Aspirante peste 30 ani , femei care stiu ce vor-11

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

si v-ati facut de cap calumea ca erati pe pagina 3 cind am revenit io!
mai, adunarea, organizarea!
gata cu distractia, la munca fetele, ca ne sta bine si este cu folos.
IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Fetelor, dupa curetaj dr mi-a spus ca trebuie protectie timp de 3 luni (timp in care se reface endometru...) si mi-a propus anticonceptionale Yasmin sau aleg eu alt mijloc de protectie. Numai ca pilulele le iau practic la 6 saptamani de la curetaj (mie mi-a venit CM la 2 saptamani de la curetaj, dr spunand ca al doilea conteaza sa fie la 28-30 zile), prima luna fiind cea in care dublez protectia si tocmai cand ma obisnuiesc cu ele trebuie sa renunt pentru ca am ok pentru o sarcina. Desi sunt matematician efectiv nu gasesc logica. Va trebui si sa repet analizele (lysteria, toxo, citomegalovirus) pt ca nu am avut asa ceva...
Partea buna este ca mi-a dat unda verde la "toate sporturile care-mi fac placere".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Buna ziua Romania muncitoare!!
N-am mai intrat de multa vreme, da' hai sa va mai tai si eu din avant, pentru fetele care ma stiu sa fac o recapitulare, iar pentru cele care nu ma stiu o informare.

Am implinit alaltaieri 32 de ani, ma chinui de vreo 3 ani propriu zis sa raman gravida, anul trecut in septembrie am facut laparo pentru trompe obstruate, au trecut 7 luni de atunci, am fauct monitorizari si stimulari ovariene, si........NIMIC.
Am renuntat la incercari, pur si simplu nu mai am nervi sa mai fac ceva. De fapt nici nu mai am ce sa fac, medicul meu mi-a zis ca am 1 an de incercari inainte sa ma duc la FIV. De FIV nu am bani si nici sotzul nu vrea...deci.. m-am cam resemnat.
Insa asta nu inseamna ca trebuie sa renuntati si voi. In privinta problemelor cu trompele staful meu este asa: laparo, prestat o jumate de an maxim, FIV. Alte sanse nu exista

Va pupicesc pe toate

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

cami iubita imi pare sincer rau...speram din tot sufletul sa apari cu o veste buna!!!!
da io tot nu cred ca ai renuntat de tot...
iti doresc exacat cand nu o sa te astepti sa ti se implineasca visul...
"La multi ani!!!" sa fii iubita si fericita...si sa nu te mai supere sotzul niciodata!!!!!

mama io incerc de 13 ani...da de azi am intrat in focurile celui de'al 13'lea an...si uite ca tot nu ma las!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Liana, sincer... incerc de multa vreme. Insa de tot atata vreme stiam ca am o problema, sau banuiam ca am o problema. Am lasat-o asa pentru ca nu eram sigura ca imi doream copil cu persoana cu care am stat aproape 7 ani. Cand insa am redescoperit iubirea, acum vreo 5 ani.. m-am apucat de "prestat". Hotarata ca vreau copil.. am fost acum vreo 3 ani. Evident, prea tarziu. Doctorul meu nu e Dumnezeu. Cu trompe care sunt infundate de vreo 12 ani ( de cand am racit puterninc in urma unui avort la cerere), ma mir ca a putut sa-mi dea si 50% sanse!!
Cred ca mi-e mai bine in faza asta de resemnare decat sa mai trec prin cosmarul monitorizarii ovulatiei, "prestatului" cu atentie si depresia CM-ului sosit la fix.
Si.... multumesc pentru urari!! Poate doar varsta sa ma mai deprime acum

cami

Mergi la inceput

io iti doresc sa nu te mai deprimee nimik..niciodata!!!
ia la mama o gura de optimism... ca io am destul...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

cami, cand ai zis stimulare ai eliminat si inseminarea, nu?

Mergi la inceput

aoleu, da ce lume nefericita pe aici!
va pup dulce ca sa nu mai fiti(ma rog, daca ma puteti lua in seama azi)
IULIA

Mergi la inceput

io te bag

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

s-au scumpit tigarile, ce bine imi pare,
uite asa va mai lasati, si e cel mai tare.
c-o sa faceti voi bebici, multi ca si tutunu,
pina numarati corect, poate pin'la unu.
IULIA
v-ati lasat de fumat?

Mergi la inceput