Clubul optimistelor (10)
Raspunsuri - Pagina 14
daniela_daneza spune:
Azi dau eu de baut! Este ziua sorei mele!
La multi ani, surioara mea scumpa! Sa imi traiesti mult timp de acum inainte, ca numai pe tine te am! Sanatate si sa iti indeplinesti visele!Pupici multi!
Pt. voi:si
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
alexa si mami spune:
'neata somnoroaselor! inca dormiti ca e cam liniste?
LA MULTI ANI sorei tale dany! sa fie sanatoasa si fericita!
dany, la noi e asa nasoala vremea, ca nu poti sa iesi la plimbare da' pai la gratar.
ne pregatim moral pt marti, ziua 0, cind tati cred ca o sa faca operatia.
alexa
BraveGirl spune:
Salutare gagici...eu ma chinui sa invat...de fapt sa tocesc.Am un test idiot, unde primesti niste poze si trebuie sa pui un diagnostic, lucru imposibil.Asa ca tocesc diagnosticul la fiecare poza.Imi vine sa-i strang de gat pe profi pt ca ei stau cu foile in fata si le e f usor sa puna diagnosticul...
Sa-ti traiasca sora, Dany!
==========
Corina
Albumul meu
alexa si mami spune:
corina, multa bafta la invatat/tocit :)) parca ai zis, scuza-ma ca am uitat, la medicina de care esti tu studenta?
da' unde e petrecareata de georgi? nici acum nu s-a trezit?
alexa
SunSmile spune:
Bau!
Miss me?
Ete staturam pana pe la 2.30 cu prietenii la povesti si apoi.....finutza stie!
Asa...La multi ani pt sora finutzei mele! Ti-am zis eu de ieri, dar....Sa fie sanatoasa si fericita si implinita!
Geo cum fu botezul? Te-ai distrat?
Danutza...buna sampanie...mai da!
Ariciosul bun venit mami! Scuze pt aseara, dar mi-au inchis astia laptoapa assa logata! Si....lasa si tu pozele pe public!
Alina mult succes lui tati la operatie!Tinem pumnii!
Corina spor la tocit si multa sanatate tatalui!
Gata....neuronul a cedat...revin
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
alexa si mami spune:
sunule, normal ca ti-am lipsit lispsa! ma bucur ca te-ai distrat si ti-ai revenit. multumesc tare mult pt gindurile bune
eu sunt varza cu gradele astea de rudenie ale voastre,mami, nasa, fina, finu'... cine cu cine ce cui face?
alexa
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Andreea,nu se vad pozele.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Sorry... gata am rezolvat problema
AICI
georgi75 spune:
Salutare fetele...V-a fost dor de mine?
Am ajuns si eu acum o ora acasa si mai intai am bagat-o pe maimu la nani.
Am lipsit bay fete ca v-am zis ca o las pe Stef la mami.Si cand am venit de la botez m-am dus la tara si am ramas acolo pana azi ca sa bea si soatza un sprit cu socru-sau.
Va gandeati la mine cum ma distrez?pai sa va zic.Am plecat de acasa pe la 15.00 am ajuns pe la 16.30 si am stat pana la 18.00 si am plecat.Nici macar nu m-am dantuit ca aveau aia o muzica.... de te durea mintea.
Pe urma am trecut si pe la socrella 15 minutzele si inapoi la tara.
Efectiv nu am putut sta ca ma gandeam ce face fi-mea .Era prima data cand o lasam la tara.
Cica a tras 2 reprize de plans si m-a strigat... dar in cele din urma a pacalit-o taica-meu si e dormit 3 ore.Lucru care acasa nu s-ar fi intamplat.Aerul...
Si cam asta a fost cu distractia mea.....Mai mult ne-am plimbat cu masina.
In fine acum sunt acasa si sa vedem cum scapam din toata chestia asta ca pe aici a batut si bate vantul cam nasol si nebuna mea a stat numai pe-afara.Pana acum vad ca se prezinta bine.
Voi am vazut ca sunteti bine si vorbaretze.Ati umplut 3 pagini.O sa deschid si capitol nou.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
SunSmile spune:
Pai hai sa-ti zic...Ariciu(Trendu) e fiica mea. Dany(Daneza) e finutza mea...si a lui Geo! Viitorul sotz este evident..finutzul meu! Cam atat...si tu esti mami meu..ete asha am decretat eu!
Nu ai de ce sa multumesti! Am citit pe net si am vazut ca are multe restrictii culinare...dar nu stiu cate se aplica la "forma" lui de hernie! Oricum tin pumnii si ma gandesc la voi! Pup
EDIT: Bun revenit Geo! Ne-ai lipsit!!!!
quote:
Originally posted by alexa si mami
sunule, normal ca ti-am lipsit lispsa! ma bucur ca te-ai distrat si ti-ai revenit. multumesc tare mult pt gindurile bune
eu sunt varza cu gradele astea de rudenie ale voastre,mami, nasa, fina, finu'... cine cu cine ce cui face?
alexa
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!