Minunatele Scorpiute (34)
Raspunsuri - Pagina 7
georgi75 spune:
Elena sanatate multa la George.
Sa stii ca ai dreptate in ceea ce priveste faptul ca sufera copilul.Sa va zic un caz al unei vecine care m-a dat peste cap.
Cand baietelul ei avea 1 an jumate l-a lasat la parinti pt ca trebuia sa mearga la servici.Ei bine copilul a suferit un soc emotional si daca pana atunci mai zicea cate ceva pe limba lui, dintr-o data... nimic.Bineinteles ca ea o observat, l-a dus la medici, controale peste controale.Totul in regula pana a fost intrebata de un medic daca s-a intamplat sa se sperie vreodata mai tare daca s-a pierdut vreodata de ea sau chestii de genul asta.In momentul ala a facut legatura.
Cert este ca baiatul are acum 4 ani si vorbeste la fel ca Stefania.E f inteligent, intelege totul, face niste chestii pe calculator de ramai masca dar are probleme cu vorbirea.Nu-i face nici un tratament ca nu are ce.Doar sa stea f. mult cu el, sa vorbeasca tot timpul.
Pe mine m-a speriat si m-a pus pe ganduri povestea asta...
Noi vad ca nu tusim inca.Ma gandesc ca daca era ceva, incepea de aseara.Dar nimic.Doamne ajuta sa fi scapat si de data asta.
si ne auzim maine.Noapte buna si distractie placuta maine!
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
monica-elizabet spune:
seara buna fetelor,
elenape georgica din partea mea...incearca sa-i dai cu wik vapo rub(oare asa se scrie?) la alex functioneaza de minune...sanatate multa.
georgiana, te inteleg f bine...si eu cand am avut de ales daca plec la mare singura sau cu ei...am ales sa merg cu ei fiindca m-am gandit eu ca toata ziua am sa stau cu grija si o sa ma gandesc cum se simt, etc...bine ca i-ati luat cadoul si ea a fost multumitafetitei intelegatoare
fetelor oare laurici a venit deja acasa cu printesa?
noi suntem bine, nu am scos-o pe ruxi din casa ca a fost vant rau...dar ea se simte super ok acum
va pup pe toate, noapte buna
monica
HelleneC spune:
Laura parca zicea ca poate scapa azi si ii da drumul... dar cine stie! Vedem maine daca o suna Nina sau cineva care are numarul ei! O asteptam cu vesti si poooooze!
Georgi, sa stii ca in general copiii somatizeaza despartirea de parinti, la George am vazut la greu, vesnic era bolnav, pentru ca "facea legatura" cu statul cu noi. Cand se imbolnavea fugeam repede, il aduceam, luam concediu ceva... asa se facea ca intr-un an si 8 luni a tot fost bolnav ca eram satula. De vorbit vorbeste bine pentru 3 ani si 8 luni, inca nu spune r, insa am auzit copii care la 3 ani vorbeau corect-corect... el in schimb a spus multe cuvinte foarte repede pentru ca mereu s-a vorbit cu el normal, fara alintaturi. Daca pana acum zambarici nu a tusit, cred ca ai scapat! Acum George e si ragusit!
Mersi Monica, noroc ca mi-ai amintit! Am Vapo Rub, ma duc sa il dau!
Noapte linistita!
Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
monica-elizabet spune:
buna dimineatza scropiute
cum sarbatoriti 1 MAI?
eu una m-am convins de-a lungul anilor ca in zile din astea libere daca iesi undeva la iarba verde sau prin parcurile bucurestiului gasesti numai aglomeratie...si cum si vremea este ciudata cred ca tot "pe langa casa omului" o sa stam
va pup pe toate
monica
HelleneC spune:
'neata!
Noi am avut noapte de febra si tuse si... voma, imi cade capul, acum stau sa vad daca e cineva la cabinet azi sau merg in spital cu el, ca face febra si inseamna ca se lasa cu antibiotic si stat acasa!
Asa ca 1 Mai se cheama asta! Vroiam sa ies in parc cu el sa ne plimbam dar va sta in casa, speram sa dam de doctorita sa vina sa il vada ca e vant afara, daca il mai scot... il agravez!
Va pup si ne mai "auzim" ca numai pe aici stau!
O zi calda, Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
georgi75 spune:
Uf!Elena...Imi pare rau...Si tocmai azi cand nu gasesti doctor si toata lumea e plecata... tizul meu sa se faca bine repede.Si pe mami lui o
Avem si POZE
HelleneC spune:
Hai ca a adormit, nu a mai facut febra mare, are pana in 38, e cam bleg, insa a luat siropele si a mancat putin... dar mi-e mila de el cand il vad ragusit de la tuse... macar s-a mai potolit si tuseste plin, nu ca magarul. Mi-e ciuda pe mine ca nu trebuia sa iesim afara pe vremea asta, dar am zis ca am copil calit... cand colo
Ieri am ras de el, macar sa va inveselesc nitel... Trebuia sa ne intalnim cu unchiul meu, preot, sa imi sfinteasca masina si... George: "Mami, ioaga-l pe Liviu (asa ii zice el) sa fiseasca Loganul si bicicleta mea, da' ioaga-l tu fumos!"
Va pup, vad ca lumea e libera si a iesit la verde!
Elena
Lory_k spune:
SALUTARE SCORPIUTELOR!
dolcebaby spune:
vA IUBESC SI VA MULTUMESC DIN SUFLET PT INCURAJARI SI PT GINDURILE BUNE !!!!
Am ajuns de aseara acasa dar nu ma pot deslipi de Teo care este o cuminte, o mincacioasa si o somnoroasa O iubesc din tot sufletul meu...in prima noapte cind am fost impreuna nu am dormit nici un minut, am stat si am privit-o
Nina te pup si sa stii ca nu mai stiu cind si ce am vorbit cu tine....eram sub efectul anesteziei, nu am dormit dar nu mai stiu nimic din ce s-a intimplat cu mine sau cu cina am vb la tel in ziua aceea
M-am recuperat foarte repede...a doua zi la 9 mergeam pe picioarele mele, singura...
Teo s-a nascut la 9:20 si a luat nota 10 sa va pun pozici
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/detail?.dir=6434&.dnm=6c41re2.jpg&.src=ph
Acum va las ca ma cheama Teo sa pape...Voi reveni cu detalii si va MULTUMESC LA TOATE, CU ADEVARAT SUNTETI MINUNATE !
Dolce
georgi75 spune:
SIC! Am vazut-o primaaaa...Pupici multi pentru mamica si pitica...
Ei Laurici... acum sa stam de vorba...Nu-i asa ca nu te credeai capabila de atata dragoste?Nu-i asa ca acum esti cu totul alta?Nu-i asa ca... si intrebarile pot continua.Acum vorbim ca de laa mamica la mamica.
Cel putin io asa am simtit dupa ce am nascut.parca ma nascusem eu a 2-a oara...cu totul alta...
Hai ca am cazut in putina cu melancolie.
Sunt tari pozele facute imediat dupa nastere.Cine le-a facut?Tati?
Inca o data SA-TI TRAIASCA SI SA-TI ADUCA NUMAI BUCURII!!!
Avem si POZE