Clubul moldovencelor de peste Prut (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cornelia, n-am mers la cresa azi, ca Vlad e tot bolnavior asteptam sa-i treaca.
Listuta e inca in curs de elaborare, Rodica mi-a sugerat sa pun si bebeii in ea, ca sa nu scapam ocazia sa-i felicitam si pe ei.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Buna dragelor!
In sfirsit a venit sotul si am fost mai mult pe drumuri...
Duminica am fost la tara, unde Paula s-a simtit tare bine, dar nu a vrut sa doarma la amiaza. Nici nu stiu de unde a avut atita energie...
Lili si Nati, ma bucur ca ati petrecut timpul frumos impreuna! Pacat ca nu ati facut poze...
Lucia, atita am asteptat poze la bucatele tale si in sfirsit mi-am clatit ochii. Tare frumoase si apetisante!
Nata, multa sanatate, sa-ti treaca de tot viroza si felicitari pt premiul luat!
Doroti, pe unde esti?

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Rodica, n-am facut poze duminica, dar ieri in Gradina Botanica da acus pun 3 fotografii in albumul meu de pe contul comun.

Gata, puteti folosi invitatia trimisa acum citeva zile pentru a intra in albumul meu, o sa vedeti poze noi facute in Gradina Botanica.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

HELLOOOOO LA TOATE FETELE! CE MAI FACETIEU UITE SUNT LA MUNCA ACUM,AM TRECUT SA VA SALUT.IERI CAND AM FOST PE AICI AM UITAT SA VA ANUNT CA............IN CURAND VOM FI ,NASI,MAI EXACT LA SFARSITUL LUI MAI,LA CUMNATA MEA,CA EI PARCA AVUSE-SE PE ALTCINEVA DAR PERECHEA RESPECTIVA NU MAI POATE SA II ONOREZE CU ACEASTA OBLIGATIE...SI UITE ASA TOTUL A CAZUT PE NOI,IN ALTA PARTE CHIAR NU AU AVUT LA CINE APELA,STITI SI VOI CUM E CU GASITUL NASILOR IN ZILELE NOASTRE,F.F GREU SE MAI LEAGA CINEVA LA O ASEMENEA INCERCARE.ACUM CA A MAI RAMAS MAI PUTIN DE O LUNA TRE SA FACEM TOTUL,SA NE GANDIM DE TRADITII SI ALTE OBICEIURI CE TINE DE NASI,PLUS CA TRE SA LUAM SI ICOANE SI LUMANARI DE CUNUNIE,APROPO,FETELE DIN BUCURESTI NU STITI VOI CUMVA DE UNDE PUTEM GASI ACESTE LUCRURI,CA ICOANE AM MAI VAZUT,RAR CE-I DREPT,DAR LUMANARI DELOC,NICI STIU DE UNDE SA LE PROCURAM.
HAI CA V-AM LASAT MAI AM UN PIC DE TRABA PE AICI VA PUP SI O ZI BUNA MAI DEPARTE

sirbu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna moldovenci!
La noi totul bine, nu am nascut.Sotul nu stiu ce a mincat si mi so otravit, si am cam stat mai mult pe linga el.
Noutati nu prea, doar ca vreau sa nasc mai repede.

doroti_5 38+ cu Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Tania, felicitari pentru o functie asa de importanta! Sint sigura ca o sa va descurcati de minune. Icoane am vazut in magazinele cu produse specifice, sau in biserica. Oricum, daca le cumperi din magazin, trebuie sa le duci in biserica, sa le sfintesti, cel putin asa stiam eu. Luminarile pentru cununii le poti cumpara din florarii, gata facute sau dai comanda. Mult succes!

Diana, multa sanatate sotului! Si rabdare tie

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Merci Nata, pt receta, dar in romana receta nu era pe nicaieri. Vreau sa-mi fac o carte de bucate pentru mine si am inceput-o deja in ro. Apropos, sotul meu e pe 25.06 :D dupa tine, Nata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Hristos a inviat, fetelor!
Si eu sunt prima zi la munca dupa concediul bine meritat. Tare greu e sa muncesti pe o asa vreme frumoasa. Numa bine de stat pe o terasa sau in parc...
Da' las' ca vine si vremea mea, pana la concediu mai am 2,5 luni, asa ca mai rabd eu putin.

Doroti_5
Nastere usoara sa ai!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/album?.dir=3929

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Cristina, bine ai revenit! Cum a afost acasa? Vadim ce mai face?
Doroti, exact asa eram si eu, nu mai aveam puteri si tot ma intrebam cind nasc o data?
Vio, pai nu cred ca e problema s-o traduci in romana. Reteta salatei este pe mai multe site-uri rusesti, eu am luat-o de pe altul, dar nu chiar nu vad o problema in a o traduce, ca doar nu are nusce ingrediente.

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Rodica Acasa o fost tare fain, mai ales ca n-am fost demult pe-acasa. Si plus la asta toata lumea prin jurul meu cu tot felul de intrebari cum ar fi daca vreau asta, sau daca mi-i pofta de altceva, etc. Atat la mama cat si la soacra e primul nepot/nepoata. Vadic lucreaza si el, da nu la vreo firma, asa pe cont propriu. La el e mai lejer, ca-si face singur programul cum vrea el. Are grija si de caine, desi cainele e cadoul pentru mine. Insa tot in grija lui este. Ca eu si ajung mai tarziu ca el acasa, si plus la asta , asa ca n-are incotro.
Natalia(Balbina) M-am uitat acuma peste pozele cu deserturile tale. Ce sa mai zic, mi s-a facut asa o pofta de ceva bun...Abia astept sa ajung acasa sa-mi iau o prajitura. Mare gospodina mai esti! Bravo!
Si in general am observat ca mai toate sunteti profesioniste in ale gatitului, care mai de care. Am inceput sa-mi copiez intr-un fisier toate retetele interesante, ca in concediul meu de maternitate sa incep sa experimentez.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/album?.dir=3929

Mergi la inceput