Bebelusi de sept-oct 2005 (104)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Sunt si eu pe aici dar mi-e o leneeeeeee!!!!!!
Parca sunt batuta in cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

Hildegard, ii dau cereale in laptic. nestle (orez, porumb si tapioca). si-s atat de curioasa ce e tapioca asta...

Simona, buna ideea cu iaurtul! si am vazut ca functioneaza la multi prichindei.

codruta, ma gandisem si eu la ananas. imi cumparasem de dimineata sa-mi fac niste compot (ca am voie ) si mi-am dat seama ca ar fi bun si pt radu. dar oare ananas crud poate sa manance? sau e deja mult prea mult?

deeapui, felicitari pt somnicul lui alex!

BiuMil, sanatate multa lui milan!

aaa, sa va zic faza: manca radul meu in disperarea aferenta si incepea sa urle dupa 2-3 inghitituri. asta intr-o zi, a doua zi, a treia zi la fel, si la legume, si la fructe, si la borcanase, si la orice. se vedea ca bietul copil vroia sa manance, plangea si tot deschidea gura laaarg sa-i dau. dupa multiple eforturi de deductie logica am descoperit cauza: lingurita lui de silicon ii atingea cred chiar locurile dureroase ale gingiei. i-am dat cu o lingurita normala si a mancat copilul fara urlete.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

codruta, de apa plata... nu stiu cat o tin desfacuta. nu mi-am pus problema. se termina repede o sticla pt ca si eu si sotul bem tot apa plata ca si bebe. punga de cereale o tin pana se termina. dar deja cred ca v-am obisnuit cu faptul ca sunt o mama complet iresponsabila si nu prea citesc instructiuni de folosire.

poze

Mergi la inceput

tonnia, lasa leeenea!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Kristinutza,
Tapioca - este o substanta alimentara fainoasa, extrasa din tuberculele maniocului folosita in alimentatia copiilor.
Manioc - planta erbacee tropicala, din a carei tubercule se extrage tapioca.

vreau sa va spun ca sunt certata rau cu sotu, rau de tot.
imi vine sa mor nu alta.
Efectiv nu-i mai pasa de mine. Asta simt eu. Si nu pot sa nu zic la nimeni. Sorry!!!
Daca ma intelegeti bine, daca nu....asta e. Nu ma judecati, va rog!
cum sa povestesc.......mi-a rusine, serios. Mai bine ma abtin.
ma simt cea mai pusa la parte femeie de pe lumea asta!asa suparata n-am fost pana acum pe el.
Aseara i-am spun ca divortez,

Imi bag picioarele in viata asta. No acum am zis-o! Eu m-am saturat sa traiesc la regim

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Hilde, cred ca si el e stresat si obosit, nu-l presa.

Bai, ce lene vad, cred ca e ceva in atmosfera...

Mergi la inceput

Hildegard, multumesc de lamurire! stiam eu ca n-am mancat cand eram mica tapioca din manioc. pai daca e tropicala!

eu zic sa povestesti si de sot (asta daca nu citeste si el dc ). ca io una povestesc aici de toate. te mai racoresti si tu si o sa vezi ce mamici istete avem noi aici in grup. am vazut eu ca vin cu tot felul de idei salvatoare, iar daca nu, macar mai zicem si noi cum sunt sotii nostri.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Codruta, vad ca au raspuns fetele, asa si eu, ca ele, pana se termina apa, nu o inlocuiesc, la fel si cerealele.
Hilde, cred ca te inteleg foarte bine si noi tot la regim de cand cu bebe, plus servicul sotului care implica deplasari noaptea la firma, ca se strica masinile alea in draci si el trebuie sa le mestereasca.Asa de mult am nevoie sa fim doar noi doi, dar pana la concediul lui mai este si atunci vom fi tot cu bebe.Eu incerc sa inteleg situatia mai ales ca in rest e ok si sotul ma ajuta mult cu bebe cand e acasa.Dar atunci cand el sta cu bebe eu fac mancare, ordine, spal haine si timp pt noi doi aproape ca nu mai exista.Eu sper ca va trece repede timpul si o sa-l vad pe Iaris mare, poate va fi mai bine.te pupic si te inteleg perfect.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

aoleu, Tonnia, ma molipsesc acusi de la tine, ca m-ai zapacit cu lenea ta!

bananai pe net ca doarme fi-miu de rupe. ne intalnim cu niste prieteni si stau si calculez cand sa-i dau sa manance etc... stiti voi. iar fi-miu mi-a dat programul peste cap ca... doarme. si mi-e mila sa-l trezesc. dupa ultimele calcule cred ca o sa aiba doar 3 mese astazi...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

si mie mi-e lene si am o stare...si fi-miu doarme...si eu m-am certat cu sotul...de vreo luna, este la ordinea zilei sa ne certam...zici ca suntem colegi de gradinita si stam sub acelasi acoperis...
mai sunt si suparata ca darius tot mucos este... de tusit nu prea mai tuseste, adica aproape deloc...de iesit cu el afara nu pot sa ies, ca asa a zis dr. cat sta sub tratament, sa nu il scot afara...si eu is turbata de o saptamana numai in casa! Cred ca ma lasa puterile...
Am niste nervi de imi vine sa bat pe cineva!Serios!
Trimiteti la mine soacre, socrii sau dusmani sa-i casapesc!

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput