Copilasi de mai-iunie 2004 (74)
Raspunsuri - Pagina 4
Bebe Beca spune:
La multi ani sarbatoritilor nostri!
Bine ai venit, Strumfi!
La multi ani, Madutza, pentru maine! Nu stiu daca mai pot intra maine sau nu. Sanatate multa si bucurii cu caru'!
Saptamana viitoare, sambata, o sa ii facem Rebecai petrecerea pentru 2 ani. I-am cumparat o parte din cadouri, o cam rasfatam anul asta pentru ca avem niste bani pusi deoparte, numai buni de cheltuit
.
De cateva zile avem ceva probleme cu ea pentru ca nu prea vrea sa doarma si de aici ifose si isterii datorate oboselii. Si cu rabdarea stau mai prost.
Agentia noastra de turism este inca in stand-by, pentru ca nu se urnesc cei de la Minister sa vina in control pentru a ne da licenta. Si uite asa pierdem noi un sezon
.
Azi am fost la Zoo, am crezut ca au dat liber la calarit poneii, dar am luat teapa! Peste 2 saptamani, cica. Si nu stiu unde au dus leoaica de acolo, a ramas numai leul. In mare, trista tare gradina noastra zoologica.
Tati este acum cu Rebeca la baie, ne pregatim sufleteste pentru spalatul pe cap.
Si nu stiu de ce nu ii mai apar dinti. Are 4 masele si 6 dinti, atat. Ma gandesc ca ar fi trebuit sa fie mai multi, de vreo 6 luni nu a mai rasarit nici unul...
M-am mai uitat pe fotografii, avem copii tare dragalasi.
Laureta, nu stiu daca te-am mai intrebat, dar... unde in Grecia sta familia ta?
Gata! Plec la baie la fata!
Va pupam!
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
tnicoleta spune:
Mi-am adus printesa acasa. Moaaaaaaama ce dor mi-a fost de ea. Acum doarme linistita la ea in patut, s-a bucurat cand l-a vazut.
Va pupic. Revin maina cu detalii.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
anacami spune:
Buna,buna!
La multi ani sarbatoritilor Adrian Dominic, Adriana Maria
Petru Alexandru, Cosmin Alexandru, Ecaterina Lavinia si Isabella!Sa cresteti sanatosi si sa va bucurati familiile!
Bine ati venit Strumfi si Maria!Stefanut cand este nascut? Sa-ti traiasca,ai o familie foarte frumoasa!
Simona, am vazut la stiri ca anul viitor Sibiul va fi, alaturi de Luxembourg, capitala culturala a Europei.Cred ca va fi foarte frumos-se reamenajeaza multe spatii publice, vor fi festivaluri,etc.Pupici scumpicelului de Victoras! Mai aveti putin si vine vacanta! Ce bine, vei avea un program mai lejer,nu?
Eu l-am luat vineri seara pe Sebastian de la tara; m-am bucurat enorm cand a venit ziua de vineri! ieri in schimb am avut o zi cam de cosmar, nu stiu ce s-a intamplat cu el, dar nu mai vrea delooooc in casa, cat a fost ieri treaz a urlat in continuu.M-a adus la disperare! Am fost cu el de dimineata (pe la 11) la Unirii (am avut treaba in zona), doar noi doi.Am fost cu el si la Arlechino-un loc de joaca pt. copii, ne-am zbenguit. L-a intoarcere am venit pe jos cu el cateva statii pana la Mall Vitan. A urlat in continuu, isteric, de parca ziceai ca il tai. Mai simtit extrem de rau-se uita lumea la noi ca la nebuni, nu stiu daca nu credeau cumva ca nu este copilul meu, ci l-am furat-in asa hal tipa si voia sa sara din bratele mele! A inceput cand am coborat dintr-un microbuz si nu l-am lasat in strada-la masini.De atunci s-a rupt firu'! S-a potolit cand a vazut un tobogan intr-un parculet vizavi de Mall. Acasa, dupa ceva urlete, s-a culcat; nici nu s-a trezit bine si a inceput sa urle din nou isteric,fara nici un alt cuvant. Ii spuneam-Sebi ce este cu tine mami, te rog spune-mi ce vrei; el nimic, tipete in continuare!M-a facut s ma intreb daca nu are ceva la cap, sa merg cu el la spital! Am iesit cu el afara, plina de nervi, m-am imbracat cu ce am apucat-numai sa ies! Imi venea sa il bat-desi am zis ca niciodata nu o sa dau o palma nici macar la fundulet! Macar daca ar fi mai mic si nu ar sti sa spuna ce vrea. Cred ca l-am cam zapacit cu "tara" noastra, se pare ca nu ii place in casa veche a strabunicii si sta mai mult pe afara (banuiesc ca de dimineata pana seara).
Saptamana asta o sa stea in Bucuresti, sper sa isi mai revina. Este posibil sa faca creize si din cauza suzetei, pe care i-am scos-o acum o saptamana.Sper sa treaca si faza asta, ca ajung la spitalul de nebuni!
aici sunt cateva poze noi , iar www.dropshots.com/anamatei" target="_blank"> aici filmulete (5 si 6 mai)
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
anacami spune:
La Multi ani Madutza.Sa fii sanatoasa si fericita, sa te bucuri de familia ta!Ce mai faci tu, ce mai face Ana?
Nicoleta, ma bucur ca ti-ai "recuperat" printesa! Cum a reactionat cand te-a vazut?
Ioana,bafta multa cu agentia! cat despre crize, cred ca noi suntem campioni.Stiu ca Rebeca mai intelege ca nu trebuie sa faca unele lucruri si cand este pedepsita! La mine, promisiuni sau pedepse ar fi cam la fel, nu mai intelege nimic cand este "crizat".
Cadou de ziua lui o sa-i luam un tobogan, ca tot este innebunit dupa ele. Am reusit sa mobilezez tot familionul (bunici+cumnat), asa ca ii vom cumpar ceva si cu leagan si cos de baschet (daca nu gasim un alt model intre timp
) pe care sa il plantam la tara, desi locul din curte este cam aglomerat momentan ( adica asta mai lipsea
)...
Poate isi gaseste o ocupatie, sa nu o mai scoata pe mamaia din curte ca sa stea mai mult pe "ulita" (cu babele
).
Alus,poate incerc si eu reteta, suna bine! Ce mai face Julia?
Lili, felicitari pt. reusita!!!Ai o fetita scumpa foc! Sa-ti traiasca!Ma bucur ca ne scrii, stiu ca erai f. ocupata intr-o perioada (iti schimbasei locul de munca?).
Danaa, ce mai faceti?Ce mai face Stefan?
Carmen, vazut si palcut pozele! Distractie placuta la Las Vegas!
Mammy, haios Andrei cu barbieritul! Ce repede se maturizeaza generatiile de astazi 
Irinusha, nici o problema! Astept pozele
, chiar daca vor veni mai tarziu! la multi ani si pt. Sf. Irina!
Va dorim o saptamana placuta! Va pupam, sper sa mai intru si maine!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
Lili_B spune:
Buna tuturor,
Cius, cu sigurantza ca ne vom intilni la anul. Am vazut niste poze din Piata Mare, arata foarte fain asa renovata. Cred ca ar fi fost si mai faina daca puneau si niste verdeata, sau flori ceva, hm?
Alus, noi noaptea ii mai punem pampers, fiidnca bea seara lapte inainte de culcare si cind se trezeste dimineata e pampersul plin. Ne-a zis educatoarea ca poate sa-i schimbam programul si sa-i dam laptele putin mai repede si sa urmarim si cind vedem ca se trezeste cu pampersul nu prea ud, atunci e momentul potrivit sa i-l scoti. Pampersii de care vorbesti tu sunt pull-ups sau asa ceva? Si noua ne-a zis cineva ca din aia sa-i dam cind incepem sa o invatam la olitza, ca aia nu lasa sa treaca pisu prin ei, dar ea simte ca e uda si asa se invata sa nu mai faca pe ea. Parerea mea e ca nu e nici o scofala cu ei, am luat si eu un pachet si i-am pus odata pe la inceput si a facut pisu in el si nu a deranjat-o in nici un fel.
Noi va dorim mult succes si sa ne tii la curent. Aaa, si sa nu uit, noi i-am dat intotdeauna un "treat" cind a facut pisu la WC. Ii dadeam cite o bombonica de aia M&M, sau un gummy bear. Acum am cam inceput sa o fentam si sa nu-i mai dam, sau uita ea si nu mai cere.
Anacami, multumim de cuvintele frumoase si asemenea va dorim si voua.
Acum sunt intr-adevar intr-o perioada mai putin ocupata; pe linga servici fac si scoala, dar acum mi-am luat un curs mai usor iar pe vara nu o sa-mi iau nimic, asa ca sper sa reusesc sa scriu si eu mai des.
Nu stiu cum simtiti voi, dar mie asta mi se pare perioada cea mai frumoasa de cind avem copilasi. Acum parca poti sa te mai intelegi cu ei, si au inceput sa mai zica si ei una-alta, ba citeodata te miri de ce legaturi se fac in caputul lor.
Avem niste prieteni, Delia si Adi, care locuiesc in alt oras, dar acum vreo 2 luni au tot venit in fiecare weekend aici ca isi cautau casa in zona. Si dupa ce ne-au tot vizitat ei citeva saptamini la rind, ma plimbam cu Bianca pe afara, intr-o zi frumoasa de primavara si ii zic: "vezi, tu mami, vine primavara". Si ea-mi zice: "No". "Da' cine vine atunci?" o inteb eu, la care ea-mi raspunde: "Delia, Adi".
De vorbit vorbeste destul de multe, ce-i drept le cam da pe engleza, dar ce sa facem, ca sta mai mult la gradinitza decit acasa. In loc de c zice t, si e tare soada cind ne jucam de-a cucu-bau si striga cit o tin puterile: TU-TU! (adica cu-cu). Aaa, si pe ea o cheama Pata.
Va pupic acum pe toate si pe puiutii vostri si sa aveti o saptamina frumoasa.
Lili si Bianca (10 Mai)
http://bianca.webhop.org
madutza spune:
Buna fetelor!
Multumesc pentru urari! Imi cer scuze dar nu sunt intr-o stare minunata si d-asta nu am mai intrat. Acum cu ziua mea parca se accentueaza starea mea...ma rog, nu conteaza...
Am si eu o intrebare: cand trebuie sa incepem serviciul? in ziua in care implineste 2 ani BB, sau a doua zi?
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
mephala30 spune:
La multi ani Madutza! Sa fii sanatoasa, sa lasi grijile deoparte si sa ai parte de tot ce-ti doresti! 
...nu lasa starile astea de prosta dispozitie sa te cuprinda! 
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
alus spune:
[font=Book Antiqua]LA MULTI ANI MADUTZA[/font=Book 

, ITI DORESC MULTA MULTA SANATATE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR CA SI CAT MAI MULTE BUCURI DE LA INGERASUL TAUAntiqua]
Ieri mam intalnit cu o prietena dea mea care mia povestit de fetita ei ce a facut, a baut toata sticluta cu ZYRTEC. Miau trecut fiori cand am auzito. Sarmana copila, bine ca sa orientat la timp si a ajuns cu ea repede la spital. Nu am cuvinte sa va mai spun.
Pupici.
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
acris spune:
LA MULTI ANI , MADUTZA !!!!!

Cristina si Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
tnicoleta spune:
Adrian Dominic, Adriana Maria, Petru Alexandru, Cosmin Alexandru, Ecaterina Lavinia, Isabella
LA MULTI ANI! Sa cresteti mari si sa aveti parte de toata dragostea din lume.
Buna fetele
Revin si eu voioasa si cu vesti noi despre Bia, dar mai intai va raspund.
LA MULTI ANI! Maduta. Sanatate fericire si tot de-ti doresti.
Cu inceperea serviciului cred ca mai bine vorbesti direct la servici si vezi ce si cum.
strumfi2004 Bine ai venit pe la noi. Asteptam si alte detalii despre voi. Cum se intelege Alexandra cu fratiorul ei?
Ioana Stai linistita cu dintii ca vor iesi ei. Asa eram si eu ingrijorata ca nu-i mai ieseau dintii Biei. Acum mai are doar caninii de iesit, unul se zareste deja. Ultimul dinte i-a iesit in ianuarie.
Cami E un super cadou ce vreti voi sa-i luati lui Sebi. Mama da ce ambitios e. Eu cred ca vrea doar afara si de aia tipa. Ai incercat sa nu-l mai bagi in seama cand face asa? Eu o trimit pe Bia in dormitor cand o apuca pandaliile si ii spun sa revina dupa ce s-a linistit ca sa stam de vorba, si se potoleste numai decat pt ca nu-i place sa stea singura. Asta dupa putin antrenament.
Lili Felicitari pentru olita. Am vazut-o pe Bianca si e tare frumoasa.
Alus Ce mai face Julia. In legatura cu raul de masina. Am vazut un documentar unde zicea ca ghimbirul are un efect foarte bun in astfel de cazuri. Numai ca nu spunea doza. Poate vorbesti cu un medic.
Mey, sambata de dimineata am visat ca mi-a venit printesa acasa si am fost tare dezamagita cand m-am trezit si nu era. Asa ca am plecat mai devreme la sevici ca sa termin mai repede si dupamasa am plecat la ea. Cand m-a vazut m-a strans tare-tare in brate si nu mi-a mai dat drumul. Mi-a povestit ca da "iaba" (iarba) la "palasi si cocuta mica" (iapurasi si vitica). Ca prinde pisica. I turuia gura de numa.
L-a dat pe tasu in primire ca i-a spart buza. Cemai sunt fericita ca a venit acasa.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete