Clubul optimistelor (10)
Raspunsuri - Pagina 13
Himmelsduft spune:
Am intrat sa va salut scurt. Mersi fetelor de urari, numai ca vremea nu tine cu noi.
Dana, esti mortala cu plecatul soacrei.
Acum ne pregatim sa mergem la festival. De baut bere, nu bem, dar o sa ma gandesc la voi si va trimit o virtual si voua. Pupicuri la toata lumea.
Seara placuta,
Him
photos
daniela_daneza spune:
Him, mersi de bere!
Corina, bine ai revenit! Cam frig la Bacau zilele astea, nu? Dar azi a fost frumos.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
diadaniela spune:
Himule,poftim si tu o cupa de sampanie.!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
malla spune:
Acum ajunsei si eu in fata calc. Am avut la treaba!!!!!!!! din niste amarate de prize se facura mai multe chestii de reparat prin casa...nici nu stiam ca am atatea lucruri de pus la punct!!! Abia astept sa imi vina banii (prin 15, luna viitoare), sa imi cumpar un set care trebuie sa il innoiesc in baie...(oglinda,etajera,sapuniera, chestie din aia care se pune hartia igenica, perdele de plastic, mini dulapioare, etc), hai ca m-am laudat destul, dar nu m-am putut abtine... am gasit un mester care este extraordinar de bun... Azi, toata ziua statui pe langa el sa ii fur meseria, da, nu apucai ca trebuia sa am grija de pruncul marait!!!
Va pup!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
andreea_trend spune:
Am revenit si eu acasica.... mi-a luat ceva sa citesc tot ce ati scris in 3 zile.
Cum spunea mami meu (... si mi-a fost asa dor de tine!!!) am fost plecata cu treburi dar si in plimbari prin Timisoara. Frumos oras... eu una nu ma mai satur de el... si desi am mai fost de 3 ori acolo niciodata nu vroiam sa merg la Mall-ul lor... satula de ale noastre... si ce mai Mall au... am stat o zi intreaga in el... inchideau magazinele si eu tot nu terminasem de vazut tot ... si am luat si cateva cadouri pt prietenele mele dragi!
P.S. Se termina petrecerea? Daca nu eram asa obosita veneam si eu
... si ne mai auzim maine....
diadaniela spune:
Andreea,ce Mall ,mai? Mare ,frumos,cum?
Spune repede ca eu sunt fan Mall.
Si pana una,alta poftim sampanie!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Andreea,ce Mall ,mai? Mare ,frumos,cum?
Spune repede ca eu sunt fan Mall.
Si pana una,alta poftim sampanie!
Dana
Parerea mea e ca e cel mai mare, cel mai modern Mall de la noi din tzara... da asta fara sa-l vad pe ala din Iasi...
Ete ca am pus cateva pozici AICI
diadaniela spune:
Andreea,nu se vad pozele.
Dana
malla spune:
Dormiti toate??? Iaca eu sunt in trecere!!!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
daniela_daneza spune:
Buna dimineata!
Desteptarea!
Hai la iarba verde, la gratar!
Ce obosita sunt dupa petrecerea Danutei!Dar nu-i nimk e pt. o cauza nobila.
Andreea, eu nu am vazut MALL de la Timisoara, dar in schimb il stiu pe cel de la Iasi , care este superb, altfel decat cele din Bucuresti....si parca si preturile sunt mai mici.Frumos orasa TIMISOARA, akolo am dat eu prima mea admietre la facultate, dar din pacate am picat si asa am ajuns la Bucuresti..ete soarta!
Adinella, trimiti si la mine mesterul? Ca si am cateva ceva de cshimbat prin casa, cel putin 2 lampi ...
Hai mai treceti si pe aici! Scurt , dar tot e ceva!
Nasicile mele se distreza, una la botez, alta pe la prieteni!
Va pup!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"