Miresele anului 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 7
Rexanne spune:
Sal'tare fetele!!
Ooana, sa nu razi , dar si eu mi-am ales invitatiile (pentru toti invitatii!!!!) din aceiasi colectie de invitatii haioase! Nu stiu daca o stii, e aia cu mireasa pe bicicleta si cu mirele pe ghidon...Oricum, e super haioasa, ne reprezinta... Si cum majoritatea invitatilor ne sunt prieteni, nu am considerat ca e necesar sa facem doua tipuri de invitatii. Cui nu ii place, asta este...
Dragele mele, mi s-a pus si mie pata...da' o pata mare si cam uriasa...
Stiti emisiunea aia cu dansuri de la Protv? Ei, io m-am indragostit de pantofii pe care ii poarta dansatorii, aia argintii!!! Sunt absolut superbi!!!!Si vreau si io pentru nunta!! Stie cineva pe unde ii pot comanda, da esact aia? Nu va spun ca le-am scris si alora de la televiziune (asa de disperata sunt), dar nu s-au obosit sa imi raspunda...
Plizzzz help!!!
iu
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Alinutza79
Buna fetelor
voi pe unde va faceti rochiile de mireasa?Eu am nunta pe 8 iulie
si atunci voi avea 18 saptamani.Am citit ca ma pot ingrasa pana atunci intre 2-6 kg!!!!Eu mi-am gasit modelul la Alb si Negru dar vreau sa stiu dc o pot face mai ieftina in alta parte
Ma ajutati?
Nunta noastra
8 iulie
Si eu am fost insarcinata la nunta. Aveam 16 saptamani. Am avut rochita cu corset. Daca te uiti la poze nici nu se observa ca eram insarcinata. Si in plus, am putut sa mai dau drumul la corset daca ma strangea. E adevarat ca eu cand mi-am luat rochita nu eram insarcinata si nici nu aveam planuri pt bb, dar asa a fost sa fie. sa ai o nunta frumoasa si un bb frumos si mancacios.
Andreea 26+
POZE
dyadya spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
[
Si eu am fost insarcinata la nunta. Aveam 16 saptamani. Am avut rochita cu corset. Daca te uiti la poze nici nu se observa ca eram insarcinata. Si in plus, am putut sa mai dau drumul la corset daca ma strangea. E adevarat ca eu cand mi-am luat rochita nu eram insarcinata si nici nu aveam planuri pt bb, dar asa a fost sa fie. sa ai o nunta frumoasa si un bb frumos si mancacios.
Andreea 26+
POZE
Buna dimineata Duamna! Ce mai faceti? Bine sanatosi? Ce face bebe? Nu te mai prinde omul pe aici!
Uite, de la mine pt tine:
Diverse pentru nunta
elara spune:
quote:
Originally posted by ooana
Tocmai am pus pozele cu invitatiile si pantofiorii mei in "...pentru nunta!"...sper sa va placa!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
Felicitari si de al mine pentru achizitii. Frumosi si pantofiorii, frumoase si invitatiile (amandoua modelele) . Textul e acelasi la ambele?
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
elara spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
fetele,voi ce credeti e mai bine daca as avea buchetul de mireasa din flori artificiale,eu una as vrea sa il am si dupa nunta nu sa se ofileasca sa fie tocmai bun de aruncat. eu una as vrea sa il am acasa. voi cum va faceti buchetul din flori naturale sau artificiale?
Nunta noastra:19 august
Votul meu este PENTRU FLORI NATURALE, INDISCUTABIL.
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
elara spune:
quote:
Originally posted by BlueEyesquote:
Originally posted by elara
Kreliutz, multumesc si tie de incurajari.
Uffff ce de-a planuri am.... sa fac CD-uri cu muzica, sa fac videoclip cu pozele nostre... pt inainte de tort... sa fac si ornament pentru masina... Si vreau si eu verighete gravate si pahare inscriptionate...
Si mai avem si cocarde de luat.. Si vreau sie u pantofi ed saten si nu gasesc..
Tu te plangi? dar eu....care am nunta peste 3 saptamani....shi inca nu avem verighete, pantofi... Pahare inca mai cautam... Videoclip vroiam shi eu....imi venise de anu trecut ideea.... ca noi, fiind de 9 ani impreuna....avem poze de cand lumea shi pamantul. Dar nu prea gasesc moment in care sa il difuzam... shi loc potrivit
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
Aaaa, te inteleg. Stiu ca stam mult mai bine..dar asa simt... Ca trebuie sa ma grabesc.
Cat despre videoclip eu zic sa nu renunti la idee. Mie locul si momentul nu mi se par o problema. Eu vreau sa-l pun la local (pe un perete), inainte de intra tortul. Sa stingem luminile si sa il vizionam toti, iar apoi sa vina tortul. Ideea cu momentul asta mi-a dat-o Rallu si ii multumesc mult, fiindca ideea mea initiala era sa il pun la inceput cand soseau invitatii, dar nu ar avea acelasi impact, nu l-ar vedea toti...
Timpul (ca sa il fac) ma "omoara". Ca vreau sa scanez poze (ca si noi avem sute de poze, in octombrie anul acesta se fac 8 ani de cand suntem impreuna), apoi veau sa le "retusez" ici colo pe unde va fi necesar, si apoi sa fac videoclipul... Oricum sunt decisa sa il fac. Ce ma streseaza mai mult decat timpul este ca nu stiu cum si de unde sa fac rost de un videoproiector ..altfel decat inchiriat.
Seneca
elara spune:
quote:
Originally posted by Rallu
Iaca si eu pe aici ca n-am mai trecut de mult.
Azi fu cu adevarat prima zi la serviciu.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Succes mult in continuare.
Seneca
elara spune:
quote:
Originally posted by krelia
[purple]Bonsoir fetili!!!
cat priveste austriaca..nemtoaica.ce-ao fi..ca nici io nu mai stiu..m-am zapacit de tot...de fapt..nici nu ma mai intereseaza ..important e s-o vad aici, cu mine..saptamana viitoare, sper..caci vine cu avionu' singura....cu "posta"...cica era prea voluminoasa si taticutzu' n-a vrut s-o ia cu el...asta e ...mai astept...cum spuneam acum ceva timp....sper sa nu se-ncurce cu vreun frac, vreun costum strain, pe drum..si sa am probleme de acomodare cu ea..cu de-alde costumul lui iubi ..ca nush ce-i fac ...
[font=Comic Sans MS]
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Emotzii, emotzii....vine nemtzaloaicaaaa.....
Mmmmm, Kreliutz, ne tzii pe jar.
Uffff abia astept sa faci nunta ca sa pot vedea TOT . O sa fim toate numai ochi. Si rochitza, si la cocarde, si la pantofi, si la buchet, si la pahare, baloane, tort...
Nu o sa stim unde sa privim mai intai...
Seneca
kateryna spune:
krelia, vad ca la mine ai taiat biserica Ma treci si pe mine la loc cu Biserica Mantuleasa, pls
Nunta noastra
Ziua mea de nastere