Miresele anului 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Gagici, mea culpa ca n-am mai calcat p-aci, da-n timpu saptamanii muncesc de-mi sar ochii, iar in weekend shade sotzu la aparat, ca sa nu mai plece la biurou.
De la mine, nika nou...furam si noi la festivalu berii sambata seara, si-o sa mai merem maine si poimaine, la Vama Veche si Zdob si Zdup. In rest, astept concediu, mai ales ca-n luna iunie barbatu-mi va fi mai mult pan tarzi straine (nu-l invidiati, ca pleaca-n siberia ). Ma bucur insa c-a venit vara si pot sa mananc in voie salata de rosii cu castraveti, ceapa si branza; poate mai slabesc si io .

Zoze, imi pare nespus de rau de esec...da si trece, nu?! concursuri mai sunt...da, ma gandesc io, la voi nu-s si clinici particulare? vrei musai in spital? stiu ca p-aci sunt o gramada de oferte la privati pentru asistente medicale (sau m-am tampit io si tu n-ai nicio legatura cu medicina?!)

Moira, cre'ca ar fi trebuit sa te duci la Cantacuzino pentru analize; in afara de faptu ca-s mai ieftine, ai si siguranta ca-n maxim o saptamana ai rezultatu.

Leyla si Moniq, felicitari pentru bb.

Alexandra, Ioana, Nusha, Roxy...pup iu!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

OlgutzaU!!!
Off..iubita..nu vreau in spital neaparat..Problema e ca nici macar la policlinicile particulare sau la cabinetele individuale nu gasesc....Rar se dau anunturi in ziar..Majoritatea angajeaza prin cunostinte....Si in plus la particular se plateste prost..Deh..asta e..Pana la urma reusesc io cumva!!Nu?!!
Traiasca rosiile,castravetii si branzica!!!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna seara fetele!
Zoze ce sa-ti zic ..rabdare ca vine norocul.
Olguttza bea o bere si pentru mine.
Moira, eu am renuntat la Victor Babes exact inainte de a ramane , bine ca m-am mutat la Sanador unde merg si acum, nu pot spune ca astia sunt painea lui Dumnezeu, dar nici ca la astialalti. Du-te in alta parte.

Acum sa va povestesc aventurile noastre.
Sambata seara m-am intors de la vila. eram un pic obosita, mi-am facut un dus si apoi am citit mailuri si am intrat pe DC. Sotu vroia la bere, i-am dat liber cu un prieten, el a insistat sa vin si eu sa mai stau la aer. Eu imi doream sa lenevesc. Am stat pe acasa, v-am scris si apoi pe la 22.00 parca m-am bagat in pat. M-am uitat la tv pana a venit el 23.30, apoi am mai vb in pat de una alta si am adormit. M-am trezit pe la 3 dimineata. Durere f nasoala de ovale. Primul gand...ah imi vine ciclu si nu am tampon, apoi urmatoarea secunda, m-am panicat rau ca mi-am dat seama ca-s gravida. Faceam f rau pipi. M-am dus la baie. Doamne fetelor ce dureri, m-am speriat, am tipat la Cristi, a venit si m-a pus in pat. Aveam contractii la 5 minute diferenta si 5-10 minute pauza. Durerile nu sunt f mari, doar ca ma speriasem. Am luat nospa, pastiluta magica a gravidei de contractii, si nimic. Docotora mi-a zis ca daca nu trec deloc cu nospa si am senzatie de caca nasc. Senzatii nu aveam dar nu treceam. Cristi imi zice hai la spital, poate e ceva in neregula pe acolo, eu stiind ca ma interneaza si ma baga pe injectii am zis mai bine acasa. Ii promisesem ca daca nu ma lasa pana dimnineata mergem. dupa vreo 2 ore intensitatea contractiilor a scazut si am adormit. Duminica toata ziua numai contractii si am stat f cuminte. Azi a fost mult mai bine. Dar am si dormit toata ziua. Maine ma duc la docotra. Imi e f frica ca ea pleaca o saptamana la o conferinta si nu vreau sa nasc acum . Oricum mi-am dat seama ca durerile le poti suporta. Dar frica e cam mare, ca nu stii ce urmeaza. Oricum sper sa mai am contractii asa de puternice la nastere. Pana atunci am de gand sa stau f cuminte. Acum am duc sa mananc si apoi sa dorm iar. Maine dupa docotr va povestesc cum stam.
Asta a fost weekendul meu de vis.

Va pup pe toate si sa auzim numai de bine

Ioana 31+ si

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

'neata ! fetelor va aduc si voua vestea cea mare la aspirante deja le-am dat-o de voie de nevoie sunt va dau joi detalii mai exacte dupa ce voi merge la dr
va pup
ioana ai grija de tine si de bb

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Nusha, sa ai o sarcina cat mai usoara!

5+

Vine barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Sunt din ce in ce mai multe miresici de 2005 gravidute! Uraaa!!!

Nushulica, te felicit si de aici, de la miresici!!!
!
Fetelor, am avut un examen asa de nasol de dimineata, m-au facut praf, desi aveam dreptate si am plans tare de tot. Of, sa treaca mai repede saptamana asta.
Va pup pe toate si la cat mai multe vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by nushulica

'neata ! fetelor va aduc si voua vestea cea mare la aspirante deja le-am dat-o de voie de nevoie sunt va dau joi detalii mai exacte dupa ce voi merge la dr
va pup
ioana ai grija de tine si de bb

NUSHULICOOOOO, FELICITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARIIII!!!

Sarcina usoara si un bebe sanatos tun!
Ioana, ai grija de tine si fa-ti curaj! Ti-am spus ca ai intrat pe ultima suta de metri...Hai ca eu iti tin pumnii sa fii cat mai curajoasa!
Zoze, bafta in continuare la cautari. Uite eu iti fac galerie
Olguttza, spor la slabit. Ce-as mai vrea si eu...

24+
I wish I were an angel...
Va rugam, adoptati-ne
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

1,2,3 proba de semnatura...Incerc sa vad daca mi-a iesit o chestie la semnatura.

Moira, eu iti tin pumnii. Bafta sapt. asta!

24+
I wish I were an angel...
Va rugam, adoptati-ne
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Bine nusha!!!!!!
Felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos si frumos
Ce ma bucur!
Hai Moira
Nusha ai grija cu greturile si sa ne mai scrii si noua cum iti este. Suntem alaturi de tine.

Ioana 31+ si

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ioana bineinteles ca va mai scriu scumpa...acu am motiv sa va stresez pe voi mamicile mai "mari"
nu am nicio greata acum inca dar ma doare spatele tare si burtica ma inteapa cateodata
va pup ca ma grabesc mai vorbim

Mergi la inceput