Miresele anului 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

....Stau rau fetelor ..L-am picat..Off..Dar las' ca trece..O sa-mi vina si mie randul....
Ce ma bucur ca incep sa revina miresicile noastre dragi!!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

De ce ai picat examenul? Vina ta sau a domilor profesori? Dar lasa ca mai poti sa-l dai nu? Cred ca data urmatoare trebuiie mai multa galerie!
Anangel tare as vrea sa ma vad cu tine, dar weekenduri sunt pline, chiar si de contractii, asa ca mai greu cu mine in weekend. Dar trebuie sa ne facem timp .
Gagicoaselor? Cam slaba treaba pe aici! Din ce in ce mai rar cu toate. Rusinica. Luni cand intru sa vad ca ati scris toate ce ati facut in weekend.
Pupici multi

Ioana 30+ si

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ioana, hai ca odata si-odata tot trebuie sa ne nimerim cumva la timpul liber.
Zoze, fata, nu mai fii suparata, lasa ca facem galerie data viitoare.
Fetelor, noi ieri am fost la festivalul berii si a fost tare frumos. Azi mergem la gradina botanica si poate facem si ceva poze.
Pupicei!

24+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Zoze...orice sut in fund e un pas ianinte...sa ai incredere in tine si sa mergi mai departe...Suntem alaturi de tine...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Fetelor....cand ai o problema este mai bine sa o spui...Eu am o problema...Trebuie neaparat sa slabesc(destul de mult)...pentru a ma gandi la un bebe...ni-l dorim tare mult...dar ce ma fac cu tonajul meu???Trebuie sa ma apuc de sport(si nu-mi vine)si sa fac...Vreau si nu pot...Rusinica mie...dar poate ma voi mobiliza...cat mai curand.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

am mai scris un mesaj dimineata care vad ca nu mai e...nus'ce am facut
deci salutare la toata lumea!
ce faci mamicile noastre?? sunteti bine??anangel plimbare frumoasa si linistita
noi am plecat vineri dupa-amiaza la tara la socri si a plouat si ne-a stricat planurile noastre de odihna asa ca am revenit acasa
azi am iesit la o plimbarica cu ingrid care acum este o adevarata domnisoara vorbeste(in legea ei bineinteles)papa capsunele ciresele...ce mai e mare
ioana uite ca am dat raportul
mai vorbim zilele astea sper sa nu am foarte multa treaba si sa mai pot intra
zoze stai linistita nu te stresa din cauza examenului mai bine vezi de treaba cealalta
mitumac stiu ca e foarte greu si ca nu ai vointa sa slabesti dar eu iti zic sigur ca se poate trebuie doar sa ai un tel ceva care sa te motiveze si tu ai ...gandeste-te la bb ca il vrei si ca nu-l poti avea daca nu te simti bine in pielea ta
asa ca ia treci la treaba pentru tine in primul rand si pentru bb in al doilea rand
sa stii ca merge si cu dar tre sa stai tu deasupra
hai spor la treaba si mai vorbim ...

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Am obosit rau de tot in week-end, ieri am fost la gradina botanica si la festivalul berii, sambata tot la festival...ce mai, am umblat cat n-am umblat toata saptamana...
Nusha, lasa ca poate week-end-ul viitor aveti noroc de o vreme mai buna! si noi mergem week-end-ul viitor la tara, la bunica sotului. Sper sa fie vreme frumoasa.
Mitumac, nu-ti mai face probleme cu kg. Uite eu am intrat in sarcina cu 19 kg in plus fata de momentul cand l-am cunoscut pe sotul meu. De altfel eram la cura de slabire cand am aflat de sarcina.
Restul fetelor, pe unde sunteti? Ratusca, Sun, roxygeo, Moira si celelalte???

24+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

anagel_lexi aci` sunt...numa` ca am foarte multa treaba zilele astea asa ca ...pina pe joi sunt pasager pe aici...dar stau sa dau raportu`in week-end am alergat ca disperata...pe la cumparaturi de gresie si faianta (i-am luat si pe socrii cu mine macar sa stie si ei cum e...daca plodu lor iarasi ma lasat singurica fiind plecat in delegatie)...dupa care m-am mutat cu cortu` de la soacra-mea la mama, de la mama la vara mea..., iar duminica am fost la munca..si seara musafiri ca doar se intosese si sotu` intre timp.......vorba prietenilor nostrii "intre doua deplasari poate prindeti si voi perioada propice pentru bebe"

Ma bucur sa vad ca au reaparut miresicile noastre le pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna fetelor,
Va doresc la toate o saptamana super. Eu nu am inceput-o f bine, pentru ca de dimineata am avut examen si uite asta, toata saptamana, in fiecare zi, o sa am cate un examen. Abia astept sa treaca si sa vina weekendul din nou.
M-am suparat pentru ca aia de la Centrul Victor Babes mi-au spus ca nu imi pot lucra analizele pana cand nu se strang mai multe analize de acelasi fel, ca de, nu pot sa foloseasca substanta doar pentru mine. Dupa ce ca am platit pe 2 analize 1.600.000 lei, mai fac si din astea. Si eu depind de analizele astea. Ufff.
In rest, tot pe la doctori, ca deja m-am saturat, dar le rezolv eu pe toate.
Fetele cu burtici, aveti grija de voi, ca a inceput caldura!!!
Iar pebtru cele care vor de tina cura de slabire, bafta! Si eu intru in categoria asta, m-am cam ingrasat de cand m-am maritat.

Pupici la toate si mai veniti si pe aici, sa ne mai inveselim putin ziua!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Fetelor era un examen pt.angajare....Cu "pile" si bani....Offff...sunt secata..
AnAngel,Ioana,Nusha,Roxy,Mitumac,Moira,Oana,Monica,Leyla fetele mele dragi!!Sunny unde esti?Ratzusca,Olguttza???

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput