Mamici casnice (37)
Raspunsuri - Pagina 13
diadaniela spune:
Eu am zis deja ca vin asa ca e randul vostru.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
light spune:
Geani multumim de urarile de sanatate!Flavia sa stii ca nu prea cred ca se trateaza candidoza asa usor cu remedii naturiste. Eu am incercat mai intai cu stamicin, nu a mers, apoi cu tinctura de usturoi, nu a mers, cu glicerina boraxata, cu homeopate, cu ceai cu galbenele, cu tantum verde...Dar ideea e ca eu inca nu am certitudinea ca e candidoza. La analize nu a iesit nimic. Am refacut acum analiza, pentru ca am inteles ca tratamentul se face doar daca se stie exact ce ciuperca e. Si mai e si toxic pe deasupra asa ca nu are sens sa mai incerc dupa ureche un astfel de tratament. Sper ca macar sa iasa ceva la analizele alea. Ce e mai interesant, e ca aveam faringele inflamat si mi-a recomandat fenosept si picaturi cu vitamina A. Dupa zile de tratament nu ma mai ustura gatul si s-a mai curatat si limba. Dar oricum assta e abia inceputul tratamentului iar cel pentru candidoza, daca e, va fi altul mai tare.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
Danelutza spune:
Flavia n-o marit, dar profit sa suga cit mai mult ca-mi place, cam asha arat cind suge...
Cami imi pare rau pentru bunica ta. Sper sa-ti iasa bine minciunele, ca nu-i mare istorie, daca-s aratoase sint si gustoase, in secunda doi au disparut.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
diadaniela spune:
Iar incepeti cu dulciuri si mancaruri? Nu stiti ca eu sunt permanent la dieta?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Dana_ch spune:
Buna zanelor,asa poate mai dispun pe cineva pe ziua de azi,
Lipseste omul putin si voi va faceti de cap,pai uite cate pagini am de citit,dar citesc tot pe cuvant,ca ala micu asculta muzica(cutiuta muzicala)a avut grija sorasa de acest lucru ia luat de net,ca eu nu am nici timp si nici nu ma pricep don-soara e la scoala,soatza la scarbici si eu imi fac de cap.
am fost cu Lucas la dr ca are o stomatita urata si vineri cand am fost la dr.mi-a recomandat badijonaj cu glicerina boraxata si mai mult rau ia facut de ia curs sange de la buze asa de tare sau crapat si am schimbat tratamentul si pentru ca era si ragusit mia dat si ceva pentru gat,lasa ca trecem noi si de asta.Pot sa ma laud ca copilul meu e prima data cand ia medicamente in 6 luni.
revin,ma duc sa cetesc
Poze cu Lucas
impreuna spune:
Mai fetelor, ma nervati:) Hai mai faceti propuneri pt locul de intalneala, ca nu-i nimic batut in cuie, nu ne lasati doar pe mine si pe Svetlana, ca atunci hotaram singure si va ducem unde vrem noi
Lucia sper sa iti iasa bine analizele, sau mai ales clare sa sti macar ce ai, cred ca e destul de enervanta situatia. Si atunci gasesti si un tratament bun. Eu nu prea stiu ce sa-ti zic k n-am incercat, doar am citit...
Dana_ch imi zici?
Uite acuma mi-ar trebui un sortz din ala, ca ii pregatesc mancare barbatului, da sunt cu socru acasa
Flavia (sotie si mamica fericita)
malla spune:
Ma lipseste omul cateva ore, si voi va faceti de cap, scriind de zor!!!
Maria2mami, ia apucate tu de reparat cablu ala de net, incearca macar ca din 30 de incercari, o fi una buna!!! Da ai grija sa nu te curentezi,... aoleu, mai bine lasa!!!
Flavia, multumim de incurajari, avem nevoie!
Porumbelul pacii , unde esti mama, de nu dadusi pe aici? Pai nu stii ca esti asteptata?
La fel si Gegea, , te asteptam... sau esti la plimbare??? Si la noi e fain afara, dar o facui lata!!! Avusai niste puncte negre pe fata si nu imi dadura pace pana nu le piscali... si acuma arat tare rosie la fata, mi-0e rusine sa ies asa afara, mai stau o ora sa imi treaca!!!
Alexa si mami, asteptam vesti bune!Suntem cu gandul la voi!
Ange, cum te mai simti? Aseara erai fresh, azi esti in forma???
Deci, inca nu v-ati hotarat unde sa "popositi"... :) Asa-s femeile, se hotarasc greu dar si cand o fac ... nu mai poti sta in calea lor! :)
Pupici la casnicute!
A, eram sa uit pentru Flavia si Mirela Lucia, in legatura cu candidoza, si eu am trecut prin asa ceva, este ingrozitor de aiurea, mi-a prescris doctorita ovule Gynozol, si dupa ce am facut acest tratament nu am mai avut probleme niciodata. Poate merge si la voi!!!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
Anculina spune:
Buna!
Maria2mami te admir pentru taria cu care treci printr-o situatie asa de frustranta si grea! Capul sus si numai bine!
Scuze , am uitat numele, mamica cu sotul care se opereza, succes si insanatosire grabnica! Stiti ca si eu m-am operat pe 15 februarie si sunt inca ff sensibila la un asemenea subiect, asa de sensibila incat m-am suparat si pe nasii si pe cumetrii mei pt ca n-au venit nici pe la spital nici apoi pe acasa si na, ca am spus verde in fata ce gandeam ca omul trebuie sa iti fie aproape si cand esti la pamant, nu numai cand dansezi din buric la revelioane si alte alea...si minunata mea sinceritate m-a lasat fara nasi si cumetri...na!
fetele care mi-au explicat cum sa pun poze, pupici si multumiri, datorita voua sunt acum mai smekera si mai desteapta cu 1 punct!
Link-ul exact nu-l mai am, vad ca nu mi-a retinut adresa in agenda de adrese www frcventate des, dar oricum, da tu o cautare, e vorba de Philoxenia Bungalows, 3 stele, Halkidik, Sithonia.
In legatura cu intalneala, eu vreau !
Si am si o propunere : clubul IDM ( au biliard, ping-pong, etc, televizoare, atmosfera misto si un loc de joaca amenajat pt copii cu saltea de sarit, casuta, rampa pt masinuta...E haios.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
impreuna spune:
Bagai nasu pe la albume si am vazut ce am vazut:)))
Danelutza poza aia cu tine si Isa in cada e mortala. mami nebunatica O scumpa Isa ta.
Anculina ma uitai si la pozele voastre de la Pasti, fain a fost la Brasov. Cine-i fetita mai mare?
Am facut ceva si sper sa nu te superi, e vina mea ca nu ti-am zis de la inceput si am uitat ca tu ai deja un album: ti-am mutat pozele in albumul tau, sa le ai pe toate acolo. Si asa punem fiecare in albumul propriu cand avem poze noi
Flavia (sotie si mamica fericita)