Miresele anului 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 6
elara spune:
Voicutza, cu mare placere.
Atat ca eu retinusem ca cea cu tikerul era pentru cele cu bebei in burtica. Dar poate am retinut eu aiurea.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
voicu_bebi spune:
fetele,voi ce credeti e mai bine daca as avea buchetul de mireasa din flori artificiale,eu una as vrea sa il am si dupa nunta nu sa se ofileasca sa fie tocmai bun de aruncat. eu una as vrea sa il am acasa. voi cum va faceti buchetul din flori naturale sau artificiale?
Nunta noastra:19 august
BlueEyes spune:
quote:
Originally posted by elara
Kreliutz, multumesc si tie de incurajari.
Uffff ce de-a planuri am.... sa fac CD-uri cu muzica, sa fac videoclip cu pozele nostre... pt inainte de tort... sa fac si ornament pentru masina... Si vreau si eu verighete gravate si pahare inscriptionate...
Si mai avem si cocarde de luat.. Si vreau sie u pantofi ed saten si nu gasesc..
Tu te plangi? dar eu....care am nunta peste 3 saptamani....shi inca nu avem verighete, pantofi... Pahare inca mai cautam... Videoclip vroiam shi eu....imi venise de anu trecut ideea.... ca noi, fiind de 9 ani impreuna....avem poze de cand lumea shi pamantul. Dar nu prea gasesc moment in care sa il difuzam... shi loc potrivit
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
BlueEyes spune:
quote:
Originally posted by elara
Sunt cam off topic, , da' tre' sa ma racoresc.
Pe voi nu va enerveaza lista aia de invitati? Ca eu nu o mai suport. Numai cat ma gandesc la ea mi se strange inima. Ca e prea mare..si nu stiu pe cine sa mai tai... Ufffff
Si cand ma gandesc ca urmeaza aranajarea la mese...
Deci....noi ne-am enervat ... shi pana la urma n-am ami taiat nimica de pe liste. Ce mi 300, ce mi 350 de persoane? Am mai coamndat 50 de invitatzii....shi asta e... ca deja obosisem sa ne tot batem capu' pe cine taiem. Am avut in total 270 de invitatzii...mai avem vreo 50 de impartit in total. De fapt, parintii au mai mult, ca noi le-am cam dat... Acuma stam sa asteptam confirmari
Nunta noastra
Marturii
BlueEyes spune:
quote:
Originally posted by Divine girl
ce ma fac fetelor cu atatia invitati cati s-au anuntat pana acum ca vin??? Unde-i bag??? Ca noi le-am dat si celor care "stiam" deja ca nu vin dar ... surpriza!!! VIN!!! I-a gasit acuma dragostea de noi pe unii si rubedenia pierduta de mult pe altii ... ati mai auzit pana acum miri care se roaga sa nu le vina toti invitatzii??? Io-te-ne pe noi!!!
Uite ca mai este cineva in situatzia ta Am dat la unii invitatzia din politetze....shi ei ne anunta ca vin 4 persoane... O gramada din cei care spuneau ca nu vin... acuma se razgandesc... Bine ca in cazul nostru nu suntem presati de spatiu... Adik... este un separeu cjiar langa sala...si are perete din acela pliabil....deci putem largi leher spatiul....dar totushi...
Nunta noastra
Marturii
BlueEyes spune:
Alynutza... nu-i tarziu pe weekend sa-mi spui programul... Ca oricum ajung destul de greu pe la Cj...Mersi
Nunta noastra
Marturii
krelia spune:
Bonsoir fetili!!!
..ce sa va zic....Cuma' Gio, felicitari pt inelush (ca-ti vine din nou..esti ca si proaspata logodita, nu?)..cat priveste austriaca..nemtoaica.ce-ao fi..ca nici io nu mai stiu..m-am zapacit de tot...de fapt..nici nu ma mai intereseaza ..important e s-o vad aici, cu mine..saptamana viitoare, sper..caci vine cu avionu' singura....cu "posta"...cica era prea voluminoasa si taticutzu' n-a vrut s-o ia cu el...asta e ...mai astept...cum spuneam acum ceva timp....sper sa nu se-ncurce cu vreun frac, vreun costum strain, pe drum..si sa am probleme de acomodare cu ea..cu de-alde costumul lui iubi ..ca nush ce-i fac ...Pupicei la nepotzel si salutari cumatrului
oana, ce pantofi nastrushnici ti-ai tras!..auzi mah, da' unde-i porti (ca io nu ma dumirii...la civila sau is pt petrecere? )
Ursoaica, bine ai venit - esti pe listutza!
Cumi, dulapul e la locul nou, vecinii n-au batut in teava..insa..trebuie modificat ala vechi, ca sa intre unde-l vreau acu'..ehee..intreg roman....(asta pt cand o sa intri de dim. ...dk nu apuc sa intru io...)
..va pupicesc, ma retrag in plapumioare..ca-s asa obosita...m-au muncit..ca pe un ogar......hai...noapte buna..cu restu' ma "auz" maine....
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
dianette spune:
Draga mea, imi permit sa-ti dau eu un raspuns, de fapt un sfat: calduros de tot iti spun : fa-ti buchet din flori naturale ! Nici prin cap sa nu-ti treaca florile artificiale (artificialul nu-i bun ). Eu am ambele buchete - si de la cununie si de la nunta - acasa, uscate dar de fiecare data cand le vad imi amintesc ce frumoase au fost. SI chiar daca le-ai arunca (poate nu toti sunt asa sentimentali ca mine ), ai poze, ai casete care sa-ti reaminteasca ...
Sper ca nu te-am suparat cu ce ti-am spus, e adevarat, eu urasc florile artificiale dar asa sunt eu si nu toti tre' sa fie ca mine
quote:
Originally posted by voicu_bebi
fetele,voi ce credeti e mai bine daca as avea buchetul de mireasa din flori artificiale,eu una as vrea sa il am si dupa nunta nu sa se ofileasca sa fie tocmai bun de aruncat. eu una as vrea sa il am acasa. voi cum va faceti buchetul din flori naturale sau artificiale?
Nunta noastra:19 august
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
Rallu spune:
Iaca si eu pe aici ca n-am mai trecut de mult.
Azi fu cu adevarat prima zi la serviciu. De fapt se poate spune ca am fost si ieri dar atunci m-am dus numai sa-mi car materialele, ustensilele sau dau diverse lucrururi la sterilizat dar nu m-am apucat practic de treaba.
Azi in schimb......daca vreti sa vedeti un om necajit, va trimit o poza cu mine.
Nu pot sa ma plang. N-am stat degeaba, am avut destui pacienti. Culmea...toata lumea a iesit de la mine multumita dar eu simt ca tinde sa-mi cada cerul in cap.
Chestie de nervi tari (ai mei acum par din cauciuc).
N-am crezut ca mi se poate intampla mai ales ca am mai lucrat in alta parte (dar intotdeauna cineva a fost langa mine...chiar daca numai o asistenta).
Socul e imens.
Sa te trezesti singur cuc in cabinet, fara asistenta sau altcineva si sa trebuiasca sa iei decizii. Chestii care pana acum ti se pareau banale si le faceai fara sa te gandesti macar acum parca nici nu mai ai curajul sa le faci stiind ca intreaga responsabilitate e doar a ta.
Offf...e tare greu la inceput.
Eh...maine tot acolo mi-e locul si tot asa...in final imi intra in sange si o sa rad de inceputuri.
Dar pana atunci...
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
dyadya spune:
Neata fetelor!
Rallu, felicitarile mele sincere pentru debutul in campul muncii! Emotiile sunt inerente, oriunde ai lucra la inceput, e vorba de acomodarea cu noul statut, si anume acela de om pe care altii se bazeaza. Dar...trece repede, mai ales cand ai mult de lucru! Atunci nu mai ai timp de introspectii, ci tb pur si simplu sa-ti faci treaba.
Krelia, asteptam in rand cu tine sa vedem ce colet primesti! Speram sa fie cine trebuie inauntru!
Diverse pentru nunta