Copilasi de mai-iunie 2004 (74)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Continuam aici:
Copilasi de Mai - Iunie 2004 (75)

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR: VLAD SI REBECA
PRECUM SI CELORLALTI NAZDRAVANI DE MAI - IUNIE

Simona (cius22), multa sanatate sotului tau. Daca pietrele nu sunt asa de mari sunt ceaiuri care ajuta la eliminarea pietrelor. Daca sunt mai mari se pot sparge cu ultrasunete, iar apoi le elimina, sau operatia clasica (cu bisturiu). Iata un raspuns dat de un cititor in Formila AS:
2. Am un coleg care avea pietre la rinichi: una de 14 mm si una de 8 mm. A refuzat operatia recomandata de medici. A facut doua sedinte cu ultrasunete, dar pietrele nu s-au sfaramat deloc. La recomandarea cuiva, a folosit un produs natural, Aloe Berry nectar, si tinctura de propolis - cate 40 de picaturi pe zi. Dupa 15 zile, la ecograf nu s-a mai vazut piatra de 14 mm, iar cea de 8 mm s-a eliminat ulterior prin topire, in acest timp el urinand verzuliu-maroniu. Va recomand sa incercati acest tratament si dupa doua luni sa faceti o noua ecografie. Aloe Berry nectar va pot procura si trimite, daca doriti. Este foarte posibil ca tatal dvs. sa scape de chisturile renale prin acest tratamentPoate gasesti acest produs pentru sotul tau.

Irinusha, mult succes in operatiunea laptele de noapte. Noi am reusit sa-i scoatem laptele dandu-i in loc un biberon cu ceai. La inceput l-am indulcit cu miere. Apoi am pus din ce in ce mai putina miere. Dupa o perioada de pregatit seara de seara ceai, intr-o noapte nu s-a mai trezit sa ceara. Si de atunci doar cand e bolnava se mai trezeste noaptea.

Bertha, pupici la nazdravanul de Darius. La Alexandra ii pun pasta de dinti pentru copii pe periuta , dar ea o suge si freaca limba. Ultima data dupa ce a frecat ea prima, mi-a intins peria ca sa i spal eu. De obicei nu se prea lasa spalata. Am avut perioade in care nu vroia sa deschida gura.

Voi aveti periute normale pentru copii sau periute electrice( cu baterii). Am cautat azi la magazin, dar scia pe cele electrice ca sunt pentru copii de peste 3 ani, si nu am luat.

Alexandra a facut o infectie la ureche(otita). A doua oara anul acesta. Avem tratament cu antibiotic pentru 10 zile.
Printre altele mai vroiam sa va spun ca astazi am facut un test de sarcina si mi-a aparut a doua liniuta palida. Cred ca trebuie sa o pregatesc pe Alexandra , ca sa accepte ideea ca va avea un frate( sau sora). Pana acum cand am intrebat-o daca vrea bebe mi-a spus foarte serioasa si hotarata: NU

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

Mergi la inceput