Ne dorim un copil... - 2

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

ANDREEA:

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Suntem toate alaturi de tine!!!!

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Si io... si io

Ioana 38 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

aniast72: sunt sigura ca o sa ai un 1 Mai fericit. Noi vom fi aici sa ne bucuram pt tine...

Nunta noastra 06.09.2003
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=549535785&security=moKWll

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

inaioana: nastere usoara si cat mai repede acasa sanatosi si frumosi...

Nunta noastra 06.09.2003
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=549535785&security=moKWll

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Ioana, pe 2 mai fac testul. Uite asa o sa imi porti tu noroc...ca de inspirat sper sa ma fi inspirat. Tu cat o sa stai in spital?

Multumesc pentru incurajari si galerie.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna fetelor,andreea iti tin pumnii pe 2 mai,asteptam sa postezi un mesaj repede cu vesti bune,
ioana-bafta multa si nastere usoara si te asteptam cu detalii despre cum a decurs nasterea.
eu sunt f confuza-rushii inca nu mi-au venit,desi azi e 28,sanii mi s-au marit si atat.alte simptome nu am.ma rog sa nu imi vina rushii si sa fiu si eu .
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

valicutza, mesajul l-am postat repede dar vestile nu sunt bune . Azi dimineata a venit CM dar cam ciudat, nu asa cum venea inainte ci destul de diluat si rosietic. TB a fost 36.3
Asa ca, Ioana, mergi linistita la spital, nastere usoara, te asteptam cu bine in Ploiesti.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parma spune:

E prima data cand va scriu.Am o durere in suflet pentru ca nu sunt mama.Vreau sa va intreb daca a facut cineva inseminare fara stimulare.Spermograma sotului e normala, ovulatie exista,laparoscopia a iesit bine,dar nu se intampla nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

andreea imi pare rau ca ti-au venit rushii,dar nu dispera.in maxim 7 zile incepi iar actiunea.si iti urez mult noroc.acum sa ii tinem pumnii ioanei.si sa auzim numai de bine.
eu inca sunt optimista,nu mi-au venit rushii azi,dar cine stie,poate imi intarzie doar.in schimb am aflat ca cumnata mea e insarcinata.norocoasa.si a ramas fara sa vrea,din greseala,ca ea lua anticonceptionale.asta e a 4 oara pt ea,si a zis ca il pastreaza acum.in decembrie naste.sa ii tinem si ei pumnii.
si sa speram la ziua cand vom citi si noi 2 liniutze.
pupici

Mergi la inceput