Smecherasi de iulie-august 2004 (178)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Heheee, Daria, pai la asa o cerere de cercuri, sper sa fac fatza ! Ca si io am cam folosit din ele lately ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna!
Cu intarziere, Mitzura, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, fericita, dorintele toate sa ti se indeplineasca! Pupam pe Tudor si bebelina (???) din burtica. Sper ca ati avut o zi foarte frumoasa ieri!

Va multumesc foarte mult pt urari. Aici de pe 3 pana pe 5 e liber, sapt aceasta e numita Saptamana de Aur avand in vedere ca japonezii nu au prea multe vacante.
Azi dimineata a fost in parc, apoi mi s-a cumparat tort (diferite prajiturele unite) si mi s-a cantat La multi ani! Stef s-a cam suparat cand am stins luanarile!

Va urez un weekend placut! Sanatate si pupicei!

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

eli, ce program special mai aveti azi?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

La multi ani Eli, sa fii sanatoasa si sa petreci bine de ziua ta.
Cristalina-mamaaaa ce freza ai facut kupilului!!! Ii sta ff bine ca e ea o frumoasa oricum, da nu-sh ce o sa-i explici cand s-o face mare si o vedea pozele
Stefaniei, e mortala in pozele de pe geam
Noi cred ca am scapat de suzi, dar ma intreb ce ne facem daca vede vreuna pe la alti copii...
Io am bolit ieri cu febra 39, da azi is functionala se pare...Despre kilograme in plus, le am chiar daca nu se vad, nu mai stiu daca am scris da m-am ingrasat 4 kg in ultimele 2-3 luni. Si ma sufoc in toate hainele. Pilatesu...daca ma intrebati...e bine sanatos, il mai sterg de praf din cand in cand. Da va veni si ziua lui

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Corina, alea sunt haine de camuflaj?!...hehehe...I-ar sta beton, dar cum ii place sa intre prin toate tufele mi-ar fi frica sa o mai las p'afara ca s-ar pierde.
Pai am tuns-o cu foarfeca...cat am putut sa tai am taiat...ce a ramas sper sa se duca la masina de ras...Ca altfel o sa fie show la botez, pe 28 mai!!!...:)
Vreau sa-i iau bentita cu fundita...si cheala...o sa fie super!

Carmen, a fata, a fata...si sa semene cu Maria!...:)

Gabi, Nazomer, Marimar sau alte pufuri cu apa de mare si Olynth cate un puf dimineata si seara. Pompita dupa Marimar (ser fiziologic nu pot sa-i pun ca nu sta culcata), inainte de olynth. Peste noapte Karvol pe o batista.

Lia, pune neica mana sa mananci! Stiu ca nu-ti vine dar trebuie sa te aduni. Iti recomand sambete si duminici petrecute la cosmetica si la cumparaturi...singura!
Si multa ciocolata, combate stresul!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

radio sant: cica a fost furtuna puternica in birlad acu vreo juma` de ora sa speram ca nu se isca nica in iasi...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetele!

Eli, La multi ani, sa fii fericita si sanatoasa!
Ce surpriza faina mi-ati facut, cand am intrat si am vazut felicitarile de ziua mea! Multumesc.

Ieri am fost rasfatata de sotul meu, am iesit in oras la restaurant si prin magazine, mi-a cumparat (vorba vine ca banii sunt la comun,si-mi puteam lua si singura, dar oricum gestul conteaza ) un deux piece, ca peste o luna am curs festiv si banchet si-mi trebuia ceva mai elegant incare sa incapa si o burtica mica, si un set asortat cu cercei si inel din chihlimbar.

Eu sunt bine, am cam scapat de greata de seara, dar am ramas cu foamea cronica (ma comport de parca maine se termina mancarea din lume).
Tudor e bine si el, nazdravan ca de obicei! I-am facut mancare de mazare si a papat si el in sfarsit mai bine. Ca stiti ca el nu prea papa din mancarea noastra...acuma nu stiu ce sa-i mai fac. adevaru e ca la aproape orice face mofturi, in afara de campuni (capsuni) si pepene si fructe in general.

Caro, intrebare speciala pt tine. Cand i-ai invelit degetul in leucoplast (ca parca asa am inteles), i-ai pus mult pe deget sau doarun strat? ca eu ma gandeam ca el isi poate baga degetul in gura si cu leucoplast pe el...ba poate se mai si ineaca cu el. Sunt foarte interesata ca si noi avem problema asta si deja dintisorii din fata sunt mai iesiti in afara.

Iar acea persoana importanata care si-a supt degetul pana la 10 ani, nu spui tzine, stie ea...nu a ramas cu urme la dinti? Ca poate ma stresez eu prea tare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gata .... cu copilu adica !
Si inainte de scris altceva, sa urez si eu LA MULTI ANI Mitzurei si lui Eli, multa sanatate si petrecere frumoasa alaturi de cei dragi !
Carmen, vaz ca a inceput sa bata vintul mai tare aici la noi, o fi ajuns derect de la Birlad !
Olynthul noua ne-a spus ca pina la doi ani nu se poate da, ca e spray ! Sa scot si sa ii pun cu pipeta ... hehehehe ! Simpatica doftorita aia !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Am avut azi un chef . Imi intarziase si mie ciclul 2 zile si eram nedumerita, acum sunt bosumflata.

Azi Stefi a venit de la plimbare si a spus foarte hotarat nani. S-a dus si s-a catarat in pat si nu a mai putut fi data jos. Asa ca si-a primit ceaiul si in 5 minute a adormit si va manca de pranz dupa ce se trezeste. Incep sa comunice copii nostri.

Eu am o prietena foarte buna care si-a stricat foarte tare dantura sugand degetul. Abia pe la 20 de ani si-a pus aparat, l-a purtat 3-4 ani si acum este ok.

Of, nu vorbiti de diete si sport ca ma oftic rau de tot. Voi ramane singura balena de aici, nu am pic de voita pentru diete, iar pentru sport nu am timp.

Am vazut-o pe Maria, si noi am tuns-o pe Stefi si tare mai seamana cu domnisoara soldat. Noi am tuns-o direct cu masina, dar si in februarie tot cu masina am tuns-o si nu era prea lung.

Olynth am primit si noi cand a fost mucoasa, cite un puf seara. Si cite o oala cu apa clocotita cu sare si ulei de eucalipt langa patut seara. Face minuni.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

179

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput