Bebelusi de martie - aprilie 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 14
pisicuta si matei spune:
Buna dimineata!
Noua pediatra ne-a zis ca poate manca orice leguma si fructa,mai putin capsuni,piersici(dar piersicile numai in cazul nostru cu terenul alergic pronuntat).e adevarat ca sunt unele care sunt mai greu tolerate de stomac cum ar fi mazarea,fasolea verde,castravetele,in unele cazuri chiar cartoful si la fructe citricele;insa puteti incerca si numai daca vedeti ca nu le suporta stomacelul piticului le mai amanati,altfel...liber la orice!
Matei al meu manaca bucati mari de aproape orice.Ii dau banana in mana cate jumatate si o mananca singur,mar copt(caa noi inca nu avem voie crud) ii iau pur si simplu cu lingurita si el mesteca si reteaza cu dintisorii ca sa nu va mai spun ca ii dau jumatate de felie de sunca de praga si el o manca fara sa se inece!
oricum m-am hotarit sa ii scot sunca ca nu ii face asa de bine si in loc o sa ii dau bucati de piept de pui fierte!cred ca are o problema cu conservantii din sunca.oricum pediatra ne-a zis ca mai bine sa ii dam carne pur si simplu,dar de la spital ne-au recomandat sunca...
de dormit doarme...se cluca la 10,uneori la 11 si doarme fara intreruperi pana pe la 9.la 9 se trezeste sa manace si se mai culca 1h si jumatate!
eu cred ca am un baietel tare cuminte ![]()
wow cat am scris! niciodata nu am mai scis atat la subiectul asta!![]()
pupici la mamici si pitici!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
pisicuta si matei spune:
ellinia scuze ca ma bag,insa eu am citit ca nu sunt indicate capsunile pana la 3 ani ca sunt foarte alergene!![]()
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
adseana spune:
Am vazut si eu cateva poze: Martijn si David doi baietei frumosi, mari, care au avut niste torturi superbe la ziua lor, Ema o fetita frumoasa, dulce si mare, o adevarata domnisoara.
La Oradea e o vreme urata, asa a fost si ieri, ploua marunt, e frig, deci stam in casa, nu putem iesi pe afara desi Alexandra e asa de maraita cand trebuie sa stam doar prin casa
...Doamne nu mai vine vremea buna???
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
rrox3 spune:
Intru si eu putin de la serviciu, sa apuc sa mai citesc ce scrieti, ca de acasa nu-mi iese deloc. Dan e plecat la Iasi de ieri, asta dupa ce de cand am venit din vacanta a tot fost plecat la inundatii...
Ioana pare sa fie bine, mai ii fac o zi aerosoli si gata. Dar azinoapte m-a chinuit la greu, s-a culcat abia la 1 dimineata si a dormit tare agitat. Am tinut-o cu mine toata noaptea si n-am dormit aproape deloc.
Mamacita Multumesc
Si mie mi-e cam dor de voi, dar nu razbesc deloc cu timpul... Si Ioana a respins laptele Nan Junior initial. I l-am mixat cu banana si l-a baut asa o vreme, dupa care am renuntat la banana si acum il bea simplu.
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
NIKA spune:
Buna fetelor... imi pare tare rau ca nu am mai apucat sa intru de mult...
Incerc sa citesc din urma...![]()
Noi suntem bine..Bianca e din ce in ce mai nervoasa...vrea sa faca numai ce nu are voie...si eu nu o las...hehehe...are niste creize de personalitate mai ceva ca un om mare...![]()
![]()
Citesc si revin..
dariaevelin spune:
La multi ani Vladimir!!
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
simonela spune:
Fetelor, va pup! 
Am revenit aseara din mini-vacanta in Grecia si am reusit sa citesc unele mesaje din urma. Va multumim mult tuturor celor care i-ati urat "La multi ani" Andradei in 28 aprilie. Pitica noastra a avut un noroc extraordinar sa-si petreaca prima aniversare in Insula Creta...
Asadar multumiri si pupici: ninocika, mamacita, andruzza, adseana, rrox3, cenia, zuzunaki, ionela r, caramella si gegea!!
Vrem sa uram si noi "La multi ani!", multa sanatate si fericire, celor care au implinit un anisor in lipsa noastra (noi de Pasti am fost acasa, la Cluj, apoi ne-am intors si a doua zi am zburat spre Creta). Asadar numai bine si multi ani traiasca, cu scuze pentru intirziere: Rares Ionut (22 aprilie), Radu Victor (22 aprilie), Alexander Christian (22 aprilie), Alexander Paul(22 aprilie), Matei (22 aprilie), Cezar Georgian (23 aprilie), Dalia Larisa(24 aprilie),Alexandru(25 aprilie), Daria Maria (25 aprilie), Mihaela Delia (26 aprilie), Calin George (26 aprilie), Miruna Ioana (28 aprilie), Sara Narcisa (29 aprilie), Vladimir (30 aprilie)!!!!! 
Noi am avut o vacanta reusita, asa cum v-am mai spus excursia am cistigat-o eu la o tombola la Tirgul de turism, asa ca nu ne putem plinge de conditii, pentru ca, nu-i asa, "calul de dar nu se cauta de dinti". Oricum, hotelul a fost decent (trei stele)in statiunea Amoudara, la circa 10km de Heraklion, cel mai mare oras de pe insula, mincare a fost ok - am avut bufet suedez dimineata si seara, iar la amiaza ne descurcam cum puteam.
Vremea a fost tare schimbatoare - nu a fost foarte cald, asa ca nici vorba de plaja sau de baie in mare, sotul meu a facut de citeva ori baie in piscina, dar pe la ora 3, cind noi nu ieseam afara din cauza soarelui, stateam in camera si faceam nani.
Ne-am plimbat mult, si prin statiune, care era destul de pustie pentru ca abia de la 1 mai incepea sezonul si abia de simbata-duminica au inceput sa vina turistii, dar am luat si autobuzul pina in portul Heraklion. Pe plaja nu puteam sta efectiv pentru ca Andrada minca nisip
!!! Iar in parc s-a asezat in fundulet si a gustat un pumn de pietricele... Nu va mai spun ca daca o asez pe iarba cu amindoua minutele baga iarba si pamint in gurita!!! E la faza la care absolut tot baga in gurita, ii mai ies niste dintisori si gusta tot si musca tot ce prinde!!! ![]()
Poze avem multe si incerc sa selectez si sa pun citeva imediat, daca mai doarme Andrada si am timp.
De ziua ei i-am cumparat o prajiturica pe post de tort si i-am pus o luminarica! A dat iama in ea, cu amindoua minutele (se vede in poze) si a apucat sa si infulece citeva imbucaturi de frisca si glazura de capsuni...N-a patit nimic, din fericire. I-am dat si eu acum citeva saptamini doi capsuni, asa de gust, i-au placut dar a doua sau a treia zi i-au aparut niste bubite in jurul gurii si am dedus eu ca ar putea fi din cauza capsunilor, asa ca nu i-am mai dat... Apoi am aflat de la mama ca si eu si fratele meu eram alergici la capsuni pina pe la vreo 2-3 ani, asa ca are cu cine semana!
In ce priveste mincarea, am citit ce ati mai scris voi pe aici si am observat ca eu sunt printre cele mai putin "ortodoxe" in domeniul asta...Desi eram de suparata pe soacra-mea acum 3-4 luni ca-i dadea ce nu vroiam eu, pentru ca era prea repede, am inceput cam de o luna sa-i introduc treptat mai multe alimente, pentru ca s-a saturat de brinza de vaci cu biscuiti, mere rase cu biscuiti, cereale - nu mai vrea aproape deloc.
In vacanta i-am dat atit borcanele Nestle cu hrana pentru copilasi, cit si cite putin de la noi din farfurie, la restaurant: piure de cartofi, snitel de pui, pui fiert, cartofi la cuptor, legume fierte (sote), cruditati: salata verde, rosie, castraveti (nu stiam ca nu-s buni pentru copii!), morcovi rasi, brinza topita, cascaval, sunca slaba, cremvusti de pui (stiu, sunt controverse si pe tema mezelurilor pentru copii), supica de legume, carne de vita sau de peste la gratar, etc. Din fericire, n-am avut probleme cu digestia, nici diaree, nici constipatie, dar e drept ca bea dimineata, la amiaza si seara, cite 150 ml de lapte - acum Novalac 3.
M-am intins cam mult! Va pup si va doresc o zi buna! 
Simona si Andrada (28.04.2005)
http://community.webshots.com/user/Simonela28
dariaevelin spune:

DEMI
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
danuta_t spune:
La Multi Anisori voiosi si noilor calificati la categoria copilasi: Delia, Calin, Miruna, Andrada, Sara si Vladimir. Sa aveti multa sanatate, intelepciune si bucurii alaturi de parintii vostrii si de cei dragi.
pentru Demi si
pentru Nati.
Noi suntem bine, dupa un party de pomina. Am fost vreo 12 persoane, asa ca Mihai a suferit din lipsa spatiului. Dupa ce ne-am redus la 8, a inceput sa fie in elementul lui. A primit o tona de jucarii si hainute, care mai de care mai frumoase. Am profitat de ocazie, ca sa ii mai cumpar o jucarie, un telefon mobil pe care am inregistrat mesajul "Alo, Mihai ? Salut!". El duce telefonul la ureche si raspunde "Ai". De pe tava a ales deodorantul, lingura de lemn, calculatorul dupa care a luat tava si s-a suit pe ea ca pe sanie, asteptand sa fie plimbat.
A doua zi dupa taiatul motului, l-am si tuns, ca era prea pletos. Arata mult mai matur, mai barbat, asa ca mi-am gasit din nou motiv de suferinta. L-am tuns cu masina de tuns la 9 mm (foafeca mi-a fost frica sa o folosesc pe sfarleaza). A plans trist non stop, cu obrazul pe pieptul meu, cu manutele rugatoare spre mine sa-l iau in brate, si din cand in cand ducea cate o manuta la par sa-ncerce sa se apere de taica-su. Dar cu rabdare si dopuri in urechi am reusit operatiunea relativ repede.
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
dariaevelin spune:
ocrainic ma bucur tare mult ca ai mai scris cate ceva. M-au bucurat mult pozele lui David.E tare scump. Ai surprins minunat primii pasi. Superb.
anca micaela Ema e o scumpa. Imi era de-adevaratelea dor s-o vad 
zuzudraga mea,promit sa-ti fac rezumat mancacesc pe mess in fiece zi
![]()
pisicutaiti multumesc din suflet pentru oferta Albena.Is zapacita si am uitat sa scriu.
djantemartjin a crescut incredibil!e frumos si mare!ma bucur ca v-am mai vazut.frumoasa masinuta!Superb tort
simonela
vrem poze,poze!
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi