Bebelusi de sept-oct 2005 (104)
Raspunsuri - Pagina 15
roxi23 spune:
Biumil tare rau imi pare pentru Milan...mai ales ca eu stiu ce inseamna...numai ca noi am stat internati 3 saptamani. Ce tratament ti-a dat?
Nu mai tin minte, imi poti spune ce simptome a avut? La ce dr ai fost?
Hai ca te asaltez cu intrebari...si poate nu e momentul...
Sanatate multa!
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
BiuMil spune:
Hilde, sa ne mai dai cate un semn de viata ca sa stim ca esti bine

....nu de alta da' zilele astea s-au cam potolit astia cu stirile si panaaaa maaaarti....![]()
![]()
![]()
. spEr ca nu te superi!
ma alatur si eu fetelor care te sustin

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Antoanela23 spune:
Buna fetele,
Mai bag si eu un ochi din cand in cand, ca sunt la serviciu si am asa un drag de munca... sa nu mai ziceti la nimeni.
Si lucrez si maine, cand sotu-mi e liber,
.
Roxi, ti-am vazut glow-ul, e coool.
Hilde, e naspa situatia, iti tin pumnii sa fie bine pana la urma.
Multumesc fetelor care m-au incurajat pt scoala de soferi,
. Merge mai greu decat mi-as fi dorit dar daca am stat fara permis pana venerabila varsta de 36 ani era clar ca nu e nici un pui de Schumi ascuns in mine.
Codruta, am vazut crema Mustela cu FP 50 la marmacie, era singura pt copii.
Ah, am uitat sa va spun ce mi-a zis pediatra cand am fost sapt trecuta la controlul de 6 luni. Am intrebat de iaurturi si branzici pt pitic si mi-a zis sa nu-i dau, ca au aport mare de proteine. Ca el isi ia calciu destul din laptele pe care-l mananca, proteine din carnita pe care o adaug la masa de legume (20-30grame) si ca prea multe proteine il predispun la obezitate pt mai tarziu. Nu stiu ce sa mai cred, si in carticele belgiene am gasit ca poti da iaurturi si branzici la bebelusi iar madama mi-a zis exact pe dos.
Si cica nici rosiile si citricele nu-s bune pana la 1 an, ca sunt prea acide.
Ma duc sa mai citesc din urma, pupaturi la fete,
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
BiuMil spune:
no problem roxi...
am fost la Dr Marcu la Medlife, cu simptomele muci kilometrici ce durau cam de 1 sapt cu 2 zile pauza, tuse expectorata (de aseara ) si wheezing (tot de aseara).
ne-a dat asa: pe langa aerosoli 2 zile (doua substante dar nu prea inteleg cum se numesc), 2 injectii Dexa (prescurtare de la ceva, dar nu stiu de la ce...in principiu un antiinflamator)dupa ce terminam cu aerosolii luam Predison 1/2 cp x 2 ori pe zi timp de 2 zile si apoi 1/4 tot timp de 2 zile. in total 4 pastile. plus sirop Sumetrolim 2ml la 12 ore timp de 3 zile.
ne-a mai recomandat si sa nu iesim din casa si sa nu facem baie, plus comprese calde pe gat....aici m-a incuiat ca eu nu ma pricep deloc la din astea....tu i-ai pus comprese??? cu ce sa i le fac? cu apa calda? dar oare sta sa ii pun eu comprese?
3 saptamani zici ca ati stat in spital? mi se pare foarte mult...a avut ceva complicatii? sorry daca ai mai povestit pe aici, dar nu mai tin minte.
Antoanela23 spune:
Sanatate multa lui bebe Milan si celorlalti bebici bolnaviori, sa va feceti bine cat mai repede si mai usor.
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
BiuMil spune:
stie cineva sa schimbe capitolul? daca nu, ma bag tot eu, dar tot nu am prins schema cu link-ul la cap precedent...daca nu si nu, fac asa cum stiu si repar maine...
BiuMil spune:
multumim antoanela si celorlalte fete pentru urari!
roxi23 spune:
BIANCA schimba tu capitolul daca te pricepi ca io-s varza si apoi iti povestesc cu bronsiolita!
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
BiuMil spune:
haideti, un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74707" target="_blank">aici