Bebelusi de martie - aprilie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

mamanati,chiar daca ti-e greu sa nu fii in aceasta zi la mormantul ingersului Demi,gandeste-te ca,in aceasta zi,toti blajinii o ocrotesc.Noi ne rugam pentru ea,pentru voi si pentru minunea de 25 saptamani care va doresc sa reverse toata fericirea si binecuvantarea din lume asupra voastra!Si depun un buchet de flori virtuale pentru Demi

LA MULTI ANI Vladimir!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Multumesc pentru complimente danna,rrox!
rrox,cred ca e foarte bine "Copilasi";sigur ca pentru fiecare dintre noi puiul nostru e special,superspecial,extraordinar,fantastic etc.,ne umflam in pene cand primim complimente si epitete,dar intr-o comunitate,fie ea si virtuala,cred ca putina modestie nu strica.Ce-ar fi ca fiecare mini-club sa inceapa concurs de "impaunat"cu celelalte mamici...Copilul nostru este unic pentru noi si asta conteaza,cred eu,cel mai mult,precum si prietenia noastra deosebita,virtuala dar atat de palpabila

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Rrox mersi mult.Asa e, Alexandra e un pic mai bine in urma tratamentului.A inceput sa pape mai bine un pic, nu a mai varsat de atunci...am ajuns chiar sa ceara "papa" si intre mese, si atunci ii mai dau finger-foods, adica biscuiti, fructe sau alte cele...ii place sa pape si painica.Multumim pentru pupici, si le trimitem si noi celor doua minuni ale tale.Apropo, cum e Ioana? Ati scapat de haraitul acela?Mai faceti aerosoli?

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Mamanati !O sarcina frumoasa in continuare!
In partea de vest a tarii ploua;ce 1Mai avem!Ieri am fost si noi la iarba verde dar era destul de rece;cand va veni vara?

Teodora si Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

mersi frumos de raspunsuri caramela,cenia si nino.vad ca restul mamicilor nu sunt interesate sa discutam de subiectul"papica".whatever...

rocs,
mie nu-mi place titlul cu"copilasi"...suna foarte...neoriginal(si n-are de-a face cu modestia in nici un caz).mai degraba "specialii de martie-aprilie 2005`" cum le-a zis alessia.btw alessia,i miss u !

1 mai placut si cu vreme faina tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

buna dragelor,

mamanati ma gindesc si eu la voi, si va doresc sa va dea Bunul Dumenzeu un copilas sanatos, frumos si special, care sa va aline si mingie sufletul. Nu am uitat-o pe Demi. Esti o mamica deosebita !

Noi sintem bine, ne-am bucurat de wekend impreuna cu tati, ieri am fost la circ cu totii ( mie nu imi place la circ, mi-au dat lacrimile cind am vazut "prezentatia" facuta de niste capre, cum se mai chinuiau saracele sa urce pe niste scäunele.. si mi-i mila in general de circari, mi se pare ca au o viata grea.) asa ca gata , am bifat si circul de pe lista si nu cred ca o sa mai mergem vreodata. nati se uita fascinat nu atit la animale, cit la ghereta cu sucuri, pop corn, si turta dulce:)), stiu ca el se bucura mult mai mult cind mergem la ferma si poate sa se joace cu animalele. gabriel in schimb era tot numai ochisori, dulce tare.

Zuzuimi amintesc ca ai intrebat de brei-uri ( grisuri), eu ii dau lui gabriel ca masa de seara, de la hipp cu fructe si iaurt, sau de la milupa ( de fructe). nici nu mi-a trecut prin gind sa renunt:) era una din mesele care le minica cel mai bine:)
lui nati i-am dat cam pina pe la 2 ani, insa lui ii dadeam de la Alnatura, din "Dinkel" ori cu lapte, ori cu fructe.

sa aveti o zi frumoasa de 1 mai!
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

Dragele mele dragi, dupa cum mai zicea cineva pe aici, eu nu mai prididesc cu cotidianul, de und esa mai am ragaz de forum. Stiti, acum experimentez pt prima data drama celui plecat de acasa (si inca ce "plecat", ma dfeparte de atit nici ca se mai putea!!!), cel fara bunici aproape, care nu are o clipa de respiro, caci nu e nimeni altcineva care sa aibe grija de "bubulet". Asta e, nu le poti avea pe toate!

Am venit sa va mai spunem hello, in 10 zile baietii mei pleaca spre Romania, nu am avut vreme sa pregatesc nimic. Sunt baieti mari, o sa se descurce.

Si am mai pus pozici din feb-mar apr pe

http://community.webshots.com/user/dcrainic

Va pupilim tare si ne e asa de dor de voi toti.

Ce vremuri erau cind apucam sa citesc tot, sa mai raspund tot la 2-3 zile. Adio fericire!!!

Cu drag,
Oana si umblaretul David

http://community.webshots.com/user/dcrainic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Zuzu, cred ca pe toate mamicile ne intereseaza subiectul referitor la papica, numai ca, uite, in cazul meu, e cam dezastru sau cel putin asa vad eu. Daria e super mofturoasa la mancare de ceva timp, desi bulanasele ei nu ar zice asta nici pe departe. Meniul nostru e destul de monoton, iar noutatile nu o incanta foarte tare, iar plus de asta, ea suge tare mult san (pe bune, simt ca e ca in zilele cand era new-born... se chinuie niste dintisori sa mijeasca si probabil ca sanul o calmeaza si de-aia abuzeaza la maxim. In fine, bine ca are ce suge si ca lapticul nu da semne de retragere.)
Asa ca, noi ne rezumam la 3 mese (dimineata, de obicei fructe cu branza/iaurt/biscuitei... apropos de asta, cei de la Nestle au lansat biscuiti pentru bebe. Le-ati dat copilasilor? Eu inca nu am cumparat. Am mai incercat si cas de oaie cu painica/branza cu unt si iaurt cu painica/pate de ficat dar cu ultima optiune am dat-o rau de tot in bara;
la pranz, prefera ciorbele si vad ca puiul nu-l agreeaza, iar ieri si alaltaieri a cam strambat si la carnita de vitel; in zilele cu ou, ii fac piure de cartofi/spanac, dar la spanac muncesc aproape degeaba;
seara, tot fructe cu cereale/branzica si cand spun fructe ma refer numai la mar/banana, ca celelalte o baloneaza si ii strica somnicul de noapte. In seara asta, incerc sa o pacalesc cu o budinca de orez si mere facuta la cuptor, sper sa-i placa).
Referitor la titlul topicului, sunt perfect de acord cu tine. Si mie mi se pare o idee super ok sa ne numim "Specialii de martie-aprilie 2005".
lui Bubu, burticii si posesoarei burticii!

Ocrainic, v-am vazut in pozici. Doamne, ce delicat si frumos e micutul in puloverasul si caciulita de iarna si in cea din leagan in care se vede cerul senin, iar cele in care l-ati prins poticnindu-se la mers sunt minunate... nu mai zic de cele in care are gurita pana la urechi si e tot murdar de mure...de fapt, ce sa detaliez, imi place in toate. Si tortul a fost super. Daviducul cu ochi albastri expresivi!

si pe mai incolo!

Geani si Daria (03.04.05)

Daria la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Mamanati nu pot exprima in cuvinte ceea ce simt si am simtit asa ca iti daruiesc si iti doresc un bebe sanatos care sa va bucure pana la adanci batraneti.

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

1 Mai muncitoresc se serbeaza cu munca, nu-i asa? eu sunt la serviciu, zombi si cheauna de somn...dupa o a doua noapte consecutiva de nesomn. Rares e robinet de muci si tuseste, asta noapte a fost titirez: stanga-dreapta-burtica-spate, s-a sucit/foit in continuu. Nu stiu de ce/cum/de unde si pana unde iar a luat-o de la capat...vineri avem programare la medic pentru vaccinarea amanata acum 3 saptamani. sper sa rezist pana atunci si sa-l nu-l vizitez pe nenea mai repede ca de vaccinat nu cred ca-l vaccineaza nici acum
Fetele multumesc pentru raspunsurile referitoare la vaccinare. Eu m-am gandit sa nu-i fac ROR-ul, taica-su e absolut impotriva...probabil ca-l vom vaccina caci singura nu pot sa-mi asum responsabilitatea ne vaccinarii...dar mai avem ceva timp de parlamentari
Zuzu, eu i-am dat lui Rares rosie fara pielita si seminte si a mancat, i-a placut; i-am dat si castravete fara coaja si samburii din centru, pe asta-l molfaie, suge zeama si apoi il scuipa. Nu stiam ce a scris Mamacita despre castraveti. Cat despre altfel de mancare, abia astept sa ajung acasa sa-i dau aproape tot ce mananc eu...aici am grija mai mare si interdictii mai multe referitor la mancarea lui cand stiu/simt cate chimicale mancam
De ex. mi-a lasat gura apa casul de oaie al Gegei, ii place Dariei? Noi pe Daria n-o dam, e nora mea deocamdata.
Ana, ce ma bucur ca Eva si-a revenit si iesiti afara.
Gabrianah bravo si lui Gabriel! Tineti-o tot asa, sanatosi!
Pupici Alexandrei, mancareata.
Carmenduta, voi ce mai faceti, a trecut pojarul?

Mai vroiam sa mai scriu dar fug la autobuz, ca mi-i dor de baietii mei...azi am stat jumate de zi, ca doar nu-mi ridica astia statuie, nu?

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput