Minunatele Scorpiute (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Bun venit acasa Laurici! Ce ma bucur ca esti ok! Si acum sa iti spun vorba aia inteleapta: ti-am zis noi toate ca o sa fie ok? Ne bucuram enorm ca e bine si Teo si i-am admirat pozicile, ce fain ca i-ati facut chiar de la aparitia ei pe lume! Multi pupici printesei, crestere usoara, fara colici mai ales, sa o lase pe mami sa se odihneasca noaptea, sa pape tot tot si sa va bucurati de ea mereu!

Noi am venit acum de la spital, are pneumonie interstitiala George al meu asa ca am trecut pe antibiotic si alte siropele si pastile, sa speram ca ii va trece repede. Pana la urma nu am avut ce face a avut febra brusc si nu ii scadea la ora 3, asa ca am plecat nu am mai stat, noroc ca era de garda o prietena de a mea si am scapat rapid, analize, injectie si reteta! Deci aveti grija la avntul asta nasol ca pe noi ne-a doborat, dar ne revenim noi!
Va pupam si numai bine!

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

elena inca o data pupici si sanatate multa lui George.Parca m-am si speriat... Nu-mi mai vine sa ies afara...

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Doamne ce minune de fetitza am vazuti-am aratat-o si sotului meu si avea niste emotii retraiam amandoi momentele cand i-am nascut pe astia mici ai mei...laura, ma bucur mult ca sunteti bine amandoua si mai ales ca teo este somnoroasa si mancacioasa
elenasanatate multa piticutului...mai asa este, vantula sta este tare pacatos...eu toata ziua am pandit azi cand si cum sa-i scot pe astia mici macar jumate de ora pe-afara si sa nu bata vantul...abia acum spre seara am reusit si ruxitza era tare bucuroasa.
vape toate, noapte buna

monica

Mergi la inceput

fetele si noapte buna.
Io cica m-am apucat de invatat...Ssst! Sa nu mai spuneti la nimeni.

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

neatza fetelor,
am avut o insomnie azi noaptesi am atatea de facut azi...
ce va fac copilashii? cum se simt?
eu ma pregatesc sa-l duc pe alex la gradi...dar mai intai cafelutza ca si-asa sunt chioara de somn
va pup pe toate

monica

Mergi la inceput

si io fetele pe ziua de azi.
Sa aveti o zi faina si fara vant ca la noi bate ca turbatul.Azi nu prea am curaj sa ies afara.

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Va pup pe toate si va multumesc ca va ginditi la mine !

Eu nu prea mai am timp sa mai intru pe net....voi stiti mai bine mamicilor Acum asteptam doctora acasa sa o vada pe Teo (asa trebuie)

Elena imi pare rau pt micutul George si va doresc din suflet insanatosire grabnica !

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

salut scorpiute si de la noi.aseara ne-am intors de la tara de la giurgiu.a fost frumos mai putin timpul care nu a prea tinut cu noi.dar pentru razvan a fost frumos:numai afara cu catei, vaci, nisip, pietre.nu va zic in ce hal era.o sa descarc mai tz si ceva poze.
laura, iubita, ai vazut ca a trecut si ca a meritat tot efortul.sa-ti traiasca fata, sa fie sanatoasa si cuminte.pozele sunt frumoase foc, de fapt Teo e frumoasa foc.de acum incearca sa dormi ori de cate ori poti cand doarme ea sa-ti revii repede ca altfel o sa devii din ce in ce mai obosita.va pup pe amadoua si toata sanatatea din lume.
elena, imi pare rau de george ca e bolnavior.sanatate multa si voua.
georgi, si la noi bate un vant de te ia pe sus.
fetelor, sa vedeti ce masini curgeau aseara dinspre litoral.se duceau toti acasa.nu vedeai o dacie, numai masini luxoase de iti pica fata.care mai de care.am avut noroc ca si la dus si la intoarcere noi am prins lejer ca noi suntem satui de litoral.
va pup pe toate si sa auzim de bine.eu o astept pe mama care pleaca azi din germania la 2.cred ca ajunge pe joi dimineata.va pup pe toate.
monica, bine ca e mai bine ruxi si ca nu mai e maraita.si felicitari pentru concurs.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti gagici....

Iaca-ma-s si pe mine p-aci dupa mini vacanta asta....si sunt la ora sexuala ...ca ma f... o leneeeeeeeeee....O fi si vremea de vina ,ca e tare innorat afara,sta sa ploua si e cam rece.

Beeeeeyyyyy Lauriciuleeee....mi-au dat lacrimile,pe cuvantul meu de onoare,privindu-ti frumusetea de fata ce ai...Pot sa mai zic ceva?No comment!M-ati lasat muta,amandoua:una ca si-a revenit asa rapid si bine de dupa cezariana si cealalta ca e cuminte,papacioasa si somnoroasa!Bravo voua si va doresc tot binele din lume!

Elena,mama draga,ce-i cu ginerelu' meu scump?Cum pusca ma-sii a racit baiatu'?Uf,Doamne-iarta-ma!Acu' vreti,nu vreti ati trecut pe antibiotice.Tare rau imi pare sa aud ca e bolnavior!Ce sa mai zic?Insanatosire grabnica puiului si il pup tare si apasat pe obrajori!

Monica...imi pare rau sa aud ca pe Ruxi a intors-o boala.Draga de ea!Insanatosire grabnica printesei si sa aveti parte de bine!Aaaaaa,sa nu uit:felicitari pentru concurs!

Mira,ce mai fac copilutii tai?Selin trebuie ca e o micuta domnisorica acum...

Gaby...cum e?Ce faci?Vorbim azi?Da un beep cand esti olecuta libera,sa stiu ca pot sa te sun.Sper ca totul e in regula cu tine.

Lori,distractie frumoasa in continuare!

Georgi,n-am inteles eu bine:tu erai nasa la botez sau doar invitata?Mey,dependenta mai e Stefania de tine...Si cand va veni vremea sa o lasi mai mult timp cu altcineva?Ce vei face?Va pup!

Adriana...zici tu ce era pe sosea,dar ce am vazut la TV ca era in gara in Cta....de speriat,ca au mai suplimentat cu 2 trenuri pana la Buc...Omor nu alta,asa inghesuiala in gara...Apropos:pe 6 Mai plec catre Cta,asa ca in 7 si 8 Mai voi fi acasa.Daca imi ramane ceva timp liber mi-ar place sa ne vedem o ora,la o cafeluta,undeva in zona Casei de Cultura,la o cofetarie ,poate chiar la Silvian.Ce zici? Iaca nr. meu de mobil: 0722 253155(poate mi-l scri si tu pe al tau,ca mi-ar fi mai usor sa iau legatura cu tine....hehehehehe...).

Nina,ce face Cristina?Cum va este?Sper ca voi nu ati racit...

Mey,fetele,va doresc la toate numai bine si sa aveti zile minunate.Multa sanatate voua si la copilasi si cat mai mult bine familiilor voastre!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Ana Chiar ma gandeam ce e cu tine de nu mai dai nici un semn.
Nu, la botez nu eram nasa.Doar invitata .Cat despre Stefania, pot spune ca eu sunt dependenta de ea. A plans un pic la maman la tara dar pana la urma a dormit, s-a jucat pe-afara. Ce mai... se obisnuise.
Eu am avut emotii ca o lasasem prima data la tara.Asa acasa la mine o lasasem de n-shpe mii de ori cu nepoata stului meu, cu cumnata mea sau cu mama.Si nu au fost probleme. Dar acum m-am linistit.Sta si la tara cumintica.Mai ales ca peste o luna avem o nunta si de acolo sigur nu plec asa repede ca sunt prieteni f buni si vin o gramada de alti prieteni.

Cam asta ar fi. Cand o voi duce la camin la toamna cred ca o sa bocesc io mai mult ca ea. Of!Of!Of! Pana atunci ma autoeduc.

ca ma duc sa-i dau sa pape si sa o bag la nani.

Avem si POZE

Mergi la inceput