Miresele anului 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

[purple]Krelia scuze vb la telefon si tat am dat clik-uri pe la multi ani!!! chiar nu mi-am dat seama......[/purple]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Pune soro pauza intre ele, ca ma dor okiiiii ...SAU...mai sterge din ele....mai exact..lasa numai 5 [ s] -uri , ok??
no problem!

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta

[purple]Krelia scuze vb la telefon si tat am dat clik-uri pe la multi ani!!! chiar nu mi-am dat seama......[/purple]

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Kateryna multa sanatate, fericire, o nunta ca-n povesti si viata lunga alaturi de iubi tau!!!!!

Mergi la inceput

GATA .... Krelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

...esti ce amai tare!!!
..puteai sa editezi mesajul anterior..nu sa te kinui sa scrii din nou...sa stergi......eh, las, ca asa se invata!

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta

GATA .... Krelia

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Ce mai faceti fetelor? Eu n-am mai intrat cam de multicel, dar nu renunt, asta e important Vad ca unele ati facut nunta, altele se apropie....ce frumoooos....sa tot intri pe forum si sa citesti

Noi suntem in pregatiri, dar mai avem ceva pana la nunta...
Am reusit sa imi iau rochita. M-am indragostit de ea pe loc. Am vazut-o la Cluj, unde am fost de Paste, la Salon Gabriela. Nu plecasem sa cumpar, dar mi-a palcut asa de mult ca am luat-o imediat cum m-am intors in Bucuresti.
Ieri am comandat verighetele, din Victoria de la parter si sunt gata la sfarsitul saptamanii viitoare.

Cam atat deocamdata...si sa nu uit:

KATERYNA, O NUNTA ASA CUM ITI DORESTI!!!

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by BlueEyes

Alynutza... nu-i tarziu pe weekend sa-mi spui programul... Ca oricum ajung destul de greu pe la Cj...Mersi

Nunta noastra
Marturii

In p-ta M. Viteazu sunt 3 magazine de pantofi. 2 dintre ele sunt pe partea cu Napolactul, nu stiu exact din care si-a luat Lily pantofii. Cel care e in dreptul trecerii de pietoni (aia de la cinematograf) are program de la 10 la 19 de luni pana vineri si de la 10 la 14 sambata, mai este una in partea stanga a Napolactului (cum stai cu fata spre Napolact), ala cred ca e pana la 20 dar nu-s sigura si mai este unul in partea opusa de Napolact, chiar pe stradutza de langa Germanos/Fierul, pe partea dreapta, cobori 2 trepte, acolo eu am vazut multe modele de pantofi albi, daca iti plac cei cu varful alungit. Programul nu-l stiu acum, cum aflu ti-l comunic.

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

kateryna,LA MULTI ANI! SI SA AI O NUNTA CA IN POVESTI ALATURI DE MIRELE TAU!
felicitari la fetele care au nunta religioasa si cununia civila sambata asta:CASA DE PIATRA! SA FITI CELE MAI FERICITE,sa veniti sa ne povestiti cum a fost,nu de alta dar eu sunt curioasa,ce e drept mai sunt vreo 3 luni si 2 saptamani pana la nunta. am fost cam puturoasa,dar asta ca suntem cu apartamentul in santier,dar din iunie ma apuc de cumparaturi pt nunta ca na vad ca voi ati fost mai harnicute ca mine. va pup pe toate!

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Voicutza, ce ai selectat tu pe acolo pe la daisypath? Ca la tine apare "until we are together" nu "until our Wedding Day" cum e la mine. Asa ai vrut tu sau asa s-a intamplat?

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by cri.

Ce mai faceti fetelor? Eu n-am mai intrat cam de multicel, dar nu renunt, asta e important Vad ca unele ati facut nunta, altele se apropie....ce frumoooos....sa tot intri pe forum si sa citesti

Noi suntem in pregatiri, dar mai avem ceva pana la nunta...
Am reusit sa imi iau rochita.

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Aaaaaaa, si poze nu arati?

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput