Copilasi de martie - aprilie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 6
ligia13 spune:
Uite ca e ora 7 , dar raducu doarme pt ca azi a cam avut dat peste cap programul! Socrela s-a plins ca Raduc nu prea maninca, dar se pare ca de dorul nostru, pt ca azi la 12 l-am adus si de atunci a mincat:
la 12 un iaurt cu 2 lingurite de orez
la 3:30 un castron de legume cu carnitza (mixate, ca sa le poata inghita usor)
la 5 - pt ca poftea la noi, un castronel de supa cu taietei
Am vazut ca vorbiti de olita. Eu sunt lenesha care nu a incercat niciodata sa-l puna pe olitza
. Dar o sa incerc in curand!
carmenduta2003, bine ca ati scapat de boli.
pt Rares!
rrox, off cu Mariuca, ce emotii ti-a dat! Si te-a si usurat de ceva bani. 2,5 mil , atat a fost ambulantza? A dus-o si la o radiografie sau numai consultatie?
nino, sanatate lui Alex. L-am vazut in poze. E tare dragals si f curios, peste tot cauta!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
ligia13 spune:
Intre timp s-a trezit copilul si a mai ras si o banana si sucul de la juma de mandarina.
El pare mai bine, nu mai tuseste , dar eu insa a inceput sa ma doara gatul asha spre piept, sper sa nu se agraveze ca am luat pastile de cum m-a luat raceala.
Daria, si radu se uita sub tricoul meu, ba mai mult il da si la o parte si baga mana ca sa ma piste. Eu pana acum nu am tinut cont, m-am dezbracat in fata lui.Dar o sa mai fiu asha relaxata max 6 luni cred!
caramella, pupam Alicia cea cu cazaturi, dar si cea vorbareatza. Cred ca e cea mai vorbareatza din grup.
Al meu iar are doua vanatai in frunte si azi a cazut din pat (in fundulet, pe o perna, norocul lui)!
Dantje , am vazut pozele(tura 2 numai), dar oricum sunt indragostita
Am cateva restante la urarea de La multi ani! sarbatoritilor din ultimele zile:
Miruna Ioana , Miska
Andrada Cristina , Simonela
Sara Narcisa , Danna J
Vladimir , Sibip
Sa cresteti mari si frumosi.
Anca,Micaela pupici mancaciasei! E si Radu pe aproape. Am vazut si cateva poze cu zambarici!
daca tot se voteaza titlul eu votez pt omuletii
Simonela, am vazut pozele.
LA multi ani sarbatoritei. Dar chiar s-a delectat cu micul ei tortulet! Andrada e o fetita frumoasa foc!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
andrruzza spune:

nino, ce fain se odihnesc baietii tai in portbagaj
Alex e schimbat foarte tare, e frumos foc! Stie sa joace table?![]()
mamacita, e super dulce Alex cu noua tunsoare!
ligia, ma bucur ca v-ati simtit bine in concediu. Sanatate multa lui Raducu
Nu esti singura care n-a incercat sa-l puna copilul la olita, noi nici nu avem olita![]()
simonela, v-am admirat la malul marii, sunteti doua frumoase. Off, ce dor mi-e de mare...
De cateva zile am tot stat in casa, ma enerveaza vantul asta asa tare. Vineri am iesit afara, dar am stat doar 2 ore, batea vantul si ridica tot praful, iar noi stanutam pe rand. Duminica l-a scos Bogdan o ora in parc, iar de 3 zile stam in casa si e durere, nu pot sa va povestesc tot ce face. Daca pana acum marea pasiunea a lui era sa alerge, ei bine s-a plictisit de alergat, de mers cu capu' in sus. Acum merge cu spatele, iar cand pica spune "opaaa"
(hopaaa)
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Anca Micaela spune:
Dragele mele, multumesc frumos pentru laude. Asta cu mancarea nu prea e meritu' meu, da' ca-i frumoasa ca ta-su' era planificat. ![]()
![]()
Hai ca votez pentru "specialii". Inca cateva voturi din astea si devin si eu membru de baza, dupa 2 ani de forum...

Am vazut poze frumoase; tot ce mi-a cazut in mana. Nu am timp sa numesc toti puii frumosi acum :( 

REferitor la nuditate, noi intentionam sa avem nivel = cu costumele de baie, dar nu am apucat sa vb cu sotul meu sa vad cum vede el problema, dar vad ca e mai pudic si mai "fericios" decat mine. Probabil si fiindca avem Ema si nu Em... 
![]()
Noapte buna si frumoasa!
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
teodora racz spune:
Lorelai buna idee cu prichindeii!
Andruzza si la noi e aceasi poveste cand trebuie sa stam in casa din cauza vremii!
Intoarcem casa cu susul in jos,urcam si coboram scarile si ne plictisim de jucarii;
Mamacita iti doresc sa continue noptile cu somn lung,lung!
Am avut astazi o criza de plans din cauza constipatiei;iarasi
I-am dat suc de pere,branza cu pere si tot nimic!Am gasit ceva natural din smochine,un fel de sirop si sper sa-si faca efectul;trebuie dat dimineata si seara;
Am mai pus poze la Antonia2;
Teodora si Antonia
gegea spune:
Rrox, tuturor ne e dor de tine mai activa si de zilele in care scriai cel putin un mesaj.
Pupam si printesele tale si imi pare rau de sperietura cu Mariuca, dar bine ca a fost numai o sperietura. Frumoase si progresele Ioanei! Sper ca noaptea asta sa te lasa sa te odihnesti mai bine!
Pisicuto, dar tu chiar ca ai baiat cuminte.
Uf, a mea se face pe zi ce trece tot mai umblareata si desi da de inteles ca pricepe din ce in ce mai multe lucruri, nu prea se conformeaza spuselor noastre. 
Simonela, frumoasa vacanta ati avut, frumoase si peripetiile cu minitortuletul sarbatoritei, iar pozicile cu tentativele de papat nisip sunt haioase rau... Aaaaa... minunata si printesa din poze. Sa va traiasca! 
Danuta, m-a induiosat tare maniera in care ai povestit experienta cu tunsul lui Mihai. 
Nika, bine ai revenit! Mai povesteste-ne de Bianca ta!
Anca Micaela, m-ai amuzat cu povestile despre Ema mancacioasa.
frumoasei!
Ligia, bine ca v-ati intors sanatosi si ca v-a priit iesirea. Sanatate multa si tie si lui Raducu!
Nino, incredibil ce mare s-a facut Alex! Nu ne-ai mai arata poze de la mot, asa-i? Mi-au placut mult si il salutam cu drag pe frumos!
Caramella, la noi a fost ieri ziua cazaturilor (nu degeaba a fost marti cu 3 ceasuri rele); a cazut de 2 ori, iar a 3-a oara, si-a prins un degetel in usa sifonierului pe care tocmai il ravasise...
vorbaretei sa-i treaca repejor!
Eu vroiam sa va intreb sub ce forme le dati carnea puiutilor? De blenduit s-a cam saturat, o si cred, numai ca altfel, nu gasesc varianta ideala ca s-o multumesc. Am incercat gratar (am batut- subtire si a iesit destul de frageda), dar nu facea decat s-o mestece si s-o plimbe prin gurita, dupa care ii facea vant.
Nu stiu, dar ma cam termina cu mofturile ei. Spre surpinderea mea, ii place albusul si azi i-am dat unul intreg (dupa ce i-am dat tot cate un pic, pe parcursul mai multor zile). La pranz, a papat intai albusul (ii era foame si nu mai avea rabdare sa-i termin papica, asa ca mi-a insfacat pur si simplu albusul din farfurie si a inceput sa mananca satisfacuta), apoi putin piure de cartofi cu iaurt si branza si cu galbenusul (pe asta nici nu are cum sa-l mananca simplu ca e cam inecacios). La sfarsit, am incercat si mamaliguts cu branza si smantana, dar nu vroia decat mamaliga goala. 
Gata termin cu mancarea, ca deja numai asta visez, nici nu mai stiu cum sa fac sa pape mai multe, de fapt sa le afle gustul...
Azi am observat pentru a nu stiu cata oara ca de cate ori vede copii jucandu-se, imi cere mana si vrea astfel sa ne apropiem de zona cu pricina, iar odata ajunsi langa copii, nu face decat sa imbine multe silabe (si am observat ca mereu aceleasi) si fara intrerupere, pe langa faptul ca se si uita prelung (eu una tind sa interpretez reactia ei drept: "Hei, copii, vin eu... bagati-ma si pe mine in seama, chiar daca inca sunt mica...
) Numai ca a reusit sa supere un baietel de 3 ani si jumatate. Vazandu-i reactia Dariei, bunica lui i-a zis ca fetita il cearta pentru ca el e foarte obraznic si sa vezi sapuneala... Se uita urat la ea si facea fele de fel de grimase ca s-o sperie. Degeaba am incercat si eu si bunica-sa sa-i explicam ca nu intelegem ce spune ea pe limba bebeleasca, dar el nu si nu, ca stie el ca il certa. si s-a comportat cam urat.
Acum inca nu doarme, dar o vad cam obosita si o bag la nani. Sta cu capul aplecat si se uita printre picioare (imi amintesc ca si Stef al Elliniei facea asa intr-o vreme). 
Va las... m-am cam intins. 
Geani si Daria (03.04.05)
Daria la 1 an
pisicuta si matei spune:
multumim Gegea!referitor la carne eu i-o segmentez putin cand i-o amestec cu mancarea sau i-o dau pur si simplu feliute sa le mance el(fiarta,gratar nu am incercat).din fericire mine nu imi face nazuri la mancare orice i-as da!
azi au venit colegele mele pe la noi sa il felicite pe matei.si-au pus cofuri si i-au adus o prajiturica cu lumanarica exact ca in poza simonelei,a fost tare simpatic.abia astept sa ii facem party.m-am gandit sa facem un fel de picnic numai ca trebuie sa gasim locatia! o sa ne mai gandim! astept sugestii de la fetele din bucuresti care stiu vreun loc mai aproape simpatic de mers la picnic!
in rest Matei are burtica tare umflata.mie nu mi se pare ca e mai rau ca in celelalte zile( e umflata de la sindrom,cred),dar sotul meu care este ipohondru m-a stresat toata seara ca sa mergem la doctor ca e umflat.nu stiu...
uram sanatate la toti bebelusii bolnaviori,sa se faca repede repede bine!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ionela_r spune:
Buna seara mamici
Au adormit piticii?
De cand am inceput serviciul nu mai am timp prea mult. Nu reusesc sa plec de la serviciu la 14. Abia daca plec la 16-16.30.
Bona inca nu comenteaza,sper nici sa n-o faca (ea ar trebui sa plece la 15-15.30,dar nu apuca din cauza mea).
Dora de 2 nopti plange noaptea .Nu stiu ce-i cu ea,dar se scoala tot intr-un tipat. Cred ca tot de la dinti. Saptamana trecuta a dat al 6-lea si cred ca mai apare unul.
Acum vizionez si eu ceva poze cu nazdravanii . S-au facut toti niste frumosi.
Noi am votat pt. NAZDRAVANI
Pupici
Ionela si 
Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA-1 anisoooooor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos
ionela_r spune:
Multa sanatate nazdravanilor bolnaviori
Pupici
Ionela si 
Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA-1 anisoooooor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos
ligia13 spune:
mamacita, tocmai am vazut un Alexut tuns!
. LA fel de simpatic ca inainte!
Poza din masina e super (adica vedeta).
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi