Bebelusi de martie - aprilie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unariel spune:

Buna. Am reusit si eu sa revin dupa 1 an de la ultima logare. Atunci asteptam un bebel, care inca nu stiam ce e. Acum am un prichindel de un an si o luna. Il cheama Tudor si sper sa-l treceti si pe el in lista. A avut 2.950 kg si 50 de centimetri, nascut pe 24 martie 2005.
Acum e un nazdravan, super curios de tot ce se intampla in jururl lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

ocrainic,realmente imi era dor de voi,dar nu te stresa,noi nu va uitam si ne bucuram de cate ori aparti.tinand cont de cat de ocupata esti,e bine si ca ne mai dai un semn de viata,asa camulti.M-am repezit sa vad pozicile cu Daviduc,care e un scump si jumatate,pupici pe falcutele si pe zambetul lui larg.
cenia,ai intru totul dreptate si cu gradinita[desi nu toate mamicile pot fi asa privilegiate sa ocoleasca cresa si gradinita,din pacate]si cu titlul topicului[fiecare isi spune parerea,e un fel de vot,normal ca nu criticam parerea altor mamici,e un drept demult castigat=libertatea cuvantului;eu asa am vazut-o,drept o sumare de voturi si opinii].
zuzu,sunt stimulari periodice ale discutiilor cu papica,vezi redarea zilnica a meniurilor,pentru idei si schimb de experienta.
asa ca sa va dau meniul de ieri,ca azi inca nu m-am trezit bine:
-11[sculare tarziu,minune mare!]=lapte praf 230 ml,o felie mare paine cu unt
-15= supa groasa,vita blenduita,mamaliga,papat tot;desert=mar ras prin razatoarea mare[nu prea-i convine ca trebuie sa mestece,dar se conformeaza]cu gris cu lapte
-19=iaurt la greu
-21;30= lapte praf 230 ml
-apa=putinica
Cu laptele praf s-a cam suparat pe mine,ca s-a obisnuit cu Milumil 3,care e dulcesi Humana,care are aroma de mar,asa ca a facut o adevarata criza cand am vrut sa-i dau NanJunior.Acum il amestec,cate putin,din ce in ce mai mult,ca sa pot sa i-l introduc.Ati mai patit treaba asta cu Nan?
unariel,bine ai venit,asteptam poze si povesti mai detaliate despre prichindel.cum il cheama?
ank,bine ati revenit!
oanamaria,multa sanantate,of,saracul Rares!
rrox,sper ca printesele tale sunt bine.Sa stii ca mie mi-e dor de tine.
gegea,toti copiii se stramba la ceva nou,asta nu inseamna ca nu le place;incearca sa-i introduci noutatile la interval de 3-7 zile,poate se obisnuieste,altfel e pacat de tot chinul tau cu gatitul,caci se vede ca te preocupi serios.Sau,asa cum spuneai,amestecat cu ceva care-i place foarte mult,chiar daca se ajunge la combinatii neortodoxePupici carliontatei!Oricum,nu s-ar zice ca nu papa
adseana,bine ca auzim vestile care ne plac de la voi,si anume ca sunteti bine!
dantje,bine ai revenit,ma pun pe vizionat.

Va inchipuiti ca Alexut,de doua zile,azi a treia,doarme 12 ore,ma rog,cu trei treziri,dar alea nu se pun?!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Doamne,ce-a crescut Martijn,nu-l recunosc!Si ce frumoase masinuta,decoratiuni,tort.As fi vrut sa vad mai multe poze,ca tot am timp

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Dantje, ce baiat mare si frumos! Vorba mamacitei, cam putine pozici, zgarcito

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna tuturor!

