Miresele anului 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 11
rally spune:
Pupici fetele mele dragi! N-am mai scris aici cam de multisor, dar acum am o veste mare: in august nasim! Si parca nu mai am stare
Anul trecut pe vremea asta pregateam propria-mi nunta iar acum....E o senzatie super tare.
Va mai tin la curent cu pregatirile; sanatate fetelor cu bebe la purtator.
anangel_lexi spune:
Buna fetelor!
Rally, bine ai revenit printre noi si felicitari pt nasit! Abia astept sa ne povestesti cum a fost!
Ioana tu ma complexezi cu burtica ta. Tu ai vazut ce burtica aveam eu la 22 sapt? Off...O fi bebele meu mai mic...nu stiu ce sa zic.
Pe mine iar m-a apucat depresia dupa un cosmar oribil azi noapte si dupa ce m-au napadit niste ganduri nasoale. Asta e.
Fetelor, postez si la voi anuntul pe care l-am pus la generale, sper ca nu va suparati
Azi de dimineata am gasit in curtea cladirii unde avem firma 4 pisicute intr-o cutie. Din pacate una din ele murise, dar celelalte 3, facand abstractie de starea deplorabila, erau destul de vioaie. Le-am luat, le-am spalat ochisorii cu ceai de musetel, pentru ca desi au cam 3 saptamani nu aveau ochii deschisi din cauza murdariei care se lipise deasupra lor. Le-am cumparat lapte, stiu sa manance singure. Sunt speriate si scuipa cand te apropii de ele, dar cred ca, cu multa dragoste si rabdare, vor deveni mai lipicioase. Din ce-am vazut eu, am impresia ca sunt 2 fetite si un baietel, dar nu bag mana in foc. Evident la birou nu le putem tine, iar acasa avem cam toti colegii animale. Din pacate nu am avut aparatul foto la mine sa le fac poze, dar poate reusesc sa fac maine cateva.
Cine doreste sa adopte o pisicuta de aprox 3 saptamani, o/il rog sa ma contacteze pe PM. Multumim!
22+ &
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
Alinus25 spune:
Buna foste miresici de 2005!
Am trecut si eu pe aici sa va salut si sa felicit fetele care suntsi care nasesc anul acesta. Sunt fericita ca si noi vom fi nasi de cununie in luna octombrie. Abia astept. Am vazut ca multe din miresicile de 2005 asteapta. Le doresc sa aiba parte de bebici sanatosi!
Pupici la toate
nushulica spune:
eheheiiiiii se intorc miresicile noastre
alinus cum e esti sau nu ??
felicitari pentru nasit
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
Si bv spune:
Felicitari: Rally si Alinus pentru nasit!!! sa va traiasca finii, si voi pe langa ei!
Fetelor, io abia astept sa vina caldura aceea mare, la bv inca e rece, in casa cel putin... offf! mi-e dor sa "mor" de cald!
va pup si va doresc zile cu soare!
Simona
Poze
zozela spune:
Alinush spor la !!
Nusha hai ma fata ca stau cu sufletul la gura..in asteptarea vestilor..
Anangel mama..oi fi tu dutza..dar asta nu inseamna ca nu poti fi..(a se citi-atinsa)din cand in cand..Pai ce-ti veni pe saraca burtica??!!Stai mai fetitza linistita..Ai vazut tu 2 femei (in aceeasi luna de sarcina)..care sa aiba burtzile la fel de mari??Important e ca e bine,sanatos..se dezvolta normal..Nu??!Asta tre sa ai tu in caputz!!Sper ca ne-am inteles..
Si acum..dupa mushtruluiala..vin la fata sa te
la fete cucuiete!
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
roxanicea spune:
buna !!!!!!!!!!!!!!
nu am mai trecut pe al voi....de un milion de zile!
bag de seama(cum mai spusese cineva) ca sunt multe mirecici de 2005 care asteapta.
bravos! felicitari!
si la cat mai multe viitaore mamici de bebelici!
seara placuta si pupici tuturor!!!!!!!!!!!!!!
roxi foto
Ioana81 spune:
Anangel capu sus!
Bebele este mic el incepe sa ai dupa 25 saptamani in greutate si te vaz atunci ca te vaiti ca mine. Ai sa vezi ca se dezvolta. Asa eram si eu complexata de bebele meu ca era mult mai mic ca al altor fete. Si uite ca si- adat drumul si acum ma rupe. Eca si cum ai care un sac toata ziua. Nu mai pot sa merg. Stau numai cracanata cand stau in fund. Sunt de coma. Si dimineata am mari pb cu spatele. Trebuie sa imi iau un unguent.
Acum sa lasam vaicarelile de babe si sa trecem la lucruri misto.
Ma gandesc serios sa ma opresc din munca si sa zac ca de altceva nu-s buna. O sa ma mut la Cernica si nu stiu cand o sa mai am net. Ca o sa-mi iau click net. Dar va anunt cand voi disparea asa scurt din peisaj ca sa nu va ingrijorati. Si ma gandeam ca daca ma mut si e vara la ce sa mai duc la munca? Nu-i asa ca gandesc bine? Sotu este de acord ca ma vede ce dusa am devenit.
Simona la noi e din ce in ce mai cald ceea ce ma bucura.
Zozela mama dar ce patisi de ne alinti sufletele cu asemenea frumuseti de poezii?
Nusha?????? ceva la orizonturi? sa stii ca eu nu mai vreau sa aud de rusi.
Acum va pup pe toate si va anunt ca azi am zi de plimbat. Sa vedem ce o iesi. Va scriu diseara. Multi pupici la miresici 2005
Ioana 29+ si
Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE
nushulica spune:
salutare fetelor! azi am programare la dr sper sa-mi zica de bine adik de ca daca nu o
intru diseara sa va zic
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
zozela spune:
Ioana esti de coma
pe burtica!
Nushooooo nu mai am rabdareeee!!!!...Cand te duci la Dr.??
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..