Bebelusi de martie - aprilie 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 10
caramella spune:
LA MULTI ANI VLADIMIR!
Gata suntem toti copilasi!!!
Noi am avut o noapte linistita,in sfarsit m-am odihnit si eu.
ANCA MICAELA am admirat-o pe Ema,ce scumpa e,vad ca e si ea pasionata de caini ca si a mea.
MAMACITA sa-l vedem pe Alexut cu noul look.
Eu caut de zor oferte pentru concediu,vrem si noi la mare,la noi ,ceva la preturi mai acceptabile.
Sa aveti o duminica placuta!
Carmen si Alicia![]()

http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos
cenia spune:
Salutare! am intrat din nou profitind ca are cine sta cu "dudulutul" cum ii spune bunica-sa.
Citeam ca voi cautati oferte la mare la noi in Ro dar e f scump pe internet cu intermediar! Anul trecut am fost la o vila draguta in Eforie Nord mi-a placut ca era liniste ( ca ceilalti ani am fost la hoteluri, care erau linga restaurante si bubuia muzica pina terminau programul terasele);deci se cheama vila Ana e plina de flori de leandrii, am sa caut cartea de vizita daca vrea cineva sa ii dau nr de telefon a patroanei de acolo. Noi am stat intr-o camera cu 3 paturi dar are si cu doua bineinteles,are aer conditionat, frigider si la parterul vilei o bucatarie de vara sa iti gatesti ceva. nu am folosit-o, dar avea de toate inclusiv si frigider era dragut!
anul asta o sa mergem la un apartament cumparat de familia noastra linga Satul de vacanta in MAmaia, nu e amenajat inca, dar sper sa ne descurcam.
pisicuta si matei spune:
ce liniste e pe aici.toata lumea petrece?!
noi am fost azi in herastrau si lu Matei i-a placut tare mult la locul de joaca.ne-am dat in leagan,balansoar si pe topogan. a fost tare dragut.am uitat sa va zic ca ii ies incisivii laterali de sus si se chinuie deja de vreo luna.desi el nu s-a plans mai deloc cand i-au iesit ceilalti 4 dintisori acum e mai miorlait.sper sa ii iasa mai repede sa nu mai sufere.
ca tot ati vorbit de vaccin saptamana asta trebuie sa ne facem si noi vaccinul de un an si trebuie sa o sun pe doctora de la spital sa vad daca e k sa il facem!
in reste a invatat sa se dea jos singur din patul nostru.e asa simpatic-se duce pe marginea patului,isi coboara un piciorus si apoi se tine de margine patului lui care e langa al nostru si apoi se lasa in jos pana atinge podeaua.![]()
o seara placuta!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
adseana spune:
Delia Mellisa...Mamanati
, multa putere si un bb sanatos si frumos!Suntem alaturi de tine!
LA MULTI ANI VLADIMIR!
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
mamanati spune:
Fetelor, merci din suflet, la toate cele care o mai au in memorie pe fetita noastra. Ma doare totusi sufletul si pentru faptul ca ziua ei de nastere a coincis si cu pastele blajinilor, si eu nici macar nu pot fi la mormintul ei.
LA MULTI ANI pentru VLADIMIR!
Pupicei si multa sanatate la copilasii vostri.
Nati si minunea din burtic 25+
ionela_r spune:
mamanati, imi cer mii de scuze 

,am facut o mare gafa,dar te rog sa ma crezi ca n-am stiut nimic de nenorocirea voastra.
Delia Melissa

Pupici
Ionela si 
Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA-1 anisoooooor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos
rrox3 spune:
O
si multe
pentru Demi! Si multi
pentru Mamanati si minunea din burtica! Natalia suntem alaturi de tine 
La multi ani Vladimir!! 
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
rrox3 spune:
Am mai vazut pozici asera, dar n-am apucat sa scriu nimic.
Mamacita Samuraiul e surprins tare frumos in poze. Imi plac pozele cu testoasa, poza cu ritualul laptelui
, pozele din masina si de la plimbare, ce mai... imi plac toate!
Iar tu arati super! Felicitari!
Oanamaria ti-am admirat ochiosul cel serios. Abia de-am vazut un zambet, doua, dar am vazut niste ochi mari si frumosi si niste carlionti de mai mare dragul
Ai un baietel tare dragalas!
si mai si seamana cu tine ![]()
Adseana am vazut si doua domnisoare dragute foc
Alexandra e tot zambareata nonstop, imi vine sa-i trimit o droaie de pupici
Arata foarte bine, sper sa si fie foarte bine in urma tratamentului!
Cam atat am apucat, mai am de vazut un Raduc tuns, da' pana se-ntoarce Ligia din vacanta, care sper sa fie minunata! apuc eu sa-l vad
Si ar mai fi cativa omuleti dragalasi ![]()
tuturor! si astept propuneri de titlu topic. E cazul sa depasim stadiul de bebelusi. Punem pur si simplu Copilasi sau vreti ceva mai personalizat? ![]()
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi