Copilasi de mai-iunie 2004 (74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La Multi Ani Madutza!

La multi ani Isabella pentru 2 anisori

Mada nu fi suparici totul se rezolva.Iesi si iei ceva frumos pentru tine si printesa sa vezi ca iti mai ia din suparare

Anacami uof cu tzipatul asta,vrea el afara si punct.Incerci tu sa i vorbesti si daca vezi ca nu merge nu il baga in seama.Eu o mai scutur pe Inisa si palmutza la funduletz i am dat (asta este si eu am niste limite.
Am vazut si eu pe un site totbogan tot cu leagane aproape 6 mil.O sa fie norocos Sebi cu spatiul de la tzara sa se joace cat vrea.Pupam

Lili papusa da e asa dulce si e deosebita.Are un aer vesel si te face sa zambesti cand te uiti la fatzisoara ei dulce

strumfi bun venit intre noi.Ti am vazut ingerasi sunt frumosi fooooc si asa dulci si mici amandoi.Felicitari pentru familia superba

alus eu nu inteleg cum a baut sticlutza de Zyrtec ca e cu picaturi si foarte greu de scos capacelul acela.Uf

bebe beca eu ti am mai zis da cred ca nu ai citit ca am fost la Pireus langa Atena.De dintisori eu zic sa nu iti faci griji ca apar ei.
Am fost si noi la zoo intru un week end dar slabutz si am iesit foarte repede.
Bafta cu agentia

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Am uitat sa zic de noi.Inisu e chiar bine.Erdomedul acela ia fluidizat mucozitatile si e bine acum.
In schimb eu ieri nici nu aveam voce vorbeam in soapta si am un pic de tuse.
Pitica e a casa cu soacra si cred ca o mai tin 2 zile asa sa fie mai intarita.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

La multi ani, Madutza! Te pupam dulce sa-ti treaca repede supararea! Uite multe pt o mamica frumoasa!

Strumphi, bine ai venit, fug sa te pun pe listuta! Sa ne spui si ziua ta de nastere, daca vrei. Cum o sa am ceva timp, fug sa vad pozicile voastre.

Laureta, si eu i-am mai scapat cate o palmuta la fundulet, dar rar si fara nici un rezultat. Adica a fost asa, de avertisment, cum se bat catelusii cu ziarul la fund sa nu mai faca pipi in casa, cred ca i s-a parut ca ma joc cu el. Mi-a ras in nas si a facut tot ca el. Asa ca m-am lasat pagubasa. Trebuie sa inventez mereu noi tertipuri ca sa ma asculte.

Anacami, iti apreciez calmul si rabdarea, bravo tie! Eu nu stiu cum as reactiona la atatia nervi din partea copilului. Cred ca s-a obisnuit pe-afara si nu-i place sub nicio forma sa fie inchis in casa, fie si pt putin timp. Poate il rasfata si bunicii. La noi cel putin, bunicii ii permit tot ce vrea el, acolo tipa pana obtine ce vrea, acasa intelege f repede ce e voie si ce nu. Cred ca trebuie sa fii ferma si o sa inteleaga. Nu cred ca-i nervos din cauza suzetei, la cat e de edestept si de vorbaret, ar cere-o imediat sau te-ar face sa intelegi ca asta ii trebuie.

Bebebeca, nici lui darius nu i-au mai aparut dinti de la 1 an si 4 luni. Ne mai lipseste un rand de maselute, dar... De cateva zile, ma dispera faptul ca baga f des mana in gurita, uneori si jucariile, ca un bb de 6 luni. I-am bagat un deget in gura, sa vad daca ii apar maselutele, dar se pare ca nu. Nu mai spun ca m-a muscat de mi s-a taiat rasuflarea. Dar, asta e, cand bagi mana in gura lupului...

Lili, cu Irinel ai mai vrobit? Cred ca e tare ocupata si obosita, saracuta... Maine sper sa vad si pozele voastre.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

multumesc din suflet pentru primirea calduroasa si pentru complimente! deja ma simt atat de bine in gashca voastra!!
am avut mai mult timp acum si am vazut pozici, numai copilasi frumosi aici!
s-o iau in ordine: Stefanut e bebe de ianuarie (18) 2006. da, e 1 an si 7 luni diferenta intre ei. Stefanut si Doamne-Doamne au ales sa vina asa repede si foarte bine a iesit! Maria - cum o strigam noi- a fost si este foarte legata de mine, mai ales ca am alaptat-o mult timp, insa Steful mic parca ar sta lipit de mami zi-noapte!!
inca de pe la 2luni jumatate ma recunoaste, ma cauta cu privirea si adoarme numai cu mami si daca are vreo suparare, cum ma aude, tace, zambeste. de altfel e tare zambaret, spre deosebire de Mariuca la aceeasi varsta, careia i se spunea ca e f serioasa! nu ne putem inchipui viata fara ei amandoi, nici nu ne mai amintim cum era doar cu fetita, parca au fost amandoi dintotdeauna.

a fost greu in primele 2 luni pana ne-am acomodat toti cu programul lor diferit, dar Mariuca il iubeste mult pe Nanu -cum il striga ea. trebuie insa multa atentie din partea lui mami - am grija de ei singura in timpul saptamanii iar in WE ne ajuta tati - caci Maria, in iubirea ei pt el, vrea sa-l hraneasca cu cerealele ei sau sa-l ia in brate daca il aude plangand, l-ar mai ciupi din cand in cand..

cam asa crestem noi.. sper sa nu fi plictisit cu atatea detalii.
La multi ani tuturor piticilor sarbatoriti si mamicilor lor! Sa creasca mari, frumosi si norocosi!

Bertha, ziua mea de nastere este 23 aprilie. Multumesc!

PS: eu nu pot intra chiar zilnic din motive obiective de strumfi mici (doar cand se intampla sa doarma amandoi, si asta f rar ), dar cand revin, o fac cu drag.

pupici de la noi,

mama Mariei Alexandra si a lui Stefanut

Pagina Mariei http://www.babiesonline.com/babies/m/mariaalexandra/
Pozici si mai noi http://pg.photos.yahoo.com/ph/gratiela_ion/my_photos

"Dragostea este indelung rabdatoare; dragostea este binevoitoare; dragostea nu vrajmaseste, nu se lauda, nu se trufeste." I Corinteni, 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!

LA MULTI ANI ISABELLA!!!

LA MULTI ANI MADUTZA!!!, Nu mai fi suparata, mai ales azi, sper sa primesti cadouri frumoase si multi pupici de la Ana ca sa-ti treaca supararea. Noi oricum te pupam si te strangem tare, tare in brate sa treaca supararea.
La servici se incepe de a doua zi dupa data nasterii,oricum e bine sa suni.

Cami, samabata si Mihnea a facut tot cam asa de urat, nimic nu-i convenea afara se lasa in jos, sa-l tarasti nu alta, in brate se zbatea, ce sa mai ca-mi venea sa i-au la goana, iar in casa l-a batut pe 'hidi' (pisica noastra Felix:)), l-am certat si era sa o incasez si eu, asa ca l-am luat frumusel si l-am pus la colt, unde l-am tinut 2 minute, mai intai fortat (il tineam cu mana), apoi a stat singur, iar eu mai departe ii spuneam ca nu are voie sa plece de acolo ca este pedepsit. Dupa lacrimile de rigoare, a stat, dar nu inseamna ca apoi a fost mult mai cuminte. Oricum mai tarziu l-am amenintat ca il pedepsesc daca nu este cuminte si s-a dus singur razand la colt. O fi fost ceva in atmosfera:)) Frumoase cadouri, e bine ca o sa aveti loc sa le puneti, mai ales dupa ce terminati casa. Inteleg ca o sa dureze toata vara?

Nicoleta, ce dulce Bia, ce dor trebuie sa-i fi fost de tine, dar si tie de ea. Saptamana asta ramane acasa?, ce bine ar fi! Cum i-a spart buza?

Lili, este o scumpa Bianca, o veselie de fetita

Laureta, ma bucur ca este mai bine Inisa, este bine sa stii ca sta cineva cu ea acasa la tine:) Cum mai vorbesti azi:)?

Strumfi, bine ai venit mamica de pitici la noi, sa-ti traiasca comorile, sunteti toti niste frumosi, iar tu trebuie sa fi tare mandra,ca ai de ce.

Si eu ma intrebam ce este cu Danaa???
Irinel, tu cum mai esti?

Am aflat si de ce era marait Mihnunita mea, a racit, si el saracul nu putea respira bine noaptea, iar eu nu mi-am dat seama, ca peste zi nu a avut nici un simptom. Am fost cu el la dr si m-am umplut de nervi, ca nu avea timp si chef sa ma primeasca (nu aveam programare telefonica), cert este ca saptamana asta schimb doctorita(de la dispensar), probabil ca are multi pacienti si nu-i priiesc, las' ca o sa-i duc eu vorba ce fel de om este. Si nici tratamentul nu m-a multumit, nu ca as avea eu studii in domeniu, dar stiu si eu cand are copilul meu diaree, sau nu, mi-a dat tratament cu 'hidrasec' , probabil asa preventiv??!!!. Ma rog, gata nu mai ma plang:), am rezolvat cu alta doctorita.
Acum este mai bine, ii curge nasul si tuseste un pic, fara febra. Sper in cateva zile sa-i treaca si asta.
As vrea sa plec acasa si nu pot ca am o groaza de lucruuuuu
Multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Madutza LA MULTI ANI! SA FII MULT IUBITA SI SA TE BUCURI DE FAMILIA TA FRUMOASA!...Hai ,capul sus,dupa orice ploaie rasare si soarele!

Laura..io ti-am dat un leac de tuse,da' bag seama ca ai sarit peste info...Spuneam ca si eu o sa il iau...azi e a treia zi si deja mi-a trecut tusea/E vorba de formula 14 a doctorului G.Jurj.Se gaseste la farmacia homeopata! si sa te faci repede bine.Ma bucur ca Inisa-Galusca e mai bine.

No...vroiam sa scriu la toata lumea da' au venit "teroristii" mei in casa...Si Victor vrea toata ziulica afara...Las' ca mai vin io p-aici(nu scapati voi asa usor de mine)

la toata gashca!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

LA MULTI ANI ISABELA!

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Strumfi, abia azi am reusit sa ma tin de cuvant cu listuta, ieri pur si simplu...am uitat. Scuze!

Fetele celelalte, va pup, intru mai tarziu daca am timp.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Madutza! Toate cele bune!

Bine ai venit Strumfi!

Fete dragi pe noi ne-a programat in 18 la cezariana, asa ca au mai ramas doar 9 zile! Naspa rau asa sa stii cand urmeaza sa nasti...
Vladut e bine, usor racit, mai un muc, mai o tuse dar pe ansamblu nimic grav. E un smecehr si jumatate, face cam toate prostiile de care vorbiti voi aici si parca si in plus...

Lili, Vladut are undeva la 10,5 maxim 11 kg. Deci Bianaca nu-i singurica la grupa mica...

Irinusha, sa-ti traiasca Crisuletul Mishulica Maria, sa-ti traiasca Alex! Ce mai faci? Mai da un semn de viata!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (37+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Mai sunt 9 zile, Diana! Ce repede trece timpul... Cand o sa fie cezariana? Dimineata?

Doamne, au mai trecut 9 luni...

Se pare ca la urmatoarea vizita a doctorului, Rebeca va primi vaccinul Havrix. Voi ati facut vaccinul asta?

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput