Bebelusi de sept-oct 2005 (104)
Raspunsuri - Pagina 14
nicole74 spune:
Buna seara!
Nu stiu daca va mai amintiti de noi, insa din pacate nu prea am timp sa intru, iar cand intru, doar va citesc. E cam naspa cu munca, mai ales ca am avut de adus la zi situatia din octombrie pana acum. Sper sa pot sa intru mai des, acum ca am ajuns la zi.
Noi suntem bine in general (ne-am deranjat la burtica de la un iaurt cred eu si o saptamana am cam tras-o si acum mai face un pic moale, asteptam rezultatul analizelor, ca nu am vrut sa-i dau antibiotic pana nu vad daca are ceva, mai ales ca nu a facut febra si a mancat; am tinut doar regim si niste pliculete cu diverse prafuri).
Asteptam sa faca 9 luni sa facem antirujeolicul, iar apoi la 10 si la 11 antimeningita, asta ca am fost eu tuta si i-am facut schema gratuita.
In rest va pupam pe toate si pe toti bebicii si uram multa sanatate celor bolnaviori.
Codruta am admirat-o pe Petra cu palarioara, o adevarata domnisoara, ce mai.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
deeapui spune:
Alinam, eu mango i-l dau crud. il pasez si i-l dau cu biscuit, ca e mai acrisor. lui Alex ii place ft mult.
Deeapui si bebe Alex
poze si www.dropshots.com/andreeatitza" target="_blank">filmuletze
deeapui spune:
Hildi, pe mine ma tot ameninta sotul ca o sa-mi zica si el intr-o zi ca nu are chef, sa vad cum ma simt
. o fi si din partea sotului tau tot o razbunare pt refuzurile primite pana acum? ma gandesc si eu...
Deeapui si bebe Alex
poze si www.dropshots.com/andreeatitza" target="_blank">filmuletze
Carmi spune:
Codruta, eu stiam de FPS 30 la copii, da cred ca merge si 25, nu e mare diferenta. Nici noi n-o inselam pe Petra
, desi am facut poze cu Maria a Danei_flor la Bucuresti![]()
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Hildegard spune:
DEEAPUI, EU NU MI-AM REFUZAT SOTUL NICIODATA
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter
alinam spune:
Deea merci, maine incerc si eu .....cu cereale probabil, sper sa ii plaka ca am citit ca e plin de vitamine, minerale.
Mai m-ati distrat grozav cu discutia despre soti fara chef hehehe, Hilde e tare mama ta si a mea e cam la fel, aveam o prietena care vroia sa se marite cam tanara si mama ii zice:" da ce sa te mariti acum? iti e drag? *da* ei atunci f***l" iti dai seama ca am ramas masca da acum m-am obisnuit cu ea.
Hilde eu imi refuz sotul sistematik, stiu ca nu e bine dar zau ca uneori sunt prea obosita sau chiar fara chef, cand e vorba de sex treaba aia cu pofta care vine mancand e foarte adevarata, dar daca el m-ar refuza pe mine ooo s-ar skimba foaia hehehe m-as face fok si para (treaba asta e de la credinta ca barbatii au chef orikand, desi nu cred ca e adevarat). daca mi-ar zice nu am chef eu i-as raspunde: da eu am, asa ca facem sex ! si gata hehehe , acum serios treaba asta e cam nasoala iar cu indiferenta cred ca ii faci jocul, parerea mea, iar treba asta cu barbatii timizi ...... sa ma ierte cel de sus da numai timizi nu sunt, de multe ori s-a dovedit ca de fapt vor sa faka pe timizii ca in capsorul lor e o mare de fantezii ...mda cred ca ar fi cazul sa nu mai aberez.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
roxi23 spune:
Imi facui si eu ID cu efect glow! Fain, nu? si uite asa, usor usor, mai adaug o steluta?
E careva pe aici ca am chef de o barfa mica!
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
roxi23 spune:
e totul OK Hilde? ma refer la "piticii" de pe creierul sotului si la nervii tai!
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
BiuMil spune:
mai fetelor ma bag si eu peste discutia voastra...si ii dau cu ale mele. am fost azi la dr cu Milan si are bronsiolita acuta. am facut deja 2 sedinte cu aerosoli si nu ii mai curge nasul, dar tot tuseste. mai mergem si maine. pe langa asta avem si tratament. offf...sunt asa suparata, imi vine sa il iau in brate si sa nu ii mai dau drumul pana la vreo 30 de ani!!![]()
si cand te gandesti ca vroiam sa plecam la munte zilele aste...bine ca nu am plecat, cine stie ce mai pateam!!!
una peste alta fetelor, si eu sunt asa nesuferita de la o vreme de nici eu nu ma suport uneori! si ma supar si imi trece...si tot asa! si toti mi se par nebuni si ciudati...tot hormonii sa fie?! pana cand?
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005