Ne dorim un copil... - 2

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

HRISTOS A INVIAT!....Multi -ici la fete!
Andreea, hai ca uite stau si eu cu pumnii stransi si poate ne dai o veste buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

ADEVARAT A INVIAT!
Andreea: sigur cat de curand vei deschide un nou subiect toate indiciile ma fac sa spun asta, visul, durerile de sani...si iti tin pumnii!! Si apoi ne vom intalni ca sa "ne inspiri"!!!

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BIENCUTA spune:

HRISTOS A INVIAT !Sa aveti parte de tot binele din lume si sa auzim de cat mai multe
pupici multi

floroiu bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Felelor ce cautati pe pagina 2? Hai fuguta pe prima pegina!
Andreeanu ne zici nimic?
Eu l-am provocot pe sotul meu la inca o spermograma vineri, care sper sa iasa bine de data asta si poate saptamana viitoare reusesc sa ma intalnrsc cu dr.-ul.Sunt cam pe final cu dosarul si sper sa avem verde pt. procedura!!!Va-ic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna fetelor.pt aniast72.si eu sunt tot din ploiesti.bafta multa si sa auzim vesti bune.pupici pt toate.
eu astept rushii pe 28 dar pana acum nu am nici un simptom.doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

antosit, mi-e frica sa zic ceva. Sunt in Z29, am o scurgere albicioasa, temperatura a scazut putin acum vreo 3 zile dar si-a revenit la 36.8, sanii ma cam dor...ma rog la DD sa nu-mi vina CM asa...vreo 9 luni... Pe 1 mai fac test.
valicutza, bine ai venit. Ma bucur sa vad ca se alatura tot mai multe fete din Ploiesti. Avem si un subiect unde te invitam cu drag:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70927&whichpage=9

Spune-ne despre tine...

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Hristos a inviat!
Ma numesc Viorica, si e prima oara cand scriu, desi va urmaresc de ceva vreme. Eu am 30 de ani si sunt o aspiranta inca optimista, desi ma straduiesc de aproape un an sa am un bebe. M-am bucurat cand am descoperit aici un adevarat club al aspirantelor.
Va doresc mult succes la toate.

vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by aniast72
Pe 1 mai fac test.

Pe 1 mai la ce ora faci testul? Ca io tre sa stiu din vreme ca pe 2 mai nasc si nu pot sa urmaresc desfasurarea evenimentelor. Deci tre' sa postezi imediat, ok, ca sa plec fara grija asta la spital!

Ioana 38 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

aniast72 ma sa se implineasca dorinta ta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

inaioana iti urez sa ai o nastere cat mai usoara si bafta multa multa.pupicisi sa ne auzim cu vesti bune.

Mergi la inceput