Nu prea mai reusesc sa intru in fiecare zi ca pe vremuri...mai citesc asa pe sarite,sper ca sunteti bine!
Am reusit in sfarsit sa scapam de iritatie, au mai rams doar urmele...dar asta a insemnat trei zile si o noapte fara pampers si de vineri spal intruna...dar macar am scapat, jur ca nu mai fac experimente! Toata situatia asta mi-a adus aminte de olita si "ce bine ar fi fost daca macar pipi ar fi facut la olita!" In continuare nu reusesc sa-l fac sa stea pe olita, plange si tremura cand vreau sa-l pun, am incercat tot felul de metode, chiar nu mai stiu ce as putea face,ma chinui de la 9 luni, cu pauzele de rigoare!Si totusi atunci cand e imbracat se asaza pe ea, se joaca cu ea, o rastoarna, nu pricep de ce atunci cand e dezbaract il apuca pandaliile cand o vede. Voi inregistrati succese cu olita?Poate imi dati si mie o sugestie, un pont, un sfat,orice e binevenit, nu vreau ca la doi ani cand il duc la cresa sami-l dea inapoi acasa si sa-mi spuna ca mai intai sa-l dezvat de pampers si apoi sa-l aduc la cresa! Nu stiu daca e ceva generalizat dar stiu cazuri cu mamici care au patit-o. Plizzzz help!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

multumesc pt raspunsuri gabrianah,gegea,oanamaria,adseana

gegea,
sa stii ca eu am incercat biscuitii de la Nestle(Alete) si Bubu nu e f incantat.Ii tine unul intr-o mana unul in cealalta (cum tine un cowboy 2 pistoale in vestul salbatic)ii analizeaza intai pe toate partile,inceracqa sa-i rontaie si apoi cu nonsalanta ii arunca.Insa am papat o perioada buna de timp biscuiti sub forma de crema(tot Nestle/Alete,praf amestecat doar cu apa pt ca deja continea lapte)si i-a placut.Insa de vreo saptamana nu-i mai dau deloc crema de-asta pt ca e atat de dulceeeeeeeeeee.Si eu ii mai punema si fructe....brrr..

oanamaria,
sa stii ca eu imi fac mereu griji cu privire la continutul alimentelor pe care le incurgitam.Numai cate brosurici Greenpeace am citit,despre produsele Bio,etc si mi s-a faccut parul
Pt Bubu de ex,majoritatea fructelor si legumelor pe care i le cumpar sunt bio.Uneori si pt noi.Chiar malai am gasit bioDesigur ca sunt unii care se intreaba si"cat de bio sunt produsele bio?",dar eu merg pe incredere momentan.Oricum la noi in familie se cam evita junk food,numai cand are graviduta pofte mai tragem o fuga la un Burger King sau un McDar asta eh...o data pe luna poate.Si nici restuarantele nu ma fascineaza pt ca stiu cum se gateste intr-un restaurant(si aici dar si in Ro)si nu pot spune ca am mare incredere in cum se gateste mancarea acolo.Dar asta nu inseamna ca nu mergem si noi cand avem chef sa luam o masa la restaurant.Sunt chestii inevitabile.Dar eu totusi incerc sa merg pe drumul asta -al mancarii sanatoase,cchiar daca imi consuma ceva timp in bucatarie(si nu e un hobby al meu gatitul).

mamacita,
cand am si eu timp sa citesc,mai vad meniurile pe care le postati si chiar si eu am postat(la un moment dat si retete,cu care voi reveni cand am timp).daca citeai mai atent postul,intrebarile principale erau cand renuntam la creme ,cand incepem sa le dam si mancare mai "omeneasca",despre legumele crude (ce mai au in meniu pt ca nu se mai postase de ceva vreme vreun meniu)si cam de cand e indicata mierea.Multu de raspuns si pupici samuraiului somnoros!

Noi ieri am fost pe "munte"(care e mai mult deal,dr munte ii zic toti)cu Bubu si cu socrii si a fost fain.Nemtii serbau 1 mai cu bere si carnaciori la iarba verde.Era haos,f multa lume,muzica tare...dar era fain pe ansamblu.Am fost si la un loc de joaca und ei-a placut tare lui Bubu.Poate mai pe seara va pun pozici,daca am vreme.
Am intrat in saptamana 27+,burtica e ok,Missy(?)misca intruna si abia astept lunea viitoare sa o vedem la echo

Astept sa se trezeasca Bubu pt ca asara avea o pata mica rozalie la occhisor(ma gandesc ca poate sa fi fost ceva din atmosfera)si in functie de cum se prezinta s-ar putea sa dam o fuga la dr.sa vedem.eu sper sa fie bine.

va pup si o zi faina!noi azi vom iesi sigur ca e soare si frumos afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Iar salut,
Am vizionat niste poze si ramin uimita cit de frumosi sunt copii nostrii! Trebuie sa mai facem!Nu? ce spuneti?
David a dormit bine asta noapte dupa ce a stat ieri toata ziua afara si a mers foarte mult. deci asta ar fi o solutie pentru insomniaci: la plimbare, la soare si mers cit se poate de mult pe jos! Astept sas e descarce pe yahoo niste poze si le pun imediat. daca tot am timp deocamdata sa fac albume pentru feciorul meu sa aiba pentru cind o sa creasca mare.
meniu astazi:
6: 250 ml lapte
9: unmar un kiwi si un biscuite
9,45: 250 ml lapte si somn
14 : carne mixata marunt(o scuipa altfel) si cu supa cu piine de casa
(facuta la masina ca nu sunt atit de harnica!)
19: brinza vesnica cu mere
21: 250 ml lapte si somn
toata noaptea ceai 250 ml in multe reprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

abia reusesc sa citesc ce scrieti, si recunosc ca pe sarite, poze n-am vazut ca stau 5 min sa mi se deschida o pagina, am un net de...Noi suntem bine,avem 8 dinti, n-am mancat cateva zile cat ne-a mai iesit unul dar in rest tot asa cuminte, ma culc la 10 si ma scol la opt.Daca vreti sa ne vedeti si pe noi, adica pe Thea , urmariti Trasniti in nato, peste vreo doua saptamani cred va aparea intr-un episod in mai multe scene. Poate reusesc sa va anunt cu cateva zile inainte, daca m-or anunta si pe mine.In rest multa sanatate la toti bb-ei.In legatura cu olita, noi facem caca numai la olita.Dimineata dupa ce manaca automat pe oala.Daca n-a facut in 5 min o iau si o pun dupa masa urmatoare.Si face imediat cum am pus-o.Dar n-am lasat-o sa se joace cu olita,e la baie, o aduc doar cand o pun, ii spun ca facem caca, o pun pe oala si gata.Apoi imediat cu ea la baie si acolo ramane.Si a invatat ca e doar pt. caca.a inceput chiar sa spuna caca dupa ce o laud eu ca a facut caca.La inceput stateam langa ea ca sa nu plece de pe olita si ma scremeam langa ea,si a inteles mesajul.La cel mare n-am facut asa si se aseza pe olita dupa ce facea caca, dar statea oala la el in camera.Pe thea cand o vedeam ca mai vrea sa se joace cu olita o luam imediat , ca sa inteleaga ca nu e de joaca.
In rest va invidiez pe cele care au cu cine sa lasa bbei macar un pic, noi n-avem pe nimeni si o luam peste tot cu noi, eu stau cu ei 24 de ore din24, cel mare doar la scoala lipseste 4 ore.Nu putem merge la un chef, la o nunta, decat cu ei dupa noi.Noroc ca mi-a dat D-zeu un copil super cuminte care nu plange mai deloc, ba chiar rade tot timpul.
Va doresc multa sanatate,putere si tot ce va doriti.Iar specialii de martie aprilie cred eu ca e foarte bine.Dar cum ziceti voi.Pupici la toate si toti.Cranguta , Thea actrita si Codrut(7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Bine ai venit unariel! Asteptam mai multe vesti despre voi!
si bineinteles poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Am reusit sa vad niste pozici cu Martijn - ce mare te-ai facut! Cu Daviducu si mamica lui, Ocrainic , cu David ieseanul, cu Alexandra si Bia, sunteti cu totii frumosi, va pupam pe voi si pe mamicile voastre!
Zuzu eu i-am dat lui Stef sa guste din mancarea nastra, cate putin, avand in vedere ca e pregatita in asa fel incat sa poata manca si el. Ca noutati papa rosii, capsuni, cas, urda- urda chiar i-o fac cu ceapa fina, marar si un strop de unt sa o lege si iese ceva gen Almete si ii place. Cu castravetii prefersa astept,la fel si cu mierea. Sa aveti pofta buna!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput