Smecherasi de iulie-august 2004 (178)
Raspunsuri - Pagina 14
szivarvany spune:
Cristalina - cu ce ai tuns-o ??? Chiar este un soldatel si ii transmitem multi 
(Giulia cu asa un tuns ar semana cu un elefant
)
Daria &
Giulia (2004 08 16)
alice2004 spune:
Helou ... ma grabesc sa culc gizmoul si apoi mai stam de vorba ! Dar nu inainte de a o smotoci bine pe Liaaaa !! Mama draga, scutura-te de toate gindurile astea negre, ca pe bune ca punem la treaba batul acela !! Haide, capul sus si gindeste-te ca Danutz are nevoie de tine! Daca si tu clachezi, apoi cine se mai ocupa de copil ? Nu mai spun de cel mic din burtica !!! Haide, Liaaaaaaa, zau, si eu sint nervoasa si trista, dar cind ma uit la Andrei imi trec toate ! Hai ca revin, ca ma trage omumik de mineca !![]()
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
leeloo2004 spune:
Roxi, da, ajung la asala de 3 ori pe saptamina - in timpul saptaminii ma duc dimineata, inainte de servici (martea si joia) si simbata ma duc de la ora 4 cind dorm cavalerii mei... As fi facut si electrostimulari si alte alea, dar nu am timp cind sa ma duc - daca gaseam sa mi le faca si pe alea la un salon de la 7:30 dimineata, poate m-as fi dus...
Fetelor, sunteti de coma cu dietele...vasazica foci si vitelusi de la atita peste si lapte??!! 

Abia astept sa ma duc acasa sa vad pozele Cristalinei (ca de-aicea nu pot....)
Lia, nu stiu nimic de antibioticul de care spui tu, dar mie mi se pare totusi grav ca de 3 zile (daca numar eu bine) Danutz are incontinuu febra... Chiar dr. ala al vostru nu e in stare de nimic?? Sau face febra doar seara?
Nu mi-ati raspuns cu mucii lui Stefan - ce sa-i mai dau??
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
carmenp spune:
cristal, ce i-ati facut, brei,fetei? 
`poi voi faceti a baiet, ntzzz, ntzzz
vazut stefi, pupa mama pe ea, da` baietii aia cine-s, pretendentii?![]()
lio, unasyn mi-a dat orlista la ionut cind facuse otita aia seroasa. sanatate maxima voua si lui robert
dimineata bona a incercat s-o puna la oala pe ilinca, evident ca fara supcesu` scontat, fata a luat oala si si-a pus-o pe cap
. dupa amiaza merg sa-i iau colac pe wc, poate reusesc asa s-o conving
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
carmenp spune:
brei, ma felicitati voi da` prima zi cu furajere m-a dat total peste cap, am o foameeeee
Carmen,Ilinca&Ionut
Adema spune:
leeloo, Codrut nu prea a fost mucios, dar cand a avut o tentativa a functionat serul efedrinat.Ai incercat?
Adema&Codrut
carmenp spune:
stiam ca se da dupa 2 ani...
edit, gabi io folosesc la greu colargol si ser fiziologic.
quote:
Originally posted by Adema
leeloo, Codrut nu prea a fost mucios, dar cand a avut o tentativa a functionat serul efedrinat.Ai incercat?
Adema&Codrut
Carmen,Ilinca&Ionut
szivarvany spune:
Leeloo - contra muci folosesc aspiratorul
Alta solutie nu am ... parca nici Giulia nu se mai vaicareste atata ca ii cer sa respire pe nas cand striga "gataaa" si daca nu trece testul, isi tine nasul sa mai aspiram. Am ramas la ser fizio, vibrocil si seara cratita cu apa fierbinte cu sare si uleiuri.
Alice - te astept ca-mi tre` cerc din cauza vomitaturilor 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
alice2004 spune:
Gabi, noua pediatra pentru muci ne daduse ophtamesone N, dar cum Andrei nu suporta sa ii pui ceva in nas, asa cum le-am cumparat, asa le-am aruncat (doua sticlute, ca daca le deschizi, tre sa folosesti continutul in patru saptamini parca !), deci nu pot sa iti spun daca e ceva de el ... in schimb cumnata mea zicea ca pentru fetita ei de patru ani au fost bune !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006