Bebelusi de sept-oct 2005 (104)
Raspunsuri - Pagina 11
deeapui spune:
O ultima modificare ![]()
Deeapui si bebe Alex
poze si www.dropshots.com/andreeatitza" target="_blank">filmuletze
Simona8004 spune:
noapte buna fetelor,
mie mi se invirte lumea in cap, parca as fi beata
. Maia doarme de mult. Ea obisnuieste sa adoarma in jur de 20,30 sau 21 cel tirziu. asa ca o sa profit ca deja doarme si ma culc si eu ca sa recupar.
ne auzim (citim) miine. 
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)
doruletz spune:
Uite ca de abia gasiram timp sa mai trecem pe la cei mai frumosi bebelusi! E tare greu cu capra si varza adica si servici si cupiloi!
Tocmai am admirat-o si eu pe Petra, e intradevar foarte frumoasa dar si mamica ei arata super!
Codrutza, te-am admirat, nu se mai vede nici o urma a sarcinii, cum ai facut??
Io ma lupt cu kilogramele in plus, acum imi fac curaj sa ma intorc la piscina desi nu-mi vine sa le expun p'acolo! Azi imi reparai insa bicicleta cred ca o sa mai fac niste ture seara, macar atat 
Am vazut si intalnirea clujencelor, toate frumoase si cu superbebelusi!
Noi ne pregatim iar de mers in romania, deci iar apelez la fetele din bucuresti pentru tot felul de informatii. Hai sa incep cu una despre borcanasele care se gasesc p'acolo. Ca tot citesc despre niste marci de care io n-am auzit niciodata. Aici sunt Nestle si Bledina, cele mai cunoscute, credeti ca d'astea oi gasi? ca sunt verificate si-i plac, n-as vrea sa fac experiente in vacanta dar nici nu ma vad carand o tona de borcane de pe aici.
Nanadana, ii dai iaurt lu' Antoine? De care? Ca si noua ne-a zis medicul sa-i dam, fie iaurt fie Petit Suisse. Am incercat azi cu iaurt danone, din ala pentru +6luni facut cu formula dar nu i-a placut, ce s-a mai strambaaat ziceai ca e otravita! Ma gandeam sa-i iau petit suisse dar n-am vazut special pentru bebei, exista asa ceva?
Si daca tot se face concurs pentru dintisorii tarzii, ne inscriem ca nici noi n-avem nici unul. Nu stiu insa daca o s-o ajungem pe Petra! Intr-o vreme saliva mult acuma a terminat si cu asta deci nu se vede inca dinte la orizont!
Daca mai organizeaza bucurestencele vreo intalneala intre 20 mai si 29 mai ne inscriem si acolo!
Hai sa ne mai laudam si noi ca si asa trecem rar: facuram cateva poze noi cu oua albastre si nu numai.
Gata, noapte buna 
Alexandra - 13 octombrie 2005
roxi23 spune:
FETELOR MERCIC PENTRU RASP.
DORULETZ am admirat pozele, dar pe mine m-au dat gata cele cu ochelarii de soare
. O frumusete.
eu lui Darius ii mai dau si orez cu lapte si mar sau para,cartof cu iaurt si carnitza mixate toate la blender, paste(de fapt pastine speciale pt bebei), iaurt i-am dat mai multe marci, insa am cautat cele fara conservanti
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
BiuMil spune:
buna dimineata
a fost cineva la Medlife Budimex? au pediatrie acolo?
merci
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
Doruletz,
multumim de complimente. Eu am pus putine kg in timpul sarcinii, iar noptile nedormite cred ca m-au ajutat sa dau jos kg in plus (acum incerc sa dau jos burta care o mai am - dar inca n-am facut nimik, pentru ca tot uit
). Si noi v-am admirat in poze
(cat de curand ne procuram si noi ochelari de soare
)
Azi am simtit si eu un pic din dintisorul lui Petra
(in cateva zile cred ca va fi bine vizibil)
Nu uitati sa imi raspundeti:
- punga de cereale desfacuta si neconsumata toata, cat timp o tineti?
- sticla de apa plata desfacuta (cea de 2 litri) cat timp ii dati din ea? Eu cam 3-4 zile o tin desfacuta-nu-i prea mult?
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
alinam spune:
buna dimineata! ma rog, la mine e dimineata ca am fost la un botez aseara, bebu a stat cu soacra, cand s-a trezit sa pape la 3 i-a insurubat soacra bibe cu compot de mere, s-a strambat ca evident nu ii place si somn ....
Locca cum ii dai avocado???
Deea si eu i-am luat mango da stau si ma uit la el ca nu stiu cum sa il fak? crud, ras? cum ii dai?
si noi tot fara dinti suntem :)
Va las, ma pregatesc sa plek la un "lok cu verdeata".
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
nanadana spune:
buna dimineata le fete
Este o zi superba azi aici cu mult soare
,dar din pacate noi o sa stam in casa ca Antoine toata noaptea mi_a facut febra 38.6
si este tare marait ,dintii astia sint nebuni rau de dor asa ,are saracutul gingia unflata ![]()
Dorulet scumpica Alexandra
,Antoine papa iaurt ,prima data am inceput cu petit suisse de 20%grasime ,dar il amestecam cu un fruct si dupa accea am luat de la danone "mon premier danone" simplu si cu fructe
Codruta punga de cereale dupa ce o deschid o pun la un loc sec si protejat de lumina si o tin cam o luna ca dupa accea se termina
(cutia mea de cereale este de 250g),iar apa le fel si eu 3-4 zile si nu cred ca are ceva rau
poze
nanadana spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi multi pupicei de la noi sa crestei mari si frumosi 

Alina buna treaba cu soacra ![]()
![]()
poze
mimsi spune:
Neata, zane! Am aparut din nou dupa ce-am disparut de mai bine de-o saptamana. De citit am citit pe diagonala, nu stiu, parca bantuie un aer de vacanta si n-am chef de stat pe net.
La multzi ani bebicilor care au mai crescut cu o lunitza.
Felicitari dintzoshilor (si noi suntem pe lista la cei fara urme de semne de dintzi)
Sanatate bebicilor care au mai facut una-alta (si noi raportam un pic de mucishori pe care nu sta neam sa-i scot. De ser fiziologic - nici nu mai vorbesc, asa de urat face, ca si la vigantol se zbate, ca n-are incredere in mine
)
A...si drum bun plimbaretilor!
Codruta, eu cerealele (milupa 7 cereale) i le dau pana se termina punga (cam 0 luna, inchisa, tinuta in buc pe masa), iar apa (Bucovina, 1,5 litri) - tot asa, pana se termina sticla.
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)