Copilasi de mai 2003 (38)
Raspunsuri - Pagina 15
parpalak spune:
Mai dana d, asa e mereu cu plecarile si cu avioanele si cu rezervarile, agitatie, alergatura, transpiratie, nervi.. Tu la ce te asteptai?
Ca iei avionul ca pe autobuz?
Iar bagajele, arunci si tu niste haine de vara in valize si gata!
Si costumele de baie, neaparat sa nu le uiti!
Prima zi cind veniti stati frumusel la televizor sau va plimbati in jurul blocului, ca-i tare frumos, e si-o fabrica de piine si miroase frumos a piine calda - ca s-o lasati pe sora ta sa invete, si dupa aia mai vedeti voi! Multa bafta sorei tale!
ange, nu-ti mai fie atita frica, e mai sigur avionul decit orice alt mijloc de transport - si vorba aia, daca si-asa n-ai alternativa... ![]()
Daiopri, pai acuma e tati acasa, am ocupatie
Dar poti sa scrii mesaje pe YM, si-ti raspund eu cind dau de ele ![]()
Criss75, n-am patit nimica, doar ma plingeam pe la Sezatoarea canadiana cum ma face Paul de ris de cite ori ne intilnim cu alte mamici de p-aicea...
carrie, pupici la Theiuta scumpa ![]()
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
ange spune:
quote:
Originally posted by parpalak
ange, nu-ti mai fie atita frica, e mai sigur avionul decit orice alt mijloc de transport - si vorba aia, daca si-asa n-ai alternativa...
cum nu am mai?!
cu pluta pe Atlantic
alycia spune:
In sfarsit am reusit sa deschid si eu pagina asta...a pus sotiorul firewall si nu stiu ce naiba avea ca numai pagina asta nu voia sa mi-o deschida calculatorul...pana m+am prins eu de figura a trecut ceva timp si cum Vio vine acasa numai in We uite asa s+a facut aproape o luna de cand nu am mai putut intra pe aici.
Despre noi ce sa va spun...ca nici nu+mi mai vine sa va spun...de o luna de cand am fost la Praid tot behaim si tusim ...abia acu se intrezareste "luminita de la capatul tunelului"...dar cand sa spun hop...mi se intoarce Andrei din excursie cu o "frumusete" de bronsita..asa ca sunt cu inima cat un purice ca sa nu o capteze si Mircea si sa o luam de la capat..oricum i-am izolat unul de altul...sper sa scapam!
La oftalmologie nu am mai mers pentru ca trebuie sa nu fie racit ...asa ca sper ca saptamana viitoare sa putem sa mergem si acolo sa vedem odata ce probleme sunt cu ochii...mi s+a trezit dimineata la 6 tipand sa sting lumina ca-l dor ochii...va da-ti seama ca mi s-a facut parul maciuca....era lumina diminetii si el plangea ca-l dor ochii...offf
Oricum eu sper sa fie bine...ne facem si noi planuri de vacanta...vrem sa mergem la mare cu Korinna si tot famelionul..poate de data asta ne iese pasenta...si sa scapam de boli.Apoi vrem mergem o saptamana si la munte...cica face bine la imunitate trecerea asta de la mare la munte ...voi ce stiti de treaba asta?
Imi pare rau ca nu am apucat sa+i felicit pe fiecare dintre strumfi in parte asa cum aveam de gand...oricum i pup pe toti...sa creasca mari si sanatosi si cuminti!!!Concediu placut pentru cine se pregateste deja...sper sa mai intrati pe aici sa ne povestiti una alta!
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu
carrie spune:
buna dragutzelor, ce de planuri de concedii...
noi ne pregatim de serbarea de la gradi unde vom fi "futulash":)
am pus pozicile de la cheful de 3 anisori
http://pg.photos.yahoo.com/ph/thea_alexia/album?.dir=/589bre2&.view=t
va pup
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
parpalak spune:
ange, daca n-ai vazut filmu ala cu leonardo a caprei, atunci merge si cu pluta pe atlantic... numai ca, abia ce ajungi si trebuie sa te si intorci, si cred ca-i si cam tirziu acuma sa mai pleci, ca prinzi iarna la intors ![]()
alycia, multa sanatate va doreste mama, sa mergeti cit mai repede la oftalmologul ala.
DanaMario spune:
Dana_d hai cumparasi biletele
Trebuie sa te grabesti vin-o repede ca Parpalak e in forma vad ca are un chef de plimbari in fiecare weekend
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
ange spune:
parpalak,l-am vazut pe ala a lu Tom a lu Hanks
.Ala cand cade avionul si ramane singur pe o insula
carrie,wow super.sa nne pui foto si de la "futulash"![]()
parpalak spune:
quote:Mai, tre sa fii amploaiat la Fedex ca sa patesti aia cu insula si cu Mr. Watson.
Originally posted by ange
parpalak,l-am vazut pe ala a lu Tom a lu Hanks.Ala cand cade avionul si ramane singur pe o insula
dana d spune:
Buna mamici! Cred ca e batuta-n cuie plecarea de pe 15 iunie. Intamplator e si ziua mea
.
Acum am o nelamurire: daca stau 4-5 ore in Warshovia, pot sa plec din aeroport? si unde sa ma duc, daca a mai fost cineva pe acolo?
Sa stiti ca am ramas fara yahoo si messenger, mi-a reisntalat azi wimdows-ul si si am si cumparat alt HDD si ceva memorie si nu mai am yahoo asa ca acum am venit la o vecina sa-mi citesc mailul si sa fac o vizita pe messenger. Vad ca am un windows messenger, dar nu stiu cu ce se mananca asta. Nu va mai spun ca am pierdut si usseri si parole... Sper sa ne revenim curand, oricum am gasit subiectul nostru si asta e important. Va pupa mama ca sunt la o vecina si nu pot sa abuzez.
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre
dana d spune:
Am instalat messengerul dar nu stiu de ce nu pot sa va scriu. Dau dublu clik pe nume si nu se deschide fereastra de dialog. Dar vad lista si pe cele care sunteti on line.
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre