Miresele anului 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 10
nushulica spune:
ce faceti fetili?
LA MULTI ANI RATUSCA!!! SA FII SANATOASA SI IUBITA!!!
anangel poti sa-ti cosi la o croitoreasa haine de gravida doar sa ai una buna
ioana treci la mere daca zici ca-i grav deja
zozela multumi de poezioara
roxy la ce te referi cand zici sa mai astept??bb
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
zozela spune:
Roxi
Ratusca Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de lucruri bune in viata!!
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
olguttza spune:
Ratzushca, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita!
Ioana, nu-ti face singura zile negre si sange rau!! Gandeste-te doar ca io pusesem 7 kile in 3 luni! Iar sarcina mea se oprise din evolutie la 2...Aratam ca o minge si ma gandeam cu groaza cum o sa fie pana la 9 luni . Acu am revenit, oarecum, la normal...adica am dat jos doar 5 din cele 7 kg...
Alexandra, iesi la plimbare si/sau shopping...face bine la depresii! Chiar ar fi pacat sa nu profiti de zilele astea frumoase...
Zozela...ma bulversashi!
Roxy si Nusha, va pupez!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
ratusca1977 spune:
Fetelor, multumesc de urari, sunteti tare dragute
Ia luati de aici si serviti berica ca e pt toata lumea, atentie gravidutele sa nu bea prea mult
Diseara merg la azi nu mai tin regim....
Va si
STEAUA trup si suflet, spre 23!!!
anangel_lexi spune:
Roxygeo, multumesc pt. propunere. O iau in considerare pentru urmatorul week-end fara sot.
Cat despre hainute, in Titan n-am ajuns. E tare departe de mine si obosesc foarte repede. Am rugat o colega care sta in zona sa se uite si pentru mine sa-mi spuna cam ce au, ca sa-mi fac o idee, dar cred ca pana acum n-a avut timp sa ajunga pe-acolo.
Olguttza, chiar m-am plimbat zilele astea, parca nu-mi venea sa merg acasa stiind ca nu e sotul acasa. Ma simteam de parca nici n-as fi fost acasa la mine, ci la cineva strain. Off, tare urate sunt fazele astea!
Ratusco, mmm, buuuunaaa berea, saru-mana, pacat ca n-am putut sa beau decat vreo 2 guri. De-aia fara alcool nu ai?
Zozela, tare frumoasa poezia! Multumim !
Pupicei tuturor!
22+ &
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
Si bv spune:
Salutare, fetelor! n-am avut net cateva zile si a fost crunt...
Ratusca, La multi ani! iti doresc o zi frumoasa si tot ce-i mai bun in viata!
Am vazut ca v-a distrat solutia cu lumanarea da' io zic s-o puneti in practica, va spun din proprie experienta .
Ioana, nu te mai stresa cu kilogramele, ce-as mai fi vrut si eu sa pot manca atunci, dar mi-a fost in continuu, asa de rau, de nu puteam manca nimik, nici macar sa beau apa nu puteam si cred ca asta a fost cauza problemelor mele, ca mai eram si anemica rau. Asa ca gandeste-te la bebe acum, eventual evita painea si dulciurile, dar altfel nu-ti fa griji!
Anangel, draguta, esti mai sensibila acum, dar baga cate o repriza de cumparaciuni sa vezi ce-ti revine bucuria! sau iesi la o pizza cu alte burticoase si va mai inveseliti una pe alta. Fetele de pe forumul cu mamici de mai-iunie (unde eram si io) s-au imprietenit de numa' si au iesit la greu impreuna!
Nusha, sper sa vezi in curand cele doua liniute cu noroc!
Bafta si Zozelei si celorlalte aspirante!
Monica, felicitari pentru sarcina! vorba fetelor: sa fie cu greturi mici, ca restul se rezolva!
Pupici tuturor!
Simona
Poze
Ioana81 spune:
Ehe au ajuns si grasii acasa, am luat salariul si ne-am facut de cap Am luat multe chestii frumoase pentru familie.
Fetelor eu sunt bine, ma apucase si pe mine ca am vazut-o pe Anangel ce deprimata este...dar mi-a si trecut . Dar asa ca chestie, am probat niste pantaloni 3/4 de gravi in fund cam cum imi luam eu si ghici nu intrau la care vanzatoarea zice, dar ce va mai luati haine ca doar trebuie sa nasteti Cand i-am zis ca in 2 luni nasc si ceva a zis mama dar ce mare este burta poate sunt gemeni si am zis garantat sarcina unica si am plecat razand. E ce ziceti? La sa ca ma imprietenesc cu oamenii dependenti de cure dupa ce nasc si promit ca o sa fiu o frumoasa.
Ratusco a mers super berea de la tine. La Multi Ani inca o data si pupici multi ! Bafta la intalneala de seara cu sotu' si mananca tot ca de maine iar o iei pe regime .
Simona chiar ma intrebam ce-i cu tine. Ma bucur ca esti bine .
Olguttza ai vazut ca trece la fata repede nervu'?
Sa va zic ca la nunta a fost super doar ca nu am putut dansa si ce chef aveam. Pe bebe l-a cam deranjat ca deh daca tot timpul e invatat cu liniste, l-a derutat f tare muzica. M-a plimbat sotul pe lac cu barca in Cismigiu ca nunta a fost la Monte Carlo. Si am fost si pe la ratuste. Super frumos. Acum ma gandeam ca ar merge si la Monte Carlo de botez ca e f aerisit. Mai am timp cacalau sa ma gandesc.
Pana maine de dim la miresici de 2005!
Ioana 29+ si
Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE
zozela spune:
Ptii..ce ma lovi melancolia....Uitati,mai am o poezioara taaare dragutza..Nu stiu..parca are..mai multe sensuri..Nu?!
Ieri am strans cu mana mea
Toate frunzele cazute;
Pentru noi nu-i treaba grea
Le-am cules pe intrecute.
Le-am cules si adunat
Si le-am dus la groapa toate
Ca sa fie-n drum curat,
Fara frunze spulberate.
"Ce-ati facut e lucru bun"
Ne-a spus maica-mea din tinda.
Trecatorii trec si spun:
"Strada parca e oglinda!"
la toate fetele..si..cate o pt.fiecare!!
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..