie pretuiti.
Va doresc multa sanatate si sa aveti grija unul de altul si impreuna de Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Bebi,
Sunt tare bucuroasa ca-ti merge bine.De ce ti-e frica de reactia parintilor lui atunci cand le veti spune ca tu ai un copil?Care e problema?Doar nu mai sunteti copii sa depindeti de ei.Chiar daca acum n-o sa le prea convina cu timpul vor fi nevoiti sa accepte ideea.Nu te mai stresa aiura.Voi sa va iubiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Draga Bebi,
Ma bag si eu in seama, poate gresesc. Voiam sa itzi spun sa fii atenta cum reactzionezi in momentul in care ai lui vor afla ca ai copil. Trebuie sa te astepti ca nu le va conveni si poate vor avea reactzii neplacute. Sa incerci neaparat sa te abtzii a intra in conflict deschis cu ei sau cu prietenul tau pe tema parintzilor lui. Daca reactzia lor va fi negativa, asta e, tu nu ai ce face, esti tot cea care esti si mai important este ce crede el si nu ce cred parintzii, dar trebuie neaparat sa faci in asha fel incat el sa te vada pe tine intr-o lumina buna si sa nu se lase influentzat de comentarii negative. Dar sa ai mare grija, intotdeauna parintzii sunt un pericol daca se amesteca si trebuie sa fii foarte atenta ce faci ca sa nu pierzi ceea ce ai. Faptul ca el iubeste fetitza este extraordinar si ar fi tare bine pentru voi sa formatzi o familie frumoasa, depasind obstacolele inerente.
Sper ca parintzii lui vor fi deosebitzi si nu vor crea probleme, dar trebuie sa fii in garda.
Numai bine si sanatate.

Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_dia spune:

Buna ,ma-m gandit sa iti scriu si eu .
Eu nu pot sa spun decat felicitari si fii cu fruntea sus ,nu trebuie sa "fie frica "de atitudinea parintilor lui daca el te iubeste si te-a acceptat atunci totul este in regula ,nu iti doresc decat FERICIRE SI SANATATE TIE SI FAMILIEI TALE

Mergi la inceput

Credeti ca stie ce spune cand se uita spre el si ii spune "TATA". Cu siguranta copii simt mai mult decat noi...

Se iubesc tare mult.Insa noi din cand in cand...crede si simte ca nu-l iubesc ... dar stie cu siguranta ca vreau sa fim impreuna.

Sustine ca pt mine e simplu: eu nu pierd nimic pa cand el pierde totul: pe mine si pe catalina

Nu stiu ce m-as face fara el! Totul e mai usor cand sunt doi.

Pupici multi

catalina si o mamica fericita

Mergi la inceput

AM UITAT CE ERA MAI IMPORTANT.....

MULTUMESC MULT CA MI-ATI SCRIS!!! NICI NU STITI CE MULT INSEAMNA PT MINE FAPTUL CA EXISTATI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Bebi, si eu ma bucur ca te afli printre noi.
pt tine si pt Catalina

Mergi la inceput