Durerea unei pierderi de sarcina (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Lariana suntem cu sufletul alaturi de tine!Poate se intampla o minune si o sa fie totul bine.Cred ca toate fetele care posteaza aici au trecut printr-o experienta similara si stiu prin ce treci. poate pe tine te va asculta.Mai vorbim.

Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Fetelor trebuie sa ne gandim ca intotdeauna se poate si mai rau, ca sunt oameni si mai nenorociti de soarta si atunci putem suporta mai usor durerea noastra. Eu, de exemplu, ma gandesc mai mereu la o prietena a mea careia i-a murit in 2004 (toamna) singurul copil, o fetita de 2 ani jumatate, ptc a luat un medicament. Au suferit ingrozitor si noi pe langa ei si in decembrie 2005 a nascut o alta fetita si acum e deja insarcinata cu al doilea copil (m-a durut treaba asta, ptc am aflat de sarcina ei imediat dupa ce a murit copilul meu). Deci au putut trece peste suferinta, ii vad zambind din nou si facand planuri de viitor. Si pot vorbi despre prima lor fetita fara sa mai planga.[/brown]

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Laura Ioana si eu ma gandesc ca sunt oameni mai necajiti si mai nenorociti decat noi si asta imi da putere sa suport mai usor tot ce se intampla, sa ma multumesc cu ceea ce am.
Prietena ta care a ramas insarcinata foarte repede dupa pierderea fetitei imi aminteste de prietena sora-mi care a nascut o fetita cu malformatii severe(nu putea sa respire fara ajutorul aparatelor) si ptr care ea si sotul au hotarat deconectarea de la sistemul de sustinere in viata dupa 2 zile de la nastere. Toata lumea i-a condamnat mai ales atunci cand a nascut un baietel la 1 an de la acel eveniment. Dar sora-mea a avut ocazia sa o cunoasca mai bine decat tot ceilalti si sa afle ca a avea un copil cat mai curand a fost singurul lor motiv de a-si continua viata, ea era foarte deprimata, cu ganduri sinucigase uneori si chiar psihologul le-a recomandat sa mai faca un copil cat mai curand. Noroc ca s-a intamplat repede ca cine stie daca ar mai fi trait acum.

Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

lariana, nici nu stiu ce sa iti spun...Nu stiu ce as fi vrut sa mi se spuna in orele pe care le-am petrecut intre aflarea diagnosticului si momentul in care am ajuns la spital... Eram ca drogata si plingeam incontinuu si nu voiam sa ma duc...Off, suflete...
In afara de posibila malformatie (nu stiu pe ce este bazat acest diagnistic/presupunere, dar doctorii arunca usor cu cuvintele, ca si doctorul meu mi-a zis prima oara ca copilul a fot malformat si cind s-a dovedit ca placenta era cea bolnava, mi-a zis cu usurinta ca malformatia era doar o ipoteza...), cred ca restul poate fi "reparat" cu medicatie pentru prematuri...
Nu stiu la ce spital e dr. ta, dar si eu as zice sa te duci la un spital mai dotat. Cel mai dotat, daca se poate. E posibil sa nu aiba deloc malformatii, sa fie doar un pui mic, mic de tot care sa aibanevoioe de cea mai buna aparatura si medicatie ca sa supravietuiasca.
Iti doresc sa fie toate bine si baietelul tau sa fie sanatos si sa va bucurati de el. Curaj maine si incearca sa gindesti pozitiv.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lariana spune:

Fetelor vreau sa va multumesc pentru ca sinteti alaturi de mine dar eu mai sper sa fie bine bb sa fie alta cauza pentru care nu a mai crescut, nu mi-am pierdut speranta si nu o sa mi-o pierd pina in momentul in care o sa-l vad si m-i se va confirma acea malformatie.
Acum stau si ma gindesc cum e mai bine sa nasc pentru ca am auzit ca travaliul e foarte lung in astfel de cazuri si eu ne mai avind lichid nu as vrea sa se chinuie bb cind va iesi asta ,daca o fac pe cale naturala.Oricum asta cred ca se va stabili miine.Spuneti sa ma duc la alt spital? La cine? Cine s-ar baga la o sarcina cu probleme,caci am vazut ca toti fug de asa ceva vor numai nasteri usoare, bb-ii fara probleme.Si noi parintii ne-am dori copii sanatosi ,dar daca nu se poate cu ce sintem noi vinovati?Multa bafta tuturor la bb iar cele care au in burtica le doresc sanatate multa.Vom vorbi cind ma voi intoarce.

mama cu doua comori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Lariana, draga de tine, prin ce chin si suferinta treci! Dar nu inceta sa speri, poate, vorba lui Ale, e un pui micutz si sanatos. Ma rog sa fii bine; probabil la ora asta esit deja la spital ,sper ca la unul cu aparatura buna, care sa-l ajute pe baietelul tau dupa nastere Asteptam cu sufletul la gura sa ne dai vesti.

Laliq sa-ti dea Domnul un baietel sanatos

Bianca o inteleg perfect pe sora ta. Si oamenii astia sunt culmea! Judeca fara sa stie ce e in sufletul unei mame (de fapt, si-n sufletul unui tata) care isi pierde copilul si-si dau cu parerea fara sa-i intrebe nimeni nimic Sa-ti traiasca nepotelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lariana spune:

Buna fetelor.Sint acasa pentru ca in urma unei ecografii s-a vazut ca mai am lichid si exista flux sangvin pe cordonul ombilical.Acum ma aflu acasa si voi face zilnic perfuzii cu vitamine.Dr mea nu prea mi-a dat sanse prea mari si mi-a zis sa nu ma bucur pentru ca nu s-a aflat din ce cauza nu creste bb.Fetelor am sufletul rupt nu in duoa ci in zeci de bucati.Acum inteleg sensul cuvintelor "numai mama sa nu fii".Va voi tine la curent cu toate si sper sa se sfirseasca cu bine.Multa ,multa sanatate la toate si in special la bb.
'

mama cu doua comori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Lariana , Dumnezeu sa-ti dea putere sa fi tare.Sper sa fie bine pt. tine pana la urma .Mult noroc si sanatate.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

lariana imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta, sper din tot sufletul sa fie bine pana la urma. E bine ca va dat totusi o speranta. Si dr mai gresesc asa ca poate se termina cu bine pana la urma. Multa sanatate la amandoi.

Eu am fost la dr azi si se pare ca operatiea s-a vindecat si ca totul e in regula. Mi-a spus sa mai astept o luna sa fac 3 de la nastere si apoi sa incerc din nou. Mai spune ca nu este obligatoriu sa mai am probleme cu placenta la urmatoarea sarcina.
I-am dat si raportul de la spital si zice ca din ceea ce scrie acolo, vasa previa (diagnosticul care l-au pus) se putea vedea la eco. Cand ma gandesc la dr care mi-a facut eco cu o sapt inainte...... nu stiu ce sa mai cred...

Ileana
Nepotul meu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

lariana, ma bucur mult pentru tine. Sper sa fie bine pina mai incolo...

ileana... nu vreau sa pun paie pe foc, dar putea fi detectata de muuuult aceasta conditie, nu doar cu o sapatamina inainte . Am gasit o www.medicdirect.co.uk/images/vasaprevia.gif" target="_blank">poza destul de explicita si un www.mothersbliss.com/nine/concerns/probv.asp" target="_blank">site.

Pupppp si promit sa revin, acum fug la doctor.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Lariana Doamne ajuta sa fii bine! Incearca sa gandesti pozitiv, chiar daca pare imposibil, ptc starea ta este transmisa copilasului. Ai mai cerut si parerea unui alt medic? Eu zic sa incerci, ptc dr gresesc foarte des Sa ne mai tii la curent cu evolutia sarcinii

Ileana ce bine imi pare ca te-ai vindecat! Ai fost la dr aici in Romania? Si ti-a dat unda verde? Eu inca am sensibilitate la atingerea pielii burtii, si deasupra operatiei carnea e deodata mai in relief (de la operatie in sus). Tu mai ai linea negra pe burta? Eu pe 30 fac doua luni si tot se vede si inca tare!

Ale

Am fost duminica, de sfintii C-tin si Elena, la o cabana si erau acolo 3 gravide, din care una mai are si o fetita de 5 luni. Am cazut iar de pe optimismul ce ma apucase si am plans prin spatele cabanei sa nu ma vada nimeni. Au vorbit numai despre copii...si mie imi venea sa le strang de gat Am mult egoism in mine in momentele astea, dar nu ma pot abtine

Duminica botez un baietel si cand am cumparat hainute imi venea sa plang in magazin

Mergi la inceput