Miresele anului 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Krelia ca eu is invatacel....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

La multi ani!! Kateryna, sa fii sanatoasa si sa ai parte in viata de o continua "luna de miere"!!
Te astept cu povesti si sfaturi dupa nunta!!!

colorat, decupat, proiecte si inspectii- toate astea m-au cam tinut departe si de voi si de pregatirile de nunta! ...bine ca s-a terminat si pot recupera!
Va pup si v-am dus dorul!!!

p.s:duminica am fost la o nunta si am realizat,l inca o data in plus, cat de important este sa-ti traiesti toate clipele evenimentului si sa nu lasi pe nimeni sa-ti strice seara....la un moment dat nu mai stiam daca particip la nunta sau la vreo comemorare, ceva!!!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

KATERYNA !
sa fii iubita toata viata, fericita si sa ai O NUNTA CA IN POVESTI! CASA DE PIATRA!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

bai nene..nu-i corect..noi ne intrecme in urari..si sarbatorita nu da si ea o gur' di ghni...o frimitur' di praji..o maslina...o ceva acolo..ca mi s-a uscat gatu de sete..si matzele kioraie de foame!!

sau..hai..fie...ca sambata are nunta...da'..oricum, dupa..io n-o mai iert!!! Voi??

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

cine vrea sa dea foc la un restaurant si sef de sala, sa-mi dea un PM, poate punem de vreun parteneriat!
dupa sase luni, seful de sala, la stabilirea meniului, adica azi, imi spune candid:"dar, stiti, in zilele impare este altcineva sef de sala"
asta dupa ce am vorbit despre aranjatul mesei, mutatul ringului de dans, despre meniu in general, despre nr. de chelneri, despre TOT aproape.
si cica meniul de vegetarieni (sunt 20% dintre invitati)il face pe loc, scotand carnea de pe unde e. adica, la antreu, bietul vegetarian, printre care si mirii, mananca trei masline si o felie de cascaval, sa nu ni se aplece.iar la peste, ramane cu cartofii. si la sarmale cu varza, eventual, ca nu cumva
e, dar l-am pus la punct un pic si o iau de la capat, probabil, cu celalat sef de sala.
gata, mi-am varsat nervii. si nu le dau nici foc, uite asa...
pup fetele dragutze (adica pe toate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninny spune:

am vazut ca avea cineva niste pasi de vals as vreasi eu pls.pls pls pls pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

ninny trimite-mi pe PM adresa ta de mail si-ti trimit filmuletul cu valsul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lid spune:

Buna fetelor!
Eu scriu mai rar dar de citit va citesc de cel putin doua ori pe zi....asa ca sunt la curent cu tot ce se scrie aici.
Cu pregetirile eu zic ca stau foarte bine....adica mai sunt 4 luni pana la nunta si avem fotograf si cameraman (foarte buni), aranjamentul salii invitatii si marturii de la aceeasi firma (foarte frumoase si foarte ieftine mai ales), rochitza mi-am luat-o de la targ....ce ne mai lipseste este DJ-ul.
Daca avetzi sugestii in privinta Dj/ului as vrea sa-mi spuneti si mie ca eu chiar nu stiu la cine sa apelez....vreau sa fie cineva care sa stie sa puna muzica buna...sa danseze lumea in continuu. Pls HELPPPP

http://www.alidaandadi.myevent.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Buna seara fetelor am cam lipst in ultimul timp,dar sunt motivata am avut prea multe cursuri!
Tuturor miresicilor de sambata le urez Casa de piatra si sa aibe parte de o zi ca-n filme!!!
Mi-am cumparat cadourile care le voi da in chip de marturie fiecarui cuplu si rochita(pozele sunt in albumul nunta)!!!
Va pupacesc si spor la pregatiri va urez!!!

fotoIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Krelia mama, daca vrei sa-ti botezi copii tre sa treci prin astea. daca nu, ii lasi asa pagani .
Izabela . mi-e o rusine de mor, ca nu ti-am raspuns la PM. mersi de sfaturi. nu gasesc cadourile pe care vrei sa le dai. in schimb am vazut juramantul in fata primarului. Adica ati promis ca in decurs de 6 luni va casatoriti, nu? asa stiam ca se face.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput