Copilasi de martie - aprilie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 5
dariaevelin spune:
simonela superba vacanta! Ati avut noroc ,mai ales,vorba ta,ca frumoasa Andrada si-a serbat primul anisor acolo.Efectiv m-au delectat pozele voatre. L-am chemat si pe Mircea si am admirat impreuna cat poate fi de plina de caldura,asa o sarbatorire spontana.Poza in care tati ii canta "la multi ani" e fantastica.
cenia sunteti frumosi tare de tot!David are noroc cu asa parinti
.As vrea si eu telefonul vilei Ana. Multumesc 
zuzu io am facut o groaza de eco, io stiam ca si 3d(acum nu mai sunt asa sigura,dupa ce am vazup filmuletele postate de adriana).M-a costat 1 mil/ eco
mamacitam-am indragostit de poza "cu mamica". E fenomenala,aratati bestial amandoi! Imi place noua frizura "cataneasca".
rrox sanatate si revenire Mariucai,Felicitari
pentru progresele Ioanei!
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
ninocikap spune:
offf.. ca iara ramasei in urma. ![]()
Rrox sanatate multa Mariucai. sa alerge din nou cat mai repede. 
Simonela ieri am apucat sa vad si eu pozele cu voi din plimbare, foarte frumoase. ![]()
Daria si eu ma mai schimb de fata cu el... cred ca e normal, cel putin acum cand e mai mic... daca l-ai fi alaptat..nu tot ar fi vazut..?
al meu ii place la nebunie sa vina sa ma mangaie pe piele, pe picior ajunge mai repede... e foarte incantat sa vina sa puna manutele pe piele si bate asa incetisor... si la mine si la taica-su.
De luni seara sunt racita cobza... problema e ca si lui Alex a inceput sa ii curga nasucul... si sa fie foarte agitat noaptea... i-am dat pana acum sirop... Panadol si Nurofen, i-am dat sa manance mai multe fructe, portocale, kiwi.. nu m-as duce la doctor cu el.. ca asta a mea e cam toanta... si ii da antibiotic.. a mai facut-o o data pentru nasuc care curgea...
astazi la pranz avea 37,3 temperatura... ce altceva as mai putea sa ii dai in afara de Panadol si nurofen...?
eu sper doar sa nu fie rosu in gat.. dar el de obicei varsa cand a mai avut...
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
NIKA spune:
Hello fetelor, scuze ca nu mai intru asa des...dar ma omoara serviciul asta...

Votez si eu pentru NAZDRAVANII ...![]()
![]()
Rrox pupici Mariucai si insanatosire grabnica 

ligia13 spune:
Servus fetele!
Am revenit si noi din excursia maraton! Am plecat joi si aseara ne-am intors.
Vacantza a fost super, am resit sa vedem multe locuri frumoase in Cehia, in special Praga. Nu am mai stat la Budapesta cum ne propusesem deoarece vremea fff rece de la Praga pe mine m-a doborat si am racit destul de tare. La Budapesta am stat doar o noapte si cand am vazut ca si acolo vremea este oribila, ploua si era super frig am renuntat.
Dar Cehia e superba!
In rest ce sa va spun, Raducu s-a bucurat cand ne-a vazut , dar nu cum speram.
Din pacate e racit, tuseste si are muci, soacra-mea nu ne-a spus nimic la telefon
. A chemat doc de familie , ca cica 2 zile l-a tratat cu paracetamol si sirop de patlagina si nu i-a trecut si apoi a venit doc si i-a dat antibiotic. Apoi era normal sa nu-i treaca in 2 zile. Ma rog, a inceput de ieri sa ia antibiotic, daca eram acasa nu cred ca-i dadeam ca pare o raceala superficiala.
Acum ce sa fac oare? Sa continui sa-i dau?
Si uite asha cu socrela asta , nu ne-a zis nimic. Ma rog si daca ne zicea, rezultatul era ca dadeam zeci de telefoane si nu stateam linistita deloc.
Am reusit sa citesc doar capitolul asta , sper ca toata lumea e bine , mai citesc si revin!
Dar pana nu uit, rrox3 multumim de complimente.
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
ninocikap spune:
Mi-am adus aminte ca intreba Ellinia de olita... nici al meu nu vrea sa stea pe ea... nici macar imbracat... asa ca nu sunteti singurii.. ![]()
Ligia bine ati venit si ma bucur ca v-ati simtit bine. si Alex e racit.. vremea asta pacatoasa... cu vant... ce sa facem... Pupam Raducu sa ii treaca repede.
am pus si noi cateva poze de la Paste si de 1 Mai muncitoresc
.
Poze
ninocikap spune:
am reusit sa vad repede repede niste poze.. cat a stat Alex un pic cuminte...un pic cocotat pe birou..![]()
Dantje v-am vazut ce mari v-ati facut. sa fiti sanatosi.
Mamacita am vazut completarea si baietul tuns. sa ii fie de bine. ![]()
Cenia v-am vazut si pe voi in parc si pe Paste cocotati prin copaci. ![]()
Gata ca nu mai sta nazdravanul asta deloc cuminte. e si marait de la raceala.
Poze
mamacita spune:
daria,nino,multumim,sper ca n-am sarit pe cineva,ca tare dragute ati fost cu complimentele...
ligia,bine ai venit!
cenia,simonela,daca doriti invitatie,va rog sa-mi lasati un mail.
Fug la cabinet,ca am intarzita...
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
Lorelai spune:
dragele mele, sint ff strinsa cu timpul dar va promit ca va scriu noutati mai tirziu.
votez si eu pt. orice altceva decit "copilasi". Ce ziceti de PRICHINDEI?
am vazut o gramade de poze, scumpi foc bebelacii.
pupici, revin mai tirziu cu meniul si noutati.
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
*** pt poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala) ***
carmenduta2003 spune:
Buna, fetelor.
M-am facut o mare lenesa, n-am prea avut chef sa scriu zilele astea, dar v-am citit si admirat in poze frumoase:
Alexut, soldatel zambarici, ce bine iti sta tie langa mamica ta tanara si frumoasa!
David - Cenia, frumos baietel si frumoasa mamicuta!
David - Ocrainic, mai ce baiat mare are mama, sta singurel pe WC. Fireste ca m-a dat gata iar cu ochii lui albastri!
Martijn, ce mare ai crescut! Sa mai treceti din cand in cand pe-aici, sa te vedem mai des. Si ce jucarie frumoasa ai primit!
Simonela, mi-au placut pozele. Bravo pentru concediu, sunteti norocosi, iar fetita ta este o papusica scumpa.
Ligia, ma bucur ca v-a placut in vacanta, dar imi pare rau pentru Raducu, ca este bolnavior.
sa-i treaca repde.
Nino, si Alex al tau este bolnavior? Sanatate multa si 
Oanamaria, multumim ca ai intrebat de noi, Rares este bine. I-a trecut eruptia in trei-patru zile, iar pediatrul mi-a spus ca ar fi rubeola, nu rujeola, pentru ca este foarte putin probabil sa faca rujeola vaccinat. Oricum, este bine acum, am iesit si afara astazi. Ce face Raresul tau, am inteles ca este iar putin bolnavior?
Rrox, sanatate multa fetitelor tale. Bine ca n-a fost mai grav cu Mariuca. Am si eu un fix cu gresia, cred ca este putin cam periculoasa, nepotelul meu a alunecat de multe ori pe gresie. Eu m-am hotarat sa pun parchet laminat si pe hol, mai putin in baie. Ai pus poze din excursie? Am vazut ca n-ai nici un album nou, dar poate nu am observat eu.
Poze Rares
Varsta Rares
gegea spune:
Bun gasit la "Copilasi"!
Zuzu, multumesc pentru info legat de biscuiti. Amuzant rau Bubu cu ei in mana ca un cowboy in vestul salbatic.
Ce e cu pata aia rozalie de care spuneai? Felicitari si pentru burtica care are 27 de saptamani; mai are putin si apare si Missy.
Despre eco, nu stiu ce sa-ti raspund. 
Crenguta, toata admiratia noastra.
Si chiar te rugam sa ne dai de stire daca afli exact cand o putem urmari pe micuta vedeta. 
Dantje, frumoase pozicile, frumos de tot si personajul. Si eu vroiam sa zic ca sunt cam putine pozele, dar intre timp vad ca te-ai invrednicit si ai mai pus cateva.
Vad ca si Martijn are mai mereu cate ceva in gurita.
ftumosului cu obfrajori rumeni!
Unariel, bun venit si poate ne mai zici cate ceva despre voi. Sau mai trece inca 1 an pana la urmatoarea logare? ![]()
Mamacita, multumesc. Iar referitor la fitzele Dariei, inteleg si i le tolerez, numai ca are ceva timp de cand imi refuza si mancarea pe care altadata o papa cu mare placere (asta am omis sa mentionez
) gen iaurt pe care il sorbea din pahar sau branzica cu morcov cu care ma tot laudam. Si as mai continua, dar mi-e ca plictisesc cu tabieturile Dariei.
si felicitari pentru minunea care a tinut 3 zile si va uram sa mai vina zile de-astea. 
Ellinia, bine ca a trecut iritatia... saracul, prin ce a trecut. La noi, cu olita e simplut. Eu nu aveam cunostinta de moda in materie de olita (nu sapasem adanc, intrucat nu consideram ceva rau daca incerc sa o pun cu regularitate), asa ca m-am luat dupa gura mamei care ma batea la cap sa incepem de la 6 luni. Asa ca, am inceput, dar la 7 luni si a functionat. Dimineata cand se trezeste, primul drum e la olita, iar peste zi, o mai pun dupa mancare si e ok.
lui Stefan si mai asteptam pozici!
Mai am multe de zis, asa ca revin. Am o mica terorista care ma cheama
Geani si Daria (03.04.05)
Daria la 1 